Jota77'
2-0
2-1

Ble dekket av Camilla Vesteng

Hei og velkommen til denne livedekningen av FA cup-kampen mellom Wolverhampton og Manchester United!
    Wolverhampton har snakket med Ian Wright om kampen, og publisert et intervju på sin hjemmeside. Han sier blant annet dette: - Manchester United har noen offensive spillere som kan skape trøbbel, men jeg syns ikke Wolverhampton skal gå til denne kampen og frykte dem. Dere skal gå til kampen med stor selvtillit, for dere har alt å vinne. - Folk forventer kanskje at Wolverhamton taper mot Manchester United, men jeg er sikker på at de ikke tenker sånn. De vil ikke ta lett på denne kampen.
    Wolverhaptons lag: Ruddy, Coady, Boly, Jonny, Doherty, Neves, Dendoncker, Saiss, Moutinho, Jota, Jimenez. Benken: Norris, Bennett, Cavaleiro, Costa, Gibbs-White, Vinagre, Adama.
    Manchester Uniteds lag: Romero, Dalot, Lindelof, Smalling, Shaw, Herrera, Matic, Pogba, Lingard, Rashford, Martial. Benken: De Gea, Jones, Rojo, Perreira, Fred, McTominay, Mata.
    Wolverhamptons manager Nuno sier dette foran kampen: - Manchester United er i godt driv for tiden, men vi går til denne kampen som vi gjør til alle andre, vi er så godt forberedt som vi kan være for denne utfordringen. (Sky Sports).
    Som vanlig når de er cupkamp, så sitter David De Gea på benken for Manchester United, og Sergio Romero tar plass bakerst mellom stengene.
    Wolverhampton slo altså ut Liverpool på sin ferd i FA cupen med 2-1. Da scoret Raúl Jiménez og Rúben Neves. Origi scoret for Liverpool.
    Manchester United slo ut Arsenal 3-1 i forrige runde. Sanchez, Lingard og Martial scoret, mens Aubameyang scoret Arsenals ene.
    - FA-cupen er magisk, så jeg må elske dette, sier Ole Gunnar Solskjær under sending på Viasport like før kampstart.
    Lagene står klare til å spasere ut på banen.
    Spillerne ønsker hverandre lykke til. Det er stor stemning på stadion.
    Lingard tar avspark for Manchester United.
    1'
    Gjestene småspiller seg mellom. Setter litt fart, men hjemmelaget bryter.
    2'
    Innkast Manchester United på egen halvdel.
    2'
    Doherty bryter for Wolverhampton. Tar ballen fra Martial.
    4'
    Lingard for en fin pasning fra Smalling. Blir ikke noe umiddelbart.
    4'
    Manchester United spiller helt tilbake til Romero.
    5'
    Pogba forsøker seg. Blir litt for mange finter. Blir brutt.
    6'
    Pogba forsøker seg igjen. Blir tatt. Får innkast.
    8'
    Shaw prøver å finne Lingard. Ballen når ikke helt fram.
    9'
    Wolverhampton bruker lang tid på å bygge opp et angrep. Spiller tilbake på egen halvdel. Hele laget skal med.
    10'
    Pogba prøver et skudd i lengste hjørnet. Det blir ikke særlig med kraft i den avslutningen. Går utenfor.
    11'
    Solskjærs menn forsøker å finne en åpning. Men spiller ballen helt tilbake. Bygger opp igjen. Så blir det for upresist.
    13'
    Rashford forsøker et skudd fra 25 meter. Veldig enkelt for Ruddy.
    14'
    Smalling bryter et Wolverhampton-innlegg. Gjestene bygger opp igjen.
    15'
    Neves får med seg ballen fremover. Men hjemmelaget velger å roe ned og spiller bakover.
    16'
    Corner for hjemmelaget. Kort variant. Rashford beiner ballen ut.
    18'
    Dalot tar innkast langt nede på egen halvdel.
    18'
    Gjestene spiller med mange, kjappe pasninger. Prøver å åpne opp.
    19'
    Martial kommer forbi Neves. Men det blir ikke noe. Gjestene stanger litt.
    20'
    Ballen helt tilbake til Romeo for Manchester United. Det har vel strengt tatt ikke skjedd så mye ennå. Rashford forsøker å nå Martial. Det brytes.
    21'
    Hjemmelaget har mulighet til å kontre. Men det lykkes ikke. Dermed går gjestene frem igjen. Pogba med en stikkpasning, men det er ingen til å ta den.
    23'
    Herrera velger å spille bakover. Shaw tar med seg ballen fremover på banen. Men det ender i ingenting. Matic spiller en upresis ball.
    24'
    Solskjær sitter med armene i kors.
    24'
    Matic til Pogba som mister ballen.
    25'
    Smalling finner Rashford. Innlegg. Gjestene får corner.
    25'
    Shaw slår hjørnesparket. Kort til Herrera. Tre kjappe pasninger. Ikke langt fra at det går gjennom.
    26'
    Hjemmelaget i angrep. Men Shaw rydder opp. Før Wolverhampton bryter. Shaw header innlegget til Jota til hjørnespark.
    28'
    Neves kommer til skudd etter hjørnesparket. Ikke noe dårlig forsøk.
    29'
    Otto tar innkast. Ballen havner hos Jota rett foran mål. Hadde han fått bedre treff på den ballen, så kunne det blitt noe. Han er presset.
    30'
    Pogba og Rashford kombinerer fint. Men blir stoppet. Gjestene fortsetter ved Lingard, men han mister ballen. Hjemmelaget får innkast.
    32'
    Rashford stanger. Herrera spiller Dalot. Manchester United får hjørnespark.
    33'
    Shaw med hjørnespark igjen. Blir for lavt. Enkel klarering. Ballen havner hos Rashford som bare knalller til. Blir ikke noe.
    34'
    Smalling blir med opp. Kommer seg nesten ned til linjen. Får lagt inn. Men det ender i ingenting. Igjen.
    35'
    Moutinho kriger for Wolverhampton. Får spilt ballen. Ender med innkast for hjemmelaget.
    36'
    Hjørnespark til hjemmelaget nå. Skal stjerna Jimenez vise seg frem? Pogba rydder opp. Smalling tar med seg et par spillere ned i gresset.
    36'
    Dalot roper på straffe etter at skuddet hans treffer Otto. Dommeren mener ballen ikke treffer armen på en slik måte. Otto hopper opp. Har armene inntil kroppen.
    39'
    Otto er på hugget nå. Slår inn, men Lindelöf får ryddet opp. Hjørnespark. Mouthino tar det.
    40'
    Gult kort til Wolverhampton
    Willy Boly
    Boly tar Pogba rett ned. Setter kneet i låret til Pogba.
    41'
    Martial sørger for hjørnespark. Manchester United velger en kort variant igjen. Det blir ikke noe.
    43'
    Jota kommer plutselig alene med Romeo. Kjempesjanse og kjemperedning.
    43'
    Ruben Neves
    44'
    Nok en gang blir Pogba tatt. Neves får gult denne gangen.
    45'
    Det er lagt til ett minutt. Manchester United med innkast. Shaw kaster. Hjemmelaget bryter.
    45'+1
    Gult kort til Manchester United
    Nemanja Matic
    Matic feier ned Jimenez. Klart gult kort.
    45'+1
    Da er det bare å score et mål eller to eller tre. Denne kampen skal avgøres i kveld. Uansett. Rashford stormer mot mål. Kommer til avslutning. Like utenfor.
    47'
    Manchester United spiller seg oppover. Ballen innom mange. De stanger. Og stanger også nå. Ikke noe.
    48'
    Jota viktig for hjemmelaget. Mye involvert. Så forsøker Neves skuddfoten fra 30 meter. Den går til side for mål.
    49'
    Jimenez kommer til avslutning, men Shaw får presset nok til at avslutningen går over mål.
    50'
    Wolverhampton litt på hugget helt i starten her. Men nå er det gjestene som prøver seg fremover. Upresist. Innkast til hjemmelaget.
    51'
    Marcus Rashford
    Rashford blir selv tatt ned. Kommer med en etterslenger, og får gult.
    53'
    Jimenez kommer til en kjempeheading etter en corner. Kjempesjanse for hjemmelaget. Der kunne de lett tatt ledelsen. Kjemperedning av Romero. Ballen går via tverrligger og over. Endelig skjer det noe i denne kampen.
    55'
    Hjemmelaget har noe på gang nå. Presser på. Jimenez og Jota mye involvert.
    58'
    Moutinho kommer til avslutning nå. Romero må slå over. Hjørnespark. Det er svakt slått.
    59'
    Men Wolverhampton biter seg fast.
    59'
    Rashford i duell med Saiss.
    60'
    Herrera tester skuddfoten. Martial kommer seg nesten gjennom etter samspill med Shaw. Nå skjer det mye. Moro!
    61'
    Manchester United bygger opp igjen. Blir brutt. Vinner tilbake ballen. Spiller tilbake til Smalling. Fremover igjen.
    62'
    Ruben Neves bryter for hjemmelaget.
    62'
    Ander Herrera
    Herrera tar ned Jota. Klart gult kort.
    63'
    Lingard ligger nede etter duell med Neves.
    64'
    Ser ut som om lagene er villig til å risikere litt mer nå. Da åpner det seg litt mer. Saiss tar Rashford. Går rett på foten.
    65'
    Frispark Manchester United. Rashford tar det selv. Den går rett over banen. Via et hjemmelagshode. Dermed er det innkast.
    66'
    Wolverhampton med frispark etter at Smalling er litt for tøff.
    67'
    Pogba i full fart. Blir kontant stoppet.
    68'
    Neves er på jobb i kveld. Det kan vi slå fast. God.
    69'
    Moutinho og Neves spiller Wolverhampton fremover. Bygger opp. Mange småpasninger. Prøver å finne et hull hos gjestene. Jiminez forsøker et fint innlegg. Det stopper der.
    70'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 0 Manchester United
    Mål: Raul Jimenez
    Målgivende: Joao Moutinho
    Moutinho finner Jimenez på strålende vis. Jimenez kjemper og får snudd seg. Setter ballen i mål. Meget sterk scoring.
    71'
    Martial får frispark. Rett utenfor 16-meteren. Herrera setter innlegget rett i muren.
    73'
    Nå må (åpenbart og selvsagt) Solskjærs menn angripe. Så nå er det lov å forvente at det kan bli litt artig fotball begge veier her.
    74'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Andreas Pereira
    Ut: Ander Herrera
    75'
    Manchester United med hjørnespark. Det blir et nytt. Solskjær folder hender på benken. Kan være tilfeldig.
    76'
    Wolverhampton 2 - 0 Manchester United
    Mål: Diogo Jota
    Shaw blir rett og slett lurt og utspilt. Jota setter ballen mesterlig i mål med venstrebeinet.
    77'
    Wolverhampton får hjørnespark. Ellevill stemning på stadion. Selvsagt. Kort cornervariant. Ender med at ballen havner hos Neves som klinker til.
    81'
    Manchester United i angrep. Og Solskjærs menn begynner (som klokka viser) å få dårlig tid, om de skal til en semifinale.
    82'
    Victor Lindelöf
    Lindelöf meier ned Jota. Rett ned og rett bort i enorm fart, og dermed rett ut med svensken som fikk rødt først. Men dommerne ser på situasjonen en gang til. Han får beskjed på øret om at det er gult. Svensken reddet av VAR der.
    85'
    Conor Coady
    Tar Rashford.
    87'
    Inn: Juan Mata
    Ut: Nemanja Matic
    87'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Jesse Lingard
    87'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Adama Traore
    Ut: Diogo Jota
    89'
    Mange bytter på tampen. Her skal det vel mer enn et mirakel til for om Solskjærs menn skal til semifinale vel?
    90'
    Innbytter Traore forsøker seg.
    90'+1
    Manchester United i angrep. Men hjemmelaget får måket den ballen av gårde.
    90'+2
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+2
    Smalling slår mot Martial. Blir ikke noe.
    90'+3
    Traore forsøker seg. Smalling stopper ham.
    90'+3
    Pogba viser frem driblebeina på tampen.
    90'+4
    Diogo Dalot
    Han tar Moutinho. Får gult. Moutinho har spilt en strålende kamp.
    90'+4
    Inn: Helder Costa
    Ut: Raul Jimenez
    90'+5
    Mål for Manchester United!
    Wolverhampton 2 - 1 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Luke Shaw
    Strålende forarbeid av Shaw. Kommer seg ned på kanten. Legger inn. Finner Rashford. Han får snudd seg. Jobber ballen i mål.