VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Lukas Nmecha som kommer tilbake på banen igjen.
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    21'
    24'
    Benjamin Cortus tildeler Borussia MG en corner. Patrick Wimmer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    26'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolfsburg fordi Micky Van de Ven får behandling for en skade på banen.
    30'
    Micky Van de Ven er på beina igjen og fortsetter kampen.
    31'
    Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    32'
    35'
    Borussia MG angriper i Wolfsburg. Lukas Nmecha fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Lukas Nmecha går utenfor.
    37'
    38'
    Mattias Svanberg
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Mattias Svanberg er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Yannick Gerhardt
    Målgivende: Paulo Otavio
    Yannick Gerhardt utligner til 1-1 på Volkswagen Arena. Paulo Otavio sto for den målgivende pasningen.
    43'
    45'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Julian Weigl
    Julian Weigl (Borussia MG) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    46'
    Patrick Wimmer (Borussia MG) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    47'
    Wolfsburg 1 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål! Borussia MG tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Marcus Thuram på Volkswagen Arena.
    47'
    49'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    52'
    Benjamin Cortus tildeler Borussia MG en corner. Patrick Wimmer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    54'
    Marcus Thuram
    Marcus Thuram (Borussia MG) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    55'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Patrick Wimmer
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Patrick Wimmer avslutter utenfor.
    56'
    Patrick Wimmer (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    57'
    Patrick Wimmer (Borussia MG) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    58'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Omar Marmoush
    Ut: Lukas Nmecha
    Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) erstattes av Omar Marmoush.
    59'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg gjør sitt andre bytte. Mattias Svanberg erstattes av Felix Nmecha.
    59'
    Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Gult kort til Wolfsburg
    Dommeren gir Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    66'
    66'
    Marcus Thuram (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    67'
    Wolfsburg 2 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål: Omar Marmoush
    Omar Marmoush scorer og utligner dermed til 2-2.
    69'
    71'
    72'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Patrick Wimmer
    Niko Kovac (VfL Wolfsburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kevin Paredes erstatter Patrick Wimmer.
    74'
    Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    75'
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Wolfsburg. Patrick Wimmer avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Alassane Plea
    Borussia MG bytter ut Alassane Plea med Nathan N`Goumou Minpole.
    77'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Borussia MG.
    81'
    Paulo Otavio
    Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    81'
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Marcus Thuram fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Lars Stindl
    Lars Stindl (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    84'
    Patrick Wimmer (Borussia MG) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Kouadio Kone
    Dommer Benjamin Cortus gir Kouadio Kone (Borussia MG) et gult kort.
    86'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    86'
    Kevin Paredes
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Kevin Paredes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    88'
    Omar Marmoush
    Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Patrick Herrmann
    Ut: Lars Stindl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Patrick Herrmann, mens Lars Stindl tar plass på benken.