0-1
    Kampen er i gang på Huish Park.
    Offside! Rushian Hepburn-Murphy (Aston Villa) er alene igjennom, men dommer John Brooks ser at linjemannen er oppe med flagget.
    1'
    Frispark Yeovil Town.
    3'
    I Yeovil slår Carl Dickinson en corner fra venstre.
    4'
    John Brooks signaliserer et frispark til Aston Villa.
    9'
    Yeovil Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Alex Fisher
    Målsjanse på Huish Park! Alex Fisher fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    John Brooks tildeler Yeovil Town en corner. Carl Dickinson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Alex Fisher
    Alex Fisher (Yeovil Town) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    John Brooks signaliserer et frispark til Yeovil Town på egen banehalvdel.
    15'
    Spillet på Huish Park er stoppet midlertidig fordi Sessi D'Almeida ligger nede.
    15'
    Yoann Arquin
    Yeovil Town angriper, men avslutningen til Yoann Arquin går utenfor.
    16'
    Sessi D'Almeida er på beina igjen og fortsetter kampen på Huish Park.
    16'
    Yeovil Town, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Albert Adomah
    Albert Adomah (Aston Villa) kommer til avslutning på Huish Park, men headingen blir reddet.
    19'
    Frispark til Yeovil Town på halvdelen til Aston Villa.
    24'
    Gult kort til Aston Villa
    Conor Hourihane
    Dommeren gir Conor Hourihane (Aston Villa) et gult kort.
    24'
    Rushian Hepburn-Murphy
    Rushian Hepburn-Murphy (Aston Villa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Conor Hourihane (Aston Villa) slår en corner fra høyre side på Huish Park.
    28'
    Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    33'
    Spillerbytte - Yeovil Town
    Inn: Alex Pattison
    Ut: Reece Cole
    Yeovil Town bytter ut Reece Cole med Alexander Pattison. Dette er det første byttet som Darren Way gjør i dagens kamp.
    33'
    34'
    Alex Fisher
    Målsjanse til Yeovil Town! Alex Fisher treffer mål, men keeper redder.
    35'
    I Yeovil har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Conor Hourihane (Aston Villa) løfter inn en corner fra venstre på Huish Park.
    38'
    Axel Tuanzebe
    Sjanse! Aston Villa avanserer forover, men Axel Tuanzebe avslutter utenfor.
    38'
    39'
    Andre Green
    Aston Villa angriper i Yeovil. Andre Green avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    40'
    Carl Dickinson (Yeovil Town) løfter inn en corner fra høyre på Huish Park.
    41'
    41'
    44'
    Jake Doyle-Hayes
    Dommer John Brooks viser Jake Doyle-Hayes (Aston Villa) det gule kortet.
    44'
    Aston Villa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    47'
    48'
    49'
    I Yeovil slår Conor Hourihane en corner fra høyre.
    50'
    53'
    Tom James
    Tom James (Yeovil Town) kommer seg fri på Huish Park, men avslutningen går utenfor.
    53'
    John Brooks tildeler Aston Villa en corner. Conor Hourihane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Ritchie De Laet
    Aston Villa angriper på Huish Park, men Ritchie De Laet header utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Jack Grealish
    Ut: Jake Doyle-Hayes
    Aston Villa gjør sitt første bytte. Jake Doyle-Hayes erstattes av Jack Grealish.
    57'
    Inn: Jonathan Kodjia
    Ut: Rushian Hepburn-Murphy
    Steve Bruce gjør dagens andre bytte i Yeovil, når han tar ut Rushian Hepburn-Murphy og setter inn Jonathan Kodjia.
    58'
    58'
    Yeovil Town har fått straffe!
    59'
    Tommy Elphick
    Tommy Elphick (Aston Villa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Yeovil Town fikk tildelt et straffespark som Alex Fisher mislyktes med å sette i mål!
    60'
    61'
    Jonathan Kodjia
    Jonathan Kodjia (Aston Villa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Gult kort til Yeovil Town
    Gary Warren
    Gary Warren (Yeovil Town) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Jack Grealish
    Jack Grealish treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Aston Villa i Yeovil.
    64'
    65'
    Sessi D'Almeida
    Sessi D'Almeida (Yeovil Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    I Yeovil slår Andre Green en corner fra venstre.
    67'
    Andre Green
    Aston Villa angriper i Yeovil. Andre Green fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    69'
    70'
    Offside! Jonathan Kodjia blir vinket av og Aston Villa må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    Alex Pattison
    Målsjanse! Alexander Pattison (Yeovil Town) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Andre Green
    Aston Villa angriper. Andre Green får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Frispark for Yeovil Town på egen banehalvdel.
    75'
    John Brooks signaliserer et frispark til Aston Villa på egen banehalvdel.
    76'
    Mål for Aston Villa!
    Yeovil Town 0 - 1 Aston Villa
    Mål: Conor Hourihane
    Målgivende: Jonathan Kodjia
    Mål! Aston Villa tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Conor Hourihane på Huish Park. Jonathan Kodjia var nest sist på ballen.
    77'
    Aston Villas Albert Adomah blåses av for offside på Huish Park.
    81'
    82'
    Inn: Korrey Henry
    Ut: Diallang Jaiyesimi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yeovil Town. Inn kommer Korrey Henry, mens Diallang Jaiyesimi tar plass på benken.