Sjanse til Borussia MG! Franck Honorat er nær ved å score, men keeper redder.
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 Borussia M'gladbach
    Mål: Ridle Baku
    Målgivende: Tiago Tomas
    Ridle Baku setter ballen i nettet og VfL Wolfsburg leder nå 1-0. Tiago Tomas sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Borussia MG.
    8'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    14'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Borussia MG.
    16'
    Franck Honorat (Borussia MG) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    20'
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    21'
    Maximilian Wober
    I Wolfsburg får Maximilian Wober (Mönchengladbach) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    21'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    22'
    Hjørnespark til Borussia M'gladbach
    25'
    Gult kort til Wolfsburg
    Sebastiaan Bornauw
    Dommer Bastian Dankert viser Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) det gule kortet.
    27'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Borussia MG må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    33'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    34'
    Borussia MG angriper i Wolfsburg, men blir avblåst for offside.
    36'
    I Wolfsburg slår Franck Honorat en corner fra høyre.
    39'
    Frispark i en god posisjon for VfL Wolfsburg!
    40'
    Patrick Wimmer
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Patrick Wimmer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG avanserer forover i Wolfsburg. Nathan N`Goumou Minpole avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark Borussia MG.
    45'+1
    Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Patrick Wimmer treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    50'
    51'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Wolfsburg 1 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Ko Itakura
    Målgivende: Luca Netz
    Mål! Ko Itakura utligner til 1-1. Luca Netz var nest sist på ballen.
    52'
    Borussia MG fosser fremover, men Bastian Dankert blåser for offside på Volkswagen Arena.
    52'
    54'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    55'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Patrick Wimmer
    Bytte for VfL Wolfsburg. Lovro Majer kommer inn for Patrick Wimmer på Volkswagen Arena.
    57'
    Inn: Amin Sarr
    Ut: Tiago Tomas
    Tiago Tomas (VfL Wolfsburg) erstattes av Amin Sarr.
    58'
    Wolfsburg 1 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål: Nathan N`Goumou Minpole
    Målgivende: Franck Honorat
    Mål! Borussia MG tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Nathan N`Goumou Minpole på Volkswagen Arena. Flott spill fra Franck Honorat før målet.
    58'
    Amin Sarr
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Amin Sarr fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Sjanse! Borussia MG avanserer forover, men Nathan N`Goumou Minpole avslutter utenfor.
    63'
    64'
    Hjørnespark til Wolfsburg
    66'
    Dommer Bastian Dankert venter med å sette i gang spillet fordi Maximilian Wober ligger nede.
    67'
    Maximilian Wober er på beina igjen og fortsetter kampen.
    69'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Robin Hack
    Ut: Ko Itakura
    Borussia MG gjør sitt første bytte. Ko Itakura erstattes av Robin Hack.
    70'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG bytter ut Nathan N`Goumou Minpole med Rocco Reitz. Dette er det andre byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    70'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    73'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Jonas Wind
    Ralph Hasenhuttl (VfL Wolfsburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kevin Behrens erstatter Jonas Wind.
    73'
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Ridle Baku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Vaclav Cerny, mens Ridle Baku tar plass på benken.
    73'
    Robin Hack
    Robin Hack (Borussia MG) header ballen i tverrliggeren på Volkswagen Arena! Oi, oi, oi.
    74'
    76'
    Julian Weigl (Borussia MG) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Volkswagen Arena.
    81'
    Inn: Tomas Cvancara
    Ut: Alassane Plea
    Borussia MG bytter ut Alassane Plea med Tomas Cvancara.
    82'
    Julian Weigl ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolfsburg.
    83'
    Joakim Maehle
    Joakim Maehle (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Robin Hack
    Robin Hack (Borussia MG) får et gult kort av dommer Bastian Dankert.
    84'
    I Wolfsburg slår Pavao Pervan en corner fra høyre.
    86'
    86'
    87'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Franck Honorat
    Gerardo Seoane gjør dagens fjerde bytte i Wolfsburg, når han tar ut Franck Honorat og setter inn Jordan Siebatcheu.
    88'
    Inn: Joe Scally
    Ut: Luca Netz
    Gerardo Seoane (Borussia MG) gjør sitt femte bytte for dagen. Joe Scally erstatter Luca Netz.
    88'
    Wolfsburg 1 - 3 Borussia M'gladbach
    Mål: Rocco Reitz
    Mål! Rocco Reitz gir Borussia MG en komfortabel 1-3 ledelse.
    88'
    Målet til Borussia M'gladbach sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Borussia M'gladbach blir stående
    90'
    Inn: Aster Vranckx
    Ut: Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg gjør sitt femte bytte. Mattias Svanberg erstattes av Aster Vranckx.
    90'
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    Jonas Omlin
    Dommer Bastian Dankert gir Jonas Omlin (Borussia MG) et gult kort.
    90'+3
    Moritz Jenz
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Moritz Jenz fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.