Dommeren blåser i gang dagens kamp i Innsbruck.
    Mål for WSG Tirol!
    WSG Tirol 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Nikolai Frederiksen
    Målgivende: David Schnegg
    Nikolai Frederiksen setter ballen i nettet og WSG Tirol leder nå 1-0. David Schnegg var nest sist på ballen.
    2'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    5'
    WSG Tirol fosser fremover, men Zlatko Dedič går rett i offsidefella.
    7'
    I Innsbruck slår Nikolai Frederiksen en corner fra høyre.
    9'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til WSG Tirol.
    10'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark WSG Tirol.
    12'
    Roman Kerschbaum
    Sjanse! Admira Wacker avanserer forover, men Roman Kerschbaum avslutter utenfor.
    15'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for WSG Tirol er nær straffområde.
    19'
    Nikolai Frederiksen
    WSG Tirol angriper, men avslutningen til Nikolai Frederiksen går utenfor.
    20'
    Gult kort til WSG Tirol
    Florian Rieder
    Florian Rieder (WSG Tirol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    24'
    Florian Rieder (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    28'
    Nikolai Frederiksen (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    29'
    David Gugganig
    David Gugganig (WSG Tirol) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Admira Wacker fosser fremover, men Stefan Ebner blåser for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    29'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Dominik Starkl
    Dominik Starkl (Admira Wacker) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    31'
    Stefan Ebner tildeler Admira Wacker en corner. Tomislav Tomic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Maximilian Breunig
    Sjanse til Admira Wacker! Maximilian Breunig er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Tomislav Tomic (Admira Wacker) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    35'
    Tomislav Tomic (Admira Wacker) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    35'
    37'
    Florian Rieder (WSG Tirol) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    38'
    39'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    40'
    Målsjanse! Roman Kerschbaum (Admira Wacker) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    41'
    Stefan Ebner tildeler WSG Tirol en corner. David Schnegg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Frispark i en god posisjon for WSG Tirol!
    42'
    WSG Tirol avanserer forover og Florian Rieder får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    43'
    WSG Tirol 2 - 0 Admira Wacker
    Målgivende: Zlatko Dedič
    Nikolai Frederiksen setter ballen i mål og øker WSG Tirols ledelse til 2-0 i Innsbruck. Det er en fin assist fra Zlatko Dedič.
    45'+1
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Milos Spasic
    Ut: Sebastian Bauer
    Admira Wacker bytter ut Sebastian Bauer med Milos Spasic. Dette er det første byttet som Damir Buric gjør i dagens kamp.
    46'
    Tomislav Tomic
    Admira Wacker avanserer forover i Innsbruck. Tomislav Tomic avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Maximilian Breunig (Admira Wacker) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Admira Wacker angriper. Dominik Starkl får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Frisparket tildelt Admira Wacker er farlig nær WSG Tirols målområde.
    53'
    Admira Wacker angriper på Tivoli Stadion Tirol og Roman Kerschbaum får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    54'
    54'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til WSG Tirol like utenfor Admira Wacker-området.
    54'
    WSG Tirol angriper i Innsbruck. Florian Rieder fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    Nikolai Frederiksen (WSG Tirol) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Gult kort til Admira Wacker
    Dommer Stefan Ebner viser Maximilian Breunig (Admira Wacker) det gule kortet.
    57'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    Sjanse! Admira Wacker avanserer forover, men Maximilian Breunig avslutter utenfor.
    60'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Inn: Luca Kronberger
    Ut: Josef Ganda
    Josef Ganda (Admira Wacker) erstattes av Luca Kronberger.
    61'
    Offside! Thanos Petsos (WSG Tirol) er alene igjennom, men dommer Stefan Ebner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Tobias Anselm
    Ut: Zlatko Dedič
    Bytte for WSG Tirol. Tobias Anselm kommer inn for Zlatko Dedič på Tivoli Stadion Tirol.
    65'
    Inn: Renny Smith
    Ut: Nikolai Frederiksen
    WSG Tirol bytter ut Nikolai Frederiksen med Renny Piers Smith.
    65'
    Tobias Anselm
    Målsjanse! Tobias Anselm (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    69'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til Admira Wacker.
    69'
    70'
    Inn: Johannes Naschberger
    Ut: Florian Rieder
    WSG Tirol gjør sitt tredje bytte. Florian Rieder erstattes av Johannes Naschberger.
    71'
    71'
    Thanos Petsos
    Thanos Petsos (WSG Tirol) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men klarer ikke å score.
    72'
    Spillet på Tivoli Stadion Tirol er stoppet midlertidig fordi Kelvin Yeboah ligger nede.
    74'
    Renny Piers Smith (WSG Tirol) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    74'
    Inn: Erwin Hoffer
    Ut: Tomislav Tomic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer Erwin Hoffer, mens Tomislav Tomic tar plass på benken.
    74'
    David Schnegg
    David Schnegg (WSG Tirol) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    75'
    WSG Tirol slipper å klare seg uten Kelvin Yeboah som kommer tilbake på banen i Innsbruck.
    75'
    Frispark Admira Wacker.
    76'
    Erwin Hoffer (Admira Wacker) vinkes av for offside i Innsbruck.
    77'
    77'
    Inn: Stefan Maierhofer
    Ut: Maximilian Breunig
    Admira Wacker gjør sitt fjerde bytte. Maximilian Breunig erstattes av Stefan Maierhofer.
    79'
    Inn: Lukas Malicsek
    Ut: Lukas Rath
    Damir Buric gjør dagens femte bytte i Innsbruck, når han tar ut Lukas Rath og setter inn Lukas Malicsek.
    79'
    I Innsbruck slår Renny Piers Smith en corner fra venstre.
    82'
    Inn: Bruno Soares
    Ut: Kelvin Yeboah
    Kelvin Yeboah (WSG Tirol) erstattes av Bruno Soares.
    82'
    Renny Smith
    WSG Tirol angriper i Innsbruck. Renny Piers Smith fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Benjamin Pranter
    Ut: Thanos Petsos
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt femte bytte for dagen. Benjamin Pranter erstatter Thanos Petsos.
    82'
    85'
    85'
    WSG Tirol 3 - 0 Admira Wacker
    Mål: Tobias Anselm
    Målgivende: Johannes Naschberger
    Mål! Tobias Anselm øker WSG Tirols ledelse til 3-0 på Tivoli Stadion Tirol. Johannes Naschberger sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Nemanja Celic (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    89'
    Benjamin Pranter
    WSG Tirol angriper i Innsbruck. Benjamin Pranter avslutter på mål, men greier ikke å score.