Dale Gorman (Yeovil Town) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    Jeremy Simpson signaliserer et frispark til Yeovil Town på egen banehalvdel.
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Matthew Worthington
    Dommer Jeremy Simpson viser Matthew Worthington (Yeovil Town) det gule kortet.
    8'
    Jeremy Simpson signaliserer et frispark til Yeovil Town like utenfor Bournemouth AFC-området.
    10'
    Dale Gorman
    Sjanse! Yeovil Town avanserer forover, men Dale Gorman avslutter utenfor.
    11'
    Bournemouth AFC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    I Yeovil slår Jordan Barnett en corner fra høyre.
    15'
    16'
    Yeovil Town angriper, men Jeremy Simpson blåser for offside.
    17'
    18'
    Mål for Bournemouth!
    Yeovil Town 0 - 1 Bournemouth
    Mål: Emiliano Hansen
    Målgivende: Chris Mepham
    I Yeovil tar Bournemouth AFC ledelsen 0-1 etter et mål av Emiliano Hansen. Flott spill fra Chris Mepham før målet.
    19'
    Frispark til Bournemouth AFC på halvdelen til Yeovil Town.
    20'
    Hjørnespark til Bournemouth
    22'
    Jaidon Anthony
    Jaidon Anthony (Bournemouth AFC) kommer seg fri på Huish Park, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Jaidon Anthony (Bournemouth AFC) slår en corner fra venstre side på Huish Park.
    23'
    Bournemouth AFC angriper i Yeovil, men blir avblåst for offside.
    23'
    Tom Knowles vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Tom Knowles er tilbake i kampen igjen.
    25'
    Offside! Matthew Worthington blir vinket av og Yeovil Town må dermed bygge opp et nytt angrep.
    27'
    I Yeovil har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Tom Knowles
    Tom Knowles (Yeovil Town) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Daniel Moss
    Daniel Moss (Yeovil Town) pådrar seg et gult kort.
    34'
    En av Yeovil Towns spillere går i offside.
    34'
    34'
    Jeremy Simpson signaliserer et frispark til Yeovil Town.
    40'
    41'
    Yeovil Town 0 - 2 Bournemouth
    Målgivende: Jaidon Anthony
    Mål! Emiliano Hansen gir Bournemouth AFC en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Jaidon Anthony.
    43'
    45'
    45'
    Mål for Yeovil Town!
    Yeovil Town 1 - 2 Bournemouth
    Mål: Joe Quigley
    Målgivende: Tom Knowles
    Mål! Yeovil Town reduserer til 1-2 ved Joe Quigley. Tom Knowles sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Emiliano Hansen (Bournemouth AFC) vrir seg av smerte i gresset.
    49'
    Bournemouth AFC slipper å klare seg uten Emiliano Hansen som kommer tilbake på banen igjen.
    51'
    52'
    Frispark Bournemouth AFC.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Yeovil fordi Jordan Barnett får behandling for en skade på banen.
    57'
    Jordan Barnett er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    Jeremy Simpson signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    59'
    Frispark for Yeovil Town på egen banehalvdel.
    60'
    Emiliano Hansen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Emiliano Hansen er på beina igjen og fortsetter kampen på Huish Park.
    62'
    Daniel Moss (Yeovil Town) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Huish Park.
    64'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Robbie Brady
    Ut: Jaidon Anthony
    Jaidon Anthony (Bournemouth AFC) erstattes av Robbie Brady.
    65'
    Gult kort til Bournemouth
    Ben Pearson
    Dommer Jeremy Simpson gir Ben Pearson (Bournemouth AFC) et gult kort.
    65'
    Skudd på mål, Bournemouth
    67'
    Yeovil Town, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    Spillerbytte - Yeovil Town
    Inn: Charlie Wakefield
    Ut: Tom Knowles
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yeovil Town. Inn kommer Charlie Wakefield, mens Tom Knowles tar plass på benken.
    69'
    Yeovil Town 1 - 3 Bournemouth
    Emiliano Hansen øker Bournemouth AFCs ledelse til 1-3!
    70'
    Jamal Lowe
    Bournemouth AFC angriper i Yeovil. Jamal Lowe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    Matthew Worthington (Yeovil Town) løfter inn en corner fra høyre på Huish Park.
    73'
    Frispark til Yeovil Town på halvdelen til Bournemouth AFC.
    75'
    Jeremy Simpson tildeler Yeovil Town en corner. Matthew Worthington sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    78'
    Daniel Moss kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Huish Park.
    78'
    79'
    Nathan Moriah-Welsh ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: Sonny Blu Lo Everton
    Ut: Matthew Worthington
    Darren Sarll gjør dagens andre bytte i Yeovil, når han tar ut Matthew Worthington og setter inn Sonny Blu Lo Everton.
    80'
    Inn: Adi Yussuf
    Ut: Joe Quigley
    Yeovil Town bytter ut Joe Quigley med Adi Yussuf. Dette er det tredje byttet som Darren Sarll gjør i dagens kamp.
    80'
    Nathan Moriah-Welsh ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Yeovil.