I Innsbruck slår Bror Blume en corner fra høyre.
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Skudd utenfor mål, WSG Tirol
    5'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    7'
    Alan Kijas tildeler SK Rapid Vienna en corner. Roman Kerschbaum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside.
    9'
    10'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til WSG Tirol.
    12'
    Dommer Alan Kijas venter med å sette i gang spillet fordi Martin Koscelnik ligger nede.
    13'
    Martin Koscelnik er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    15'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    18'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til WSG Tirol
    Lautaro Rinaldi
    Lautaro Rinaldi (WSG Tirol) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Offside! Lautaro Rinaldi (WSG Tirol) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Bror Blume
    Målsjanse! Bror Blume (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    30'
    Spillet på Tivoli Stadion Tirol er stoppet midlertidig fordi Maximilian Hofmann ligger nede.
    32'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Marco Grull
    Ut: Maximilian Hofmann
    Maximilian Hofmann, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Marco Grull kommer inn for SK Rapid Vienna.
    32'
    36'
    37'
    Frispark WSG Tirol.
    39'
    Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    41'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    41'
    44'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    WSG Tirol 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Guido Burgstaller
    Målgivende: Martin Koscelnik
    Guido Burgstaller dundrer ballen i mål og SK Rapid Vienna tar ledelsen 0-1 på Tivoli Stadion Tirol. Martin Koscelnik sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Skudd på mål, WSG Tirol
    46'
    Bror Blume (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    46'
    Lukas Sulzbacher
    Lukas Sulzbacher (WSG Tirol) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    47'
    50'
    WSG Tirol 0 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Marco Grull
    Mål! SK Rapid Vienna øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Marco Grull på Tivoli Stadion Tirol. Det er en fin assist fra Martin Koscelnik.
    51'
    Bror Blume (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    53'
    53'
    Lautaro Rinaldi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    SK Rapid Vienna har fått straffespark på Tivoli Stadion Tirol!
    56'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Sandi Ogrinec
    Ut: Lautaro Rinaldi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Sandi Ogrinec, mens Lautaro Rinaldi tar plass på benken.
    56'
    SK Rapid Vienna scorer på straffe!
    WSG Tirol 0 - 3 SK Rapid Vienna
    Mål! Guido Burgstaller øker SK Rapid Viennas ledelse til 0-3 etter et straffespark på Tivoli Stadion Tirol.
    57'
    Lautaro Rinaldi er tilbake på banen igjen.
    58'
    Frisparket tildelt WSG Tirol er farlig nær SK Rapid Viennas målområde.
    58'
    60'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Jonas Auer
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Nicolas-Gerrit Kuhn ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Nicolas-Gerrit Kuhn er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    Målet til WSG Tirol sjekkes av VAR
    65'
    Målet til WSG Tirol blir annullert
    66'
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til WSG Tirol
    68'
    Ingen straffe til WSG Tirol
    69'
    Offside! Nicolas-Gerrit Kuhn blir vinket av og SK Rapid Vienna må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    Inn: Thorsten Schick
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Det virker som Nicolas-Gerrit Kuhn ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Thorsten Schick.
    72'
    72'
    73'
    74'
    77'
    WSG Tirol 0 - 4 SK Rapid Vienna
    Mål: Ferdy Druijf
    Ferdy Druijf setter ballen i mål og øker SK Rapid Viennas ledelse til 0-4 i Innsbruck.
    78'
    Inn: Justin Forst
    Ut: Nik Prelec
    Bytte for WSG Tirol. Justin Forst kommer inn for Nik Prelec på Tivoli Stadion Tirol.
    80'
    Inn: Zan Rogelj
    Ut: Dominik Stumberger
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Zan Rogelj erstatter Dominik Stumberger.
    80'
    Inn: Julius Ertlthaler
    Ut: Bror Blume
    WSG Tirol bytter ut Bror Blume med Julius Ertlthaler.
    80'
    Inn: Patrick Greil
    Ut: Roman Kerschbaum
    SK Rapid Vienna bytter ut Roman Kerschbaum med Patrick Greil. Dette er det tredje byttet som Ferdinand Feldhofer gjør i dagens kamp.
    80'
    WSG Tirol 0 - 5 SK Rapid Vienna
    Mål: Bernhard Zimmermann
    Mål! Bernhard Zimmermann (SK Rapid Vienna) header inn 0-5 på Tivoli Stadion Tirol.
    81'
    Inn: Bernhard Zimmermann
    Ut: Ferdy Druijf
    Ferdinand Feldhofer gjør dagens fjerde bytte i Innsbruck, når han tar ut Ferdy Druijf og setter inn Bernhard Zimmermann.
    84'
    86'
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    88'
    Alan Kijas tildeler SK Rapid Vienna en corner. Jonas Auer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Marco Grull
    SK Rapid Vienna fosser forover og Marco Grull fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    89'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.