Zakany54' (Str.)
1-1
Ortner90'+4
    Den første omgangen er nå i gang.
    Sandro Zakany (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra høyre side på Gernot-Langes-Stadion.
    4'
    Markus Rusek
    SK Austria Klagenfurt angriper, men avslutningen til Markus Rusek går utenfor.
    5'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til WSG Wattens.
    7'
    Frispark for WSG Wattens på egen banehalvdel.
    8'
    I Wattens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    12'
    Frispark til WSG Wattens på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    13'
    Dino Kovacec
    WSG Wattens angriper og Dino Kovacec får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Austria Klagenfurt-målet.
    14'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skudd på mål, SK Austria Klagenfurt
    15'
    Andreas Dober
    WSG Wattens fosser forover og Andreas Dober fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til WSG Wattens.
    19'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Michael Svoboda
    Ut: Ione Cabrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Wattens. Inn kommer Michael Svoboda, mens Ione Cabrera tar plass på benken.
    19'
    20'
    20'
    WSG Wattens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    21'
    WSG Wattens angriper i Wattens, men blir avblåst for offside.
    23'
    Sandro Zakany (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra venstre på Gernot-Langes-Stadion.
    24'
    25'
    25'
    25'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men Christopher Jager blåser for offside.
    26'
    I Wattens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    WSG Wattens angriper i Wattens. Andreas Dober fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Hjørnespark til WSG Tirol
    30'
    31'
    Ignacio Jauregui
    Målsjanse! Ignacio Jauregui (WSG Wattens) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Florian Mader
    WSG Wattens avanserer forover i Wattens. Florian Mader avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    38'
    Alhassane Soumah
    WSG Wattens angriper i Wattens. Alhassane Soumah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    En av WSG Wattenss spillere blir avblåst for offside på Gernot-Langes-Stadion.
    41'
    42'
    44'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Marc Ortner
    Marc Ortner (SK Austria Klagenfurt) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    44'
    Dino Kovacec (WSG Wattens) kommer seg fri på Gernot-Langes-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+1
    45'+1
    Florian Mader (WSG Wattens) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Skudd på mål, WSG Tirol
    47'
    47'
    47'
    Benedikt Pichler
    Målsjanse på Gernot-Langes-Stadion! Benedikt Pichler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    48'
    Oliver Filip (WSG Wattens) vinkes av for offside i Wattens.
    49'
    Volkan Akyildiz
    Volkan Akyildiz (SK Austria Klagenfurt) kommer til en målsjanse på Gernot-Langes-Stadion, men klarer ikke å score.
    51'
    52'
    Straffe til SK Austria Klagenfurt!
    53'
    Gult kort til WSG Tirol
    Oliver Filip
    Dommer Christopher Jager gir Oliver Filip (WSG Wattens) et gult kort.
    53'
    SK Austria Klagenfurt scorer på straffe!
    WSG Tirol 0 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Sandro Zakany
    SK Austria Klagenfurt tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Sandro Zakany.
    54'
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Volkan Akyildiz avslutter utenfor.
    56'
    59'
    59'
    60'
    Inn: Kelvin Yeboah
    Ut: Oliver Filip
    Oliver Filip (WSG Wattens) erstattes av Kelvin Yeboah.
    60'
    Inn: Milan Jurdik
    Ut: Alhassane Soumah
    WSG Wattens bytter ut Alhassane Soumah med Milan Jurdik. Dette er det tredje byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    60'
    Dommer Christopher Jager viser Dino Kovacec (WSG Wattens) det gule kortet.
    60'
    SK Austria Klagenfurt angriper i Wattens. Volkan Akyildiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Volkan Akyildiz (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Gernot-Langes-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    61'
    63'
    Lukas Katnik
    Sjanse til WSG Wattens! Lukas Katnik er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    64'
    Mål for WSG Tirol!
    WSG Tirol 1 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Ignacio Jauregui
    Utligning! Ignacio Jauregui setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    66'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Patrick Greil
    Ut: Markus Rusek
    SK Austria Klagenfurt gjør sitt første bytte. Markus Rusek erstattes av Patrick Greil.
    67'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    68'
    En av SK Austria Klagenfurts spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til WSG Wattens på egen banehalvdel.
    69'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    70'
    70'
    71'
    Ignacio Jauregui (WSG Wattens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    SK Austria Klagenfurt fosser fremover, men Christopher Jager blåser for offside på Gernot-Langes-Stadion.
    72'
    73'
    73'
    Målsjanse på Gernot-Langes-Stadion! Lukas Katnik fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Daniel Steinwender
    Målsjanse til SK Austria Klagenfurt! Daniel Steinwender treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    I Wattens slår Sandro Zakany en corner fra høyre.
    75'
    76'
    76'
    Kan WSG Wattens kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    78'
    Dino Kovacec vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    81'
    81'
    Christopher Jager tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Sandro Zakany sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Inn: Marco Hodl
    Ut: Volkan Akyildiz
    Franz Polanz (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marco Hodl erstatter Volkan Akyildiz.
    82'
    Dino Kovacec (WSG Wattens) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Dino Kovacec er tilbake i kampen igjen.
    85'
    SK Austria Klagenfurt angriper i Wattens, men blir avblåst for offside.
    86'
    Inn: Florian Jaritz
    Ut: Benedikt Pichler
    Benedikt Pichler (SK Austria Klagenfurt) erstattes av Florian Jaritz.
    86'
    87'
    88'
    Florian Jaritz
    SK Austria Klagenfurt avanserer forover i Wattens. Florian Jaritz avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    90'
    90'+1
    SK Austria Klagenfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+2
    Frispark WSG Wattens.
    90'+4
    Andre gule kort til SK Austria Klagenfurt
    Marc Ortner
    Marc Ortner får sitt andre gule kort og SK Austria Klagenfurt må klare seg uten han resten av kampen.