Grant Hanley (Norwich City FC) får et gult kort av dommer David Coote.
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Wolverhampton Wanderers FC!
    18'
    David Coote signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    19'
    Norwich City FC angriper, men David Coote blåser for offside.
    20'
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    22'
    I Wolverhampton slår Ruben Neves en corner fra venstre.
    24'
    Ruben Neves ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Pierre Lees-Melou
    Dommer David Coote gir Pierre Lees-Melou (Norwich City FC) et gult kort.
    29'
    29'
    Wolverhampton Wanderers FC slipper å klare seg uten Ruben Neves som kommer tilbake på banen i Wolverhampton.
    30'
    David Coote signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Adam Idah
    Sjanse i Wolverhampton! Adam Idah (Norwich City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Ruben Neves
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Ruben Neves avslutter utenfor.
    44'
    En av Norwich City FCs spillere blir avblåst for offside på Molineux Stadium.
    44'
    Wolverhampton Wanderers FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Norwich City FC.
    45'+1
    Mål for Norwich City!
    Wolverhampton 0 - 1 Norwich City
    Mål: Kenny McLean
    Målgivende: Billy Gilmour
    Mål! Kenny McLean (Norwich City FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Molineux Stadium. Flott spill fra Billy Gilmour før målet.
    45'+1
    David Coote signaliserer et frispark til Norwich City FC.
    47'
    48'
    Milot Rashica
    Milot Rashica (Norwich City FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Kenny McLean
    Kenny McLean (Norwich City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Daniel Podence
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    55'
    Skudd på mål, Wolverhampton
    55'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    David Coote tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Daniel Podence sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    61'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Toti Gomes
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Raul Jimenez kommer inn for Toti Gomes på Molineux Stadium.
    64'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    64'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Adam Idah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Norwich City FC. Inn kommer Teemu Pukki, mens Adam Idah tar plass på benken.
    66'
    Inn: Mathias Normann
    Ut: Kenny McLean
    Kenny McLean (Norwich City FC) erstattes av Mathias Normann.
    66'
    67'
    67'
    68'
    Skudd utenfor mål, Norwich City
    68'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton
    70'
    Inn: Kieran Dowell
    Ut: Billy Gilmour
    Norwich City FC gjør sitt tredje bytte. Billy Gilmour erstattes av Kieran Dowell.
    72'
    Inn: Chiquinho
    Ut: Leander Dendoncker
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Leander Dendoncker med Chiquinho.
    74'
    75'
    77'
    Frispark Norwich City FC.
    78'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    79'
    Brandon Williams
    Dommeren gir Brandon Williams (Norwich City FC) et gult kort.
    79'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Mathias Normann
    Mathias Normann (Norwich City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Inn: Jon Rowe
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Norwich City FC. Inn kommer Jon Rowe, mens Milot Rashica tar plass på benken.
    82'
    Hjørnespark til Wolverhampton
    85'
    Skudd på mål, Norwich City
    86'
    86'
    Kieran Dowell (Norwich City FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    87'
    88'
    89'
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Raul Jimenez
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Raul Jimenez avslutter, men treffer ikke mål.