Leon Klassen (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    Maxime Awoudja (WSG Tirol) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Hjørnespark til Admira Wacker
    15'
    Hjørnespark til WSG Tirol
    17'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    18'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    20'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    21'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Johannes Naschberger
    Johannes Naschberger (WSG Tirol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Markus Wallner
    Målsjanse! Markus Wallner (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    36'
    Gult kort til Admira Wacker
    Ilay Elmkies
    Dommer Dieter Muckenhammer gir Ilay Elmkies (Admira Wacker) et gult kort.
    36'
    Skudd utenfor mål, WSG Tirol
    37'
    37'
    40'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til Admira Wacker.
    40'
    42'
    Frispark Admira Wacker.
    45'+1
    46'
    Gult kort til WSG Tirol
    Maxime Awoudja (WSG Tirol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    49'
    52'
    53'
    54'
    57'
    59'
    Mål for WSG Tirol!
    WSG Tirol 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Maxime Awoudja
    Mål! WSG Tirol tar ledelsen 1-0 ved Maxime Awoudja.
    60'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til WSG Tirol.
    61'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Alexander Ranacher
    Ut: Thomas Sabitzer
    WSG Tirol bytter ut Thomas Sabitzer med Alexander Ranacher.
    62'
    Thanos Petsos
    Dommer Dieter Muckenhammer viser Thanos Petsos (WSG Tirol) det gule kortet.
    62'
    Tobias Anselm ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Sjanse til WSG Tirol! Thanos Petsos er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    64'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Luca Kronberger
    Ut: Marlon Mustapha
    Andreas Herzog gjør dagens første bytte i Innsbruck, når han tar ut Marlon Mustapha og setter inn Luca Kronberger.
    66'
    Tobias Anselm er på beina igjen og fortsetter kampen på Tivoli Stadion Tirol.
    67'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    67'
    Leonardo Lukacevic
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    68'
    Inn: Josef Ganda
    Ut: Filip Ristanic
    Filip Ristanic (Admira Wacker) erstattes av Josef Ganda.
    68'
    68'
    Inn: Felix Bacher
    Ut: Maxime Awoudja
    WSG Tirol gjør sitt andre bytte. Maxime Awoudja erstattes av Felix Bacher.
    69'
    Sebastian Bauer
    Sebastian Bauer (Admira Wacker) får et gult kort av dommer Dieter Muckenhammer.
    70'
    Tobias Anselm
    Dommeren gir Tobias Anselm (WSG Tirol) et gult kort.
    70'
    En av Admira Wackers spillere blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    73'
    Admira Wacker angriper i Innsbruck. Leonardo Lukacevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    75'
    Skudd på mål, WSG Tirol
    76'
    76'
    En av Admira Wackers spillere går i offside.
    76'
    78'
    Inn: Lukas Malicsek
    Ut: Ilay Elmkies
    Andreas Herzog (Admira Wacker) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lukas Malicsek erstatter Ilay Elmkies.
    79'
    Inn: Marco Hausjell
    Ut: Stephan Zwierschitz
    Admira Wacker bytter ut Stephan Zwierschitz med Marco Hausjell. Dette er det fjerde byttet som Andreas Herzog gjør i dagens kamp.
    80'
    Admira Wacker fosser fremover, men Dieter Muckenhammer blåser for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    81'
    82'
    84'
    Inn: Felix Kerber
    Ut: Johannes Naschberger
    Bytte for WSG Tirol. Felix Kerber kommer inn for Johannes Naschberger på Tivoli Stadion Tirol.
    84'
    Inn: Renny Smith
    Ut: Tobias Anselm
    WSG Tirol bytter ut Tobias Anselm med Renny Smith. Dette er det fjerde byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    85'
    Spillet på Tivoli Stadion Tirol er stoppet midlertidig fordi Luca Kronberger ligger nede.
    87'
    88'
    88'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    89'
    Josef Ganda
    Admira Wacker angriper på Tivoli Stadion Tirol, men Josef Ganda header utenfor.
    89'
    90'
    I Innsbruck slår Leonardo Lukacevic en corner fra høyre.
    90'+3
    Mål for Admira Wacker!
    WSG Tirol 1 - 1 Admira Wacker
    Mål: Wilhelm Vorsager
    Mål! Wilhelm Vorsager (Admira Wacker) utligner med en heading på Tivoli Stadion Tirol.