3-0
4-0
5-0
5-1
    Lewin Blum (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    2'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 Basel 1893
    Mål: Joel Monteiro
    Mål! Joel Monteiro gir BSC Young Boys ledelsen 1-0 i Bern.
    2'
    I Bern slår Dominik Robin Schmid en corner fra høyre.
    4'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Sandro Scharer blåser for offside på Stadion Wankdorf.
    5'
    Dominik Robin Schmid (Basel 1893) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    8'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Young Boys 2 - 0 Basel 1893
    Mål: Cedric Itten
    Målgivende: Darian Males
    Mål! BSC Young Boys øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Cedric Itten. Det er en fin assist fra Darian Males.
    11'
    Leon Avdullahu
    Basel 1893 angriper, men avslutningen til Leon Avdullahu går utenfor.
    12'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893.
    13'
    Gult kort til Young Boys
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Sandro Scharer.
    14'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    14'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Sandro Scharer tildeler BSC Young Boys en corner. Cheikh Niasse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Skudd på mål, Young Boys
    15'
    15'
    Cedric Itten
    Cedric Itten (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Cheikh Niasse
    BSC Young Boys angriper. Cheikh Niasse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Young Boys 3 - 0 Basel 1893
    Mål: Meschak Elia
    Målgivende: Cedric Itten
    BSC Young Boys går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Meschak Elia. Cedric Itten var nest sist på ballen.
    17'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Basel 1893.
    18'
    Mohamed Drager
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Mohamed Drager avslutter utenfor.
    19'
    Adrian Leon Barisic (Basel 1893) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    21'
    Målsjanse! Cedric Itten (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Adrian Leon Barisic er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Wankdorf.
    22'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Jonas Adjei Adjetey
    Ut: Adrian Leon Barisic
    Det virker som Adrian Leon Barisic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jonas Adjei Adjetey.
    24'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    29'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Basel 1893
    Benjamin Kololli
    Dommer Sandro Scharer viser Benjamin Kololli (Basel 1893) det gule kortet.
    31'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    32'
    Sandro Lauper
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Sandro Lauper fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    35'
    Darian Males ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    BSC Young Boys slipper å klare seg uten Darian Males som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Benjamin Kololli (Basel 1893) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    39'
    Mohamed Drager (Basel 1893) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    44'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til BSC Young Boys.
    45'
    45'
    Cheikh Niasse er tilbake på banen igjen.
    45'
    Cheikh Niasse ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    I Bern slår Benjamin Kololli en corner fra venstre.
    45'+3
    Inn: Maurice Malone
    Ut: Mohamed Drager
    Fabio Celestini (Basel 1893) gjør sitt andre bytte for dagen. Maurice Malone erstatter Mohamed Drager.
    46'
    Inn: Dion Kacuri
    Ut: Romeo Beney
    Basel 1893 gjør sitt tredje bytte. Romeo Beney erstattes av Dion Kacuri.
    46'
    Young Boys 4 - 0 Basel 1893
    Mål: Jaouen Hadjam
    Målgivende: Meschak Elia
    I Bern øker BSC Young Boys ledelsen til 4-0 takket være et mål av Jaouen Hadjam. Flott spill fra Meschak Elia før målet.
    46'
    47'
    48'
    Cheikh Niasse (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    Thierno Barry
    Thierno Barry (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Offside! Meschak Elia (BSC Young Boys) er alene igjennom, men dommer Sandro Scharer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    50'
    Sandro Scharer tildeler Basel 1893 en corner. Benjamin Kololli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Benjamin Kololli (Basel 1893) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    54'
    Renato De Palma Veiga
    Målsjanse til Basel 1893! Renato De Palma Veiga treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    59'
    59'
    Basel 1893 fosser forover og Benjamin Kololli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Dominik Robin Schmid (Basel 1893) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    61'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Joel Mugisha
    Ut: Darian Males
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Joel Mvuka, mens Darian Males tar plass på benken.
    61'
    Inn: Saidy Janko
    Ut: Lewin Blum
    BSC Young Boys bytter ut Lewin Blum med Saidy Janko.
    62'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Cheikh Niasse går rett i offsidefella.
    62'
    Young Boys 5 - 0 Basel 1893
    Målgivende: Cheikh Niasse
    Joel Monteiro øker BSC Young Boyss ledelse til 5-0! Cheikh Niasse sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Mål for Basel 1893!
    Young Boys 5 - 1 Basel 1893
    Mål: Thierno Barry
    Mål! Basel 1893 reduserer til 5-1 etter et mål av Thierno Barry på Stadion Wankdorf.
    70'
    Inn: Fabian Lustenberger
    Ut: Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) erstattes av Fabian Lustenberger.
    71'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys bytter ut Cedric Itten med Silvere Ganvoula. Dette er det fjerde byttet som Joel Magnin gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Kevin Ruegg
    Ut: Benjamin Kololli
    Basel 1893 bytter ut Benjamin Kololli med Kevin Ruegg.
    71'
    Inn: Jean-Kevin Augustin
    Ut: Fabian Frei
    Basel 1893 gjør sitt femte bytte. Fabian Frei erstattes av Jean-Kevin Augustin.
    71'
    72'
    Dommer Sandro Scharer ser at linjemannen løfter flagget, og BSC Young Boyss Meschak Elia blåses av for offside.
    73'
    74'
    Jaouen Hadjam
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Jaouen Hadjam går utenfor.
    76'
    BSC Young Boyss Joel Mvuka blåses av for offside på Stadion Wankdorf.
    76'
    Spillet på Stadion Wankdorf er stoppet midlertidig fordi Cheikh Niasse ligger nede.
    79'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Cheikh Niasse
    Cheikh Niasse (BSC Young Boys) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Lukasz Lakomy.
    81'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Basel 1893.
    81'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    82'
    Jaouen Hadjam (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    82'
    84'
    84'
    Lukasz Lakomy
    På Stadion Wankdorf fyrer Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) av et skudd - i stolpen!
    90'
    Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.