Den første omgangen er sparket i gang.
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    4'
    I Bern slår Jeremy Guillemenot en corner fra venstre.
    5'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til Young Boys
    8'
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    En av FC St. Gallen 1879s spillere blir avblåst for offside på Stadion Wankdorf.
    9'
    Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    10'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    10'
    Michel Aebischer
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Michel Aebischer går utenfor.
    14'
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    17'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    18'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Betim Fazliji
    Betim Fazliji (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    FC St. Gallen 1879 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra BSC Young Boys.
    20'
    I Bern header Christian Fassnacht (BSC Young Boys) mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    22'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frisparket tildelt FC St. Gallen 1879 er farlig nær BSC Young Boyss målområde.
    23'
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    24'
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    25'
    BSC Young Boys angriper, men Lionel Tschudi blåser for offside.
    25'
    27'
    Sjanse i Bern! Michel Aebischer (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    29'
    31'
    32'
    Meschak Elia
    BSC Young Boys angriper i Bern. Meschak Elia fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til BSC Young Boys.
    36'
    Meschak Elia (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    I Bern slår Vincent Sierro en corner fra venstre.
    41'
    Silvan Hefti
    BSC Young Boys fosser forover og Silvan Hefti fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    42'
    42'
    43'
    44'
    BSC Young Boys avanserer forover og Cedric Zesiger kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'
    45'
    45'
    Gult kort til Young Boys
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    45'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Michel Aebischer avslutter utenfor.
    47'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    48'
    BSC Young Boys angriper. Michel Aebischer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i Bern. Kwadwo Duah avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    49'
    Frispark BSC Young Boys.
    51'
    51'
    52'
    En av FC St. Gallen 1879s spillere går i offside.
    57'
    Offside! Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) er alene igjennom, men dommer Lionel Tschudi ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    58'
    60'
    61'
    Silvan Hefti treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for BSC Young Boys i Bern.
    61'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Victor Ruiz
    Ut: Boris Babic
    Boris Babic (FC St. Gallen 1879) erstattes av Victor Ruiz Abril.
    62'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Boubacar Faye Traore, mens Jeremy Guillemenot tar plass på benken.
    62'
    Frispark i en god posisjon for FC St. Gallen 1879!
    63'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Nicolas Moumi avslutter utenfor.
    65'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Meschak Elia
    Gerardo Seoane gjør dagens første bytte i Bern, når han tar ut Meschak Elia og setter inn Felix Khonde Mambimbi.
    67'
    Nicolas Moumi (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    67'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    68'
    69'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    70'
    70'
    BSC Young Boys angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    71'
    Lionel Tschudi tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Victor Ruiz Abril sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Jordi Quintilla
    Målsjanse! Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz Abril (FC St. Gallen 1879) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Michel Aebischer
    BSC Young Boys bytter ut Michel Aebischer med Fabian Rieder.
    74'
    Inn: Jordan Lefort
    Ut: Ulisses Garcia
    Gerardo Seoane (BSC Young Boys) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jordan Lefort erstatter Ulisses Garcia.
    74'
    Inn: Miralem Sulejmani
    Ut: Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) erstattes av Miralem Sulejmani.
    74'
    75'
    76'
    Basil Stillhart
    Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    76'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    77'
    78'
    79'
    Leonidas Stergiou
    Leonidas Stergiou (FC St. Gallen 1879) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Fabian Rieder
    BSC Young Boys angriper på Stadion Wankdorf, men Fabian Rieder header utenfor.
    80'
    Inn: Thody Elie Youan
    Ut: Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Kwadwo Duah med Thody Elie Youan. Dette er det tredje byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    80'
    Thody Elie Youan
    Dommeren gir Thody Elie Youan (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    81'
    81'
    85'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    87'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.