Målsjanse! Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Renato Steffen avslutter utenfor.
    Sjanse til Schalke 04! Amine Harit er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Felix Zwayer tildeler Schalke 04 en corner. Mark Uth sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Amine Harit
    Målsjanse til Schalke 04! Amine Harit treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Schalke 04.
    17'
    Mark Uth (Schalke 04) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    19'
    Mark Uth (Schalke 04) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    20'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Amine Harit (Schalke 04) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    24'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Schalke 04 på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Wolfsburg
    John Anthony Brooks
    John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    29'
    Gult kort til Schalke 04
    Malick Thiaw
    Malick Thiaw (Schalke 04) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    29'
    30'
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    34'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og VfL Wolfsburg får straffe!
    39'
    VfL Wolfsburg får straffe på Volkswagen Arena. Wout Weghorst mislykkes med å sette den i mål!
    40'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 Schalke 04
    Mål: Wout Weghorst
    I Wolfsburg tar VfL Wolfsburg ledelsen 1-0 etter et mål av Wout Weghorst.
    40'
    44'
    Matthew Hoppe
    Schalke 04 angriper. Matthew Hoppe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    I Wolfsburg slår Mark Uth en corner fra høyre.
    45'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Ridle Baku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Josip Brekalo, mens Ridle Baku tar plass på benken.
    46'
    46'
    Josip Brekalo
    Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Yannick Gerhardt
    VfL Wolfsburg angriper på Volkswagen Arena, men Yannick Gerhardt header utenfor.
    48'
    VfL Wolfsburg fosser forover og Josip Brekalo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Schalke 04, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    En av VfL Wolfsburgs spillere blir avblåst for offside på Volkswagen Arena.
    52'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    53'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    57'
    Frispark Schalke 04.
    59'
    60'
    61'
    Dommeren gir Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Schalke 04
    Inn: Nassim Boujellab
    Ut: Omar Mascarell
    Schalke 04 gjør sitt første bytte. Omar Mascarell erstattes av Nassim Boujellab.
    62'
    Inn: Bastian Oczipka
    Ut: Sead Kolasinac
    Christian Gross (Schalke 04) gjør sitt andre bytte for dagen. Bastian Oczipka erstatter Sead Kolasinac.
    62'
    67'
    68'
    Inn: Maximilian Philipp
    Ut: Yannick Gerhardt
    VfL Wolfsburg bytter ut Yannick Gerhardt med Maximilian Philipp.
    68'
    Inn: Joao Victor
    Ut: Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) erstattes av Joao Victor.
    68'
    Joao Victor
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Joao Victor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    69'
    Joao Victor
    Sjanse i Wolfsburg! Joao Victor (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Wout Weghorst
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    72'
    Mark Uth
    Schalke 04 angriper i Wolfsburg. Mark Uth avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    Felix Zwayer tildeler Schalke 04 en corner. William sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    75'
    William
    William (Schalke 04) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Inn: Hamza Mendyl
    Ut: William
    Christian Gross gjør dagens tredje bytte i Wolfsburg, når han tar ut William og setter inn Hamza Mendyl.
    76'
    78'
    80'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    82'
    83'
    83'
    Schalke 04 avanserer forover i Wolfsburg. Matthew Hoppe avslutter, men treffer ikke mål.