Mål! Erik gir FC Changchun Yatai ledelsen 0-1 i Wuhan.
    I Wuhan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Huang Wing signaliserer et frispark til FC Changchun Yatai på egen banehalvdel.
    FC Changchun Yatai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for FC Changchun Yatai på egen banehalvdel.
    11'
    Hu Rentian (Wuhan) slår en corner fra venstre side på Wuhan Sports Center Stadium.
    12'
    Asmir Kajevic
    Asmir Kajevic (Wuhan) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    12'
    FC Changchun Yatai, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark til FC Changchun Yatai på halvdelen til Wuhan.
    13'
    Huang Wing tildeler FC Changchun Yatai en corner. Hu Rentian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Peter Zulj (FC Changchun Yatai) løfter inn en corner fra venstre på Wuhan Sports Center Stadium.
    17'
    19'
    En av FC Changchun Yatais spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Wuhan fosser fremover, men Huang Wing blåser for offside på Wuhan Sports Center Stadium.
    25'
    I Wuhan slår Peter Zulj en corner fra høyre.
    26'
    Asmir Kajevic (FC Changchun Yatai) avanserer forover på Wuhan Sports Center Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Wuhan Yangtze River FC, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark for Wuhan på egen banehalvdel.
    33'
    Målsjanse på Wuhan Sports Center Stadium! Asmir Kajevic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Gult kort til Wuhan Yangtze River FC
    Nie Aoshuang
    Nie Aoshuang (Wuhan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    36'
    Huang Wing tildeler FC Changchun Yatai en corner. Peter Zulj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    FC Changchun Yatai fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Huang Wing signaliserer et frispark til Wuhan.
    43'
    Hu Rentian (Wuhan) løfter inn en corner fra høyre på Wuhan Sports Center Stadium.
    44'
    Spillerbytte - FC Changchun Yatai
    Inn: Sun Jie
    Ut: Guan He
    Bytte for FC Changchun Yatai. Sun Jie kommer inn for Guan He på Wuhan Sports Center Stadium.
    45'
    Inn: Qi Cui
    Ut: He Yiran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Changchun Yatai. Inn kommer Qi Cui, mens He Yiran tar plass på benken.
    45'
    Mål for Wuhan Yangtze River FC!
    Wuhan Yangtze River FC 1 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Dong Xu
    Målgivende: Hu Rentian
    Mål! Wuhan utligner på Wuhan Sports Center Stadium. Målscorer: Dong Xu. Hu Rentian sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    48'
    Hu Jinghang
    Hu Jinghang (Wuhan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    FC Changchun Yatai angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Frisparket tildelt FC Changchun Yatai er farlig nær Wuhans målområde.
    54'
    Huang Wing signaliserer et frispark til Wuhan på egen banehalvdel.
    55'
    Spillerbytte - Wuhan Yangtze River FC
    Inn: Jiali Hu
    Ut: Nie Aoshuang
    Jinyu Li (Wuhan) gjør sitt første bytte for dagen. Jiali Hu erstatter Nie Aoshuang.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Wuhan Yangtze River FC
    60'
    Ingen straffe til Wuhan Yangtze River FC
    60'
    Hu Rentian (Wuhan) slår en corner fra høyre side på Wuhan Sports Center Stadium.
    60'
    Wuhan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Wuhan avanserer forover i Wuhan. Hu Jinghang avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Spillet på Wuhan Sports Center Stadium er stoppet midlertidig fordi Hu Jinghang ligger nede.
    65'
    66'
    Wuhan slipper å klare seg uten Hu Jinghang som kommer tilbake på banen i Wuhan.
    66'
    Wuhan angriper i Wuhan. Hu Jinghang avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    En av FC Changchun Yatais spillere går i offside.
    73'
    Inn: Huajun Zhang
    Ut: Hu Rentian
    Wuhan gjør sitt andre bytte. Hu Rentian erstattes av Huajun Zhang.
    74'
    Inn: Tan Long
    Ut: Jinxian Wang
    Chen Yang gjør dagens tredje bytte i Wuhan, når han tar ut Jinxian Wang og setter inn Tan Long.
    74'
    Frispark FC Changchun Yatai.
    76'
    78'
    FC Changchun Yatai angriper i Wuhan, men blir avblåst for offside.
    79'
    Dong Xu
    Dong Xu (Wuhan) mottar sitt første gule kort for dagen på Wuhan Sports Center Stadium.
    79'
    79'
    Peter Zulj (FC Changchun Yatai) løfter inn en corner fra høyre på Wuhan Sports Center Stadium.
    81'
    Gult kort til FC Changchun Yatai
    Shuaihang Feng
    Dommer Huang Wing gir Shuaihang Feng (FC Changchun Yatai) et gult kort.
    81'
    82'
    Tan Long
    Sjanse i Wuhan! Tan Long (FC Changchun Yatai) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Huang Wing tildeler FC Changchun Yatai en corner. Peter Zulj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Jores Okore
    Jores Okore (FC Changchun Yatai) kommer til avslutning på Wuhan Sports Center Stadium, men headingen blir reddet.
    84'
    84'
    84'
    Peter Zulj (FC Changchun Yatai) slår en corner fra venstre side på Wuhan Sports Center Stadium.