Den første omgangen er nå i gang.
    I Wolverhampton slår Rachid Ghezzal en corner fra venstre.
    4'
    Vicente Iborra
    Leicester City avanserer forover i Wolverhampton. Vicente Iborra avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Leicester City angriper og Vicente Iborra får avsluttet. Headingen treffer ikke Wolverhampton Wanderers-målet.
    6'
    Frisparket tildelt Leicester City er farlig nær Wolverhampton Wandererss målområde.
    8'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Leicester City.
    9'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers på halvdelen til Leicester City.
    18'
    Jonny Castro
    Wolverhampton Wanderers angriper, men avslutningen til Jonny Castro går utenfor.
    20'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Ruben Vinagre
    Wolverhampton Wanderers fosser forover og Ruben Vinagre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Paul Tierney tildeler Wolverhampton Wanderers en corner. Ivan Cavaleiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers på egen banehalvdel.
    22'
    Leicester City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Ivan Cavaleiro (Wolverhampton Wanderers) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    27'
    Ivan Cavaleiro (Wolverhampton Wanderers) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    28'
    Offside! Ivan Cavaleiro (Wolverhampton Wanderers) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Leicester City angriper i Wolverhampton, men blir avblåst for offside.
    30'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers.
    32'
    Rachid Ghezzal
    Målsjanse på Molineux Stadium! Rachid Ghezzal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Frispark Wolverhampton Wanderers.
    41'
    43'
    Marc Albrighton
    Sjanse til Leicester City! Marc Albrighton er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    Wolverhampton Wanderers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Leicester City
    Jonny Evans
    Jonny Evans (Leicester City) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    43'
    Frispark for Leicester City på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    Offside! Ivan Cavaleiro (Wolverhampton Wanderers) er alene igjennom, men dommer Paul Tierney ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    Sjanse i Wolverhampton! Rachid Ghezzal (Leicester City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Ricardo Pereira
    Sjanse! Leicester City avanserer forover, men Ricardo Pereira avslutter utenfor.
    54'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester City på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Ivan Cavaleiro
    Wolverhampton Wanderers bytter ut Ivan Cavaleiro med Diogo Jota.
    57'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Shinji Okazaki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City. Inn kommer Demarai Gray, mens Shinji Okazaki tar plass på benken.
    61'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Leicester City bytter ut Jamie Vardy med Kelechi Iheanacho. Dette er det andre byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    61'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester City.
    62'
    63'
    Morgan Gibbs-White (Wolverhampton Wanderers) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    64'
    I Wolverhampton slår Morgan Gibbs-White en corner fra venstre.
    66'
    Målsjanse til Leicester City! Marc Albrighton treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Kan Leicester City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Gult kort til Wolverhampton
    Diogo Jota
    Diogo Jota (Wolverhampton Wanderers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Christian Fuchs
    Christian Fuchs (Leicester City) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    Spillet på Molineux Stadium er stoppet midlertidig fordi Diogo Jota ligger nede.
    70'
    Morgan Gibbs-White
    Wolverhampton Wanderers angriper. Morgan Gibbs-White får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Diogo Jota ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolverhampton.
    73'
    Marc Albrighton (Leicester City) kommer til avslutning på Molineux Stadium, men headingen blir reddet.
    74'
    74'
    Inn: Ryan Bennett
    Ut: Jonny Castro
    Wolverhampton Wanderers gjør sitt andre bytte. Jonny Castro erstattes av Ryan Bennett.
    75'
    Målsjanse! Vicente Iborra (Leicester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers like utenfor Leicester City-området.
    77'
    Wes Morgan
    Wes Morgan (Leicester City) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Demarai Gray
    Målsjanse! Demarai Gray (Leicester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Rachid Ghezzal (Leicester City) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    79'
    Paul Tierney tildeler Leicester City en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    82'
    Inn: Bernard Ashley-Seal
    Ut: Leo Bonatini
    Bytte for Wolverhampton Wanderers. Benny Ashley-Seal kommer inn for Leonardo Bonatini på Molineux Stadium.
    83'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Adrien Silva
    Claude Puel gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Adrien Silva og setter inn Hamza Choudhury.
    84'
    I Wolverhampton slår Rachid Ghezzal en corner fra høyre.
    87'
    Sjanse! Leicester City avanserer forover, men Christian Fuchs avslutter utenfor.
    87'
    Leicester City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Wolverhampton Wanderers.
    90'
    Ryan Bennett
    I Wolverhampton header Ryan Bennett (Wolverhampton Wanderers) mot mål, men ballen går utenfor.