I Wolfsburg slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Tim Skarke
    SV Darmstadt 98 avanserer forover i Wolfsburg. Tim Skarke avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Darmstadt
    Andreas Muller
    Andreas Muller (SV Darmstadt 98) pådrar seg et gult kort.
    7'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 Darmstadt
    Mål: Patrick Wimmer
    I Wolfsburg tar VfL Wolfsburg ledelsen 1-0 etter et mål av Patrick Wimmer.
    8'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    10'
    Wolfsburg 2 - 0 Darmstadt
    Mål: Jonas Wind
    Målgivende: Lovro Majer
    Jonas Wind øker VfL Wolfsburgs ledelse til 2-0! Lovro Majer var nest sist på ballen.
    10'
    Målet til Wolfsburg sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Wolfsburg blir stående
    12'
    SV Darmstadt 98 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    14'
    En av SV Darmstadt 98s spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Matej Maglica vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til SV Darmstadt 98.
    21'
    22'
    Matej Maglica er på beina igjen og fortsetter kampen på Volkswagen Arena.
    22'
    Yannick Gerhardt
    Sjanse i Wolfsburg! Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Frispark i en god posisjon for VfL Wolfsburg!
    32'
    Matej Maglica
    Matej Maglica (SV Darmstadt 98) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    32'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Matej Maglica ligger nede.
    33'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Jannik Muller
    Ut: Matej Maglica
    Jannik Muller (SV Darmstadt 98) erstatter Matej Maglica som ser ut til å måtte forlate Volkswagen Arena med en skade.
    34'
    Matej Maglica er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    37'
    Robert Hartmann tildeler VfL Wolfsburg en corner. Ridle Baku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    En av SV Darmstadt 98s spillere går i offside.
    38'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    41'
    Robert Hartmann tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Patrick Wimmer
    I Wolfsburg header Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Tim Skarke
    Sjanse! SV Darmstadt 98 avanserer forover, men Tim Skarke avslutter utenfor.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for SV Darmstadt 98 er nær straffområde.
    44'
    Hjørnespark til Darmstadt
    45'
    Fabian Nurnberger
    Målsjanse! Fabian Nurnberger (SV Darmstadt 98) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Frispark for SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    45'+4
    Skudd utenfor mål, Darmstadt
    45'+4
    Inn: Aaron Seydel
    Ut: Andreas Muller
    Andreas Muller (SV Darmstadt 98) erstattes av Aaron Seydel.
    46'
    Frispark SV Darmstadt 98.
    46'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    47'
    SV Darmstadt 98 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    48'
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Volkswagen Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Kevin Paredes
    Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Marvin Mehlem
    SV Darmstadt 98 angriper på Volkswagen Arena. Marvin Mehlem header utenfor.
    60'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Oscar Wilhelmsson
    Bytte for SV Darmstadt 98. Mathias Honsak kommer inn for Oscar Wilhelmsson på Volkswagen Arena.
    60'
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Maximilian Arnold er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    I Wolfsburg slår Lovro Majer en corner fra høyre.
    63'
    Lovro Majer (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    64'
    Jonas Wind
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Jonas Wind fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Jakub Kaminski
    Ut: Ridle Baku
    Ralph Hasenhuttl (VfL Wolfsburg) gjør sitt første bytte for dagen. Jakub Kaminski erstatter Ridle Baku.
    65'
    Inn: Cedric Zesiger
    Ut: Patrick Wimmer
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens andre bytte i Wolfsburg, når han tar ut Patrick Wimmer og setter inn Cedric Zesiger.
    65'
    Jonas Wind
    Jonas Wind (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    I Wolfsburg slår Jakub Kaminski en corner fra venstre.
    70'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98.
    72'
    74'
    74'
    Lovro Majer
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Lovro Majer går utenfor.
    74'
    Robert Hartmann tildeler SV Darmstadt 98 en corner. Fabian Nurnberger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Jonas Wind
    VfL Wolfsburg gjør sitt tredje bytte. Jonas Wind erstattes av Kevin Behrens.
    81'
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Kevin Paredes
    VfL Wolfsburg bytter ut Kevin Paredes med Vaclav Cerny. Dette er det fjerde byttet som Ralph Hasenhuttl gjør i dagens kamp.
    82'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Inn: Fabian Schnellhardt
    Ut: Julian Justvan
    SV Darmstadt 98 bytter ut Julian Justvan med Fabian Schnellhardt. Dette er det fjerde byttet som Torsten Lieberknecht gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Asaf Arania
    Ut: Emir Karic
    Torsten Lieberknecht (SV Darmstadt 98) gjør sitt femte bytte for dagen. Asaf Arania erstatter Emir Karic.
    85'
    Tim Skarke (SV Darmstadt 98) vinkes av for offside i Wolfsburg.
    86'
    Vaclav Cerny
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Vaclav Cerny avslutter utenfor.
    88'
    Christoph Zimmermann
    Dommer Robert Hartmann gir Christoph Zimmermann (SV Darmstadt 98) et gult kort.
    90'+1
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Lovro Majer
    VfL Wolfsburg bytter ut Lovro Majer med Tiago Tomas.
    90'+2
    Wolfsburg 3 - 0 Darmstadt
    Mål: Vaclav Cerny
    Målgivende: Jakub Kaminski
    Vaclav Cerny setter ballen i mål og øker VfL Wolfsburgs ledelse til 3-0 i Wolfsburg. Det er en fin assist fra Jakub Kaminski.
    90'+3
    Målsjanse til SV Darmstadt 98! Fabian Nurnberger treffer mål, men keeper redder.