Frispark til WSG Tirol på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Leopold Querfeld (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Florian Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    17'
    Bror Blume
    Sjanse i Innsbruck! Bror Blume (WSG Tirol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Florian Jager signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    22'
    Luca Kronberger
    Luca Kronberger (WSG Tirol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark WSG Tirol.
    25'
    Matthias Seidl
    Matthias Seidl (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    27'
    Osarenren Okungbowa
    Osarenren Okungbowa (WSG Tirol) header utenfor.
    27'
    Frispark i en god posisjon for SK Rapid Vienna!
    29'
    Gult kort til WSG Tirol
    Dommeren gir Luca Kronberger (WSG Tirol) et gult kort.
    29'
    Marco Grull
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Marco Grull avslutter utenfor.
    30'
    Dommer Florian Jager venter med å sette i gang spillet fordi Luca Kronberger ligger nede.
    32'
    Luca Kronberger er tilbake på banen igjen.
    33'
    Nicolas-Gerrit Kuhn
    Nicolas-Gerrit Kuhn (SK Rapid Vienna) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    34'
    Kofi Yeboah Schulz
    WSG Tirol avanserer forover og Kofi Yeboah Schulz kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    35'
    35'
    Skudd på mål, WSG Tirol
    37'
    37'
    38'
    SK Rapid Vienna angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    I Innsbruck slår Jonas Auer en corner fra høyre.
    41'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til WSG Tirol.
    44'
    45'+2
    Osarenren Okungbowa (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    47'
    Felix Bacher
    WSG Tirol angriper på Tivoli Stadion Tirol, men Felix Bacher header utenfor.
    47'
    Florian Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    WSG Tirol 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Matthias Seidl
    Målgivende: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Matthias Seidl dundrer ballen i mål og SK Rapid Vienna tar ledelsen 0-1 på Tivoli Stadion Tirol. Flott spill fra Nicolas-Gerrit Kuhn før målet.
    50'
    Frisparket tildelt SK Rapid Vienna er farlig nær WSG Tirols målområde.
    52'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men klarer ikke å score.
    53'
    Florian Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    53'
    55'
    Neraysho Kasanwirjo
    SK Rapid Vienna angriper i Innsbruck. Neraysho Kasanwirjo fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Skudd på mål, SK Rapid Vienna
    61'
    61'
    Julius Ertlthaler
    Julius Ertlthaler må stå over en kamp for WSG Tirol etter å ha fått gult kort av dommer Florian Jager.
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Rapid Vienna
    63'
    Ingen straffe til SK Rapid Vienna
    63'
    WSG Tirol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Rapid Vienna.
    63'
    SK Rapid Vienna angriper. Guido Burgstaller får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Aleksander Buksa
    Ut: Julius Ertlthaler
    WSG Tirol bytter ut Julius Ertlthaler med Aleksander Buksa. Dette er det første byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Sandi Ogrinec
    Ut: Luca Kronberger
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt andre bytte for dagen. Sandi Ogrinec erstatter Luca Kronberger.
    65'
    67'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Oliver Strunz
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Bytte for SK Rapid Vienna. Oliver Strunz kommer inn for Nicolas-Gerrit Kuhn på Tivoli Stadion Tirol.
    73'
    73'
    WSG Tirol 0 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Marco Grull
    Målgivende: Terence Kongolo
    Marco Grull øker SK Rapid Viennas ledelse til 0-2! Terence Kongolo sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Inn: Cem Ustundag
    Ut: Bror Blume
    Thomas Silberberger gjør dagens tredje bytte i Innsbruck, når han tar ut Bror Blume og setter inn Cem Ustundag.
    76'
    Inn: Dominik Stumberger
    Ut: Kofi Yeboah Schulz
    Thomas Silberberger gjør dagens fjerde bytte i Innsbruck, når han tar ut Kofi Yeboah Schulz og setter inn Dominik Stumberger.
    76'
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til WSG Tirol
    79'
    Ingen straffe til WSG Tirol
    81'
    82'
    Lukas Grgic
    Målsjanse på Tivoli Stadion Tirol! Lukas Grgic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    84'
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Neraysho Kasanwirjo avslutter utenfor.
    84'
    Skade: WSG Tirol
    86'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    86'
    Rødt kort!
    Spilleren på SK Rapid Vienna får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    87'
    Rødt kort til SK Rapid Vienna
    Terence Kongolo
    Terence Kongolo (SK Rapid Vienna) må forlate banen etter at dommer Florian Jager trekker fram det røde kortet!
    87'
    88'
    Tilbake fra skade: WSG Tirol
    88'
    89'
    89'
    Inn: Justin Forst
    Ut: Sandi Ogrinec
    WSG Tirol gjør sitt femte bytte. Sandi Ogrinec erstattes av Justin Forst.
    89'
    Inn: Roman Kerschbaum
    Ut: Neraysho Kasanwirjo
    Robert Klauss (SK Rapid Vienna) gjør sitt andre bytte for dagen. Roman Kerschbaum erstatter Neraysho Kasanwirjo.
    90'
    Inn: Thorsten Schick
    Ut: Guido Burgstaller
    Bytte for SK Rapid Vienna. Thorsten Schick kommer inn for Guido Burgstaller på Tivoli Stadion Tirol.
    90'
    Inn: Martin Moormann
    Ut: Matthias Seidl
    SK Rapid Vienna bytter ut Matthias Seidl med Martin Moormann.
    90'
    90'
    SK Rapid Vienna scorer selvmål!
    WSG Tirol 1 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Martin Moormann
    Martin Moormann har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-2.
    90'+2
    Justin Forst
    Justin Forst (WSG Tirol) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Lukas Grgic
    Lukas Grgic (SK Rapid Vienna) pådrar seg et gult kort.
    90'+6
    Aleksander Buksa
    Sjanse i Innsbruck! Aleksander Buksa (WSG Tirol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.