0-1
1 142
990

Offside! Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    1'
    I Wolverhampton slår Ryan Christie en corner fra høyre.
    4'
    Antoine Semenyo
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Stuart Attwell tildeler Bournemouth AFC en corner. Ryan Christie sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Marcos Senesi
    Marcos Senesi header i tverrliggeren! Nære på for Bournemouth AFC.
    6'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    7'
    Ryan Christie (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    9'
    Pablo Sarabia
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Pablo Sarabia er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    13'
    Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    14'
    14'
    Dominic Solanke
    Bournemouth AFC angriper. Dominic Solanke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    17'
    Milos Kerkez
    Bournemouth AFC fosser forover og Milos Kerkez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    18'
    Marcos Senesi (Bournemouth AFC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Frispark Bournemouth AFC.
    19'
    Kan Bournemouth AFC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Gult kort til Wolverhampton
    Nelson Semedo
    Dommeren gir Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    23'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    25'
    Stuart Attwell tildeler Bournemouth AFC en corner. Lewis Cook sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Justin Kluivert
    Bournemouth AFC angriper i Wolverhampton. Justin Kluivert avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Bournemouth AFC like utenfor Wolverhampton Wanderers FC-området.
    28'
    Wolverhampton Wanderers FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bournemouth AFC.
    29'
    31'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    32'
    Frispark til Bournemouth AFC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    33'
    35'
    Rayan Ait-Nouri
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Mål for Bournemouth!
    Wolverhampton 0 - 1 Bournemouth
    Mål: Antoine Semenyo
    I Wolverhampton tar Bournemouth AFC ledelsen 0-1 etter et mål av Antoine Semenyo.
    37'
    Frisparket tildelt Wolverhampton Wanderers FC er farlig nær Bournemouth AFCs målområde.
    38'
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    I Wolverhampton slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    41'
    42'
    Stuart Attwell tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) pådrar seg et gult kort.
    45'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Santiago Bueno
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Santiago Bueno med Matt Doherty.
    46'
    Matt Doherty
    Wolverhampton Wanderers FC angriper på Molineux Stadium, men Matt Doherty header utenfor.
    49'
    Målsjanse på Molineux Stadium! Justin Kluivert fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    55'
    Ryan Christie
    Ryan Christie (Bournemouth AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Thomas Doyle
    Wolverhampton Wanderers FC gjør sitt andre bytte. Thomas Doyle erstattes av Matheus Cunha.
    55'
    56'
    Alex Scott
    Alex Scott (Bournemouth AFC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    59'
    Målsjanse! Marcos Senesi (Bournemouth AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    60'
    Dommer Stuart Attwell gir Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    61'
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    61'
    Alex Scott
    Alex Scott (Bournemouth AFC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Joao Gomes
    Gary O'Neil gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Joao Gomes og setter inn Boubacar Traore.
    64'
    Inn: Tawanda Chirewa
    Ut: Pablo Sarabia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Tawanda Chirewa, mens Pablo Sarabia tar plass på benken.
    64'
    Målet til Wolverhampton sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Wolverhampton blir annullert
    68'
    Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    69'
    69'
    Dommer Stuart Attwell ser at linjemannen løfter flagget, og Bournemouth AFCs Justin Kluivert blåses av for offside.
    70'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    74'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Justin Kluivert
    Justin Kluivert (Bournemouth AFC) erstattes av Dango Ouattara.
    74'
    Ryan Christie (Bournemouth AFC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    78'
    78'
    Frispark i en god posisjon for Wolverhampton Wanderers FC!
    79'
    Rødt kort til Bournemouth
    Rødt kort! Milos Kerkez (Bournemouth AFC) blir utvist.
    79'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    80'
    Rødt kort!
    Spilleren på Bournemouth får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    81'
    Inn: Lloyd Kelly
    Ut: Alex Scott
    Bournemouth AFC gjør sitt andre bytte. Alex Scott erstattes av Lloyd Kelly.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Wolverhampton Wanderers FC er nær straffområde.
    82'
    I Wolverhampton slår Lewis Cook en corner fra venstre.
    83'
    83'
    Sjanse i Wolverhampton! Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Stuart Attwell tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Rayan Ait-Nouri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Rayan Ait-Nouri avslutter utenfor.
    86'
    Inn: James Hill
    Ut: Marcos Senesi
    Bytte for Bournemouth AFC. James Hill kommer inn for Marcos Senesi på Molineux Stadium.
    87'
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Dominic Solanke
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Enes Ünal erstatter Dominic Solanke.
    87'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    88'
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    89'
    I Wolverhampton slår Matheus Cunha en corner fra venstre.
    89'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Mario Lemina
    Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) prøver å heade ballen i mål på Molineux Stadium, men mislykkes.
    90'+1
    90'+1
    Gult kort til Bournemouth
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Bournemouth AFC) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    90'+3
    Inn: Nathan Fraser
    Ut: Toti Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Toti Gomes med Nathan Fraser. Dette er det femte byttet som Gary O'Neil gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Boubacar Traore
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Boubacar Traore avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Nathan Fraser
    Nathan Fraser (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til avslutning på Molineux Stadium, men headingen blir reddet.
    90'+8
    90'+8
    90'+8
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.