Dagens dommer, Dominik Ouschan, blåser i gang kampen.
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal-Arena.
    4'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Lavanttal-Arena.
    8'
    Dominik Ouschan tildeler Wolfsberger AC en corner. Daniel Offenbacher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Christopher Wernitznig
    Wolfsberger AC avanserer forover i Wolfsberg. Christopher Wernitznig avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Issiaka Ouedraogo
    Wolfsberger AC angriper. Issiaka Ouedraogo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Bernd Gschweidl
    Bernd Gschweidl (Wolfsberger AC) kommer til en målsjanse på Lavanttal-Arena, men klarer ikke å score.
    14'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Veton Berisha
    Veton Berisha (SK Rapid Vienna) avanserer forover på Lavanttal-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    I Wolfsberg slår Christopher Wernitznig en corner fra venstre.
    16'
    SK Rapid Vienna angriper i Wolfsberg. Veton Berisha fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Dominik Ouschan signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Daniel Offenbacher
    Daniel Offenbacher får gult kort av dommer Dominik Ouschan, og må dermed stå over en kamp for Wolfsberger AC.
    24'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    24'
    Wolfsberger AC angriper på Lavanttal-Arena, men Bernd Gschweidl header utenfor.
    26'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Lavanttal-Arena.
    27'
    28'
    Dominik Ouschan signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til Wolfsberger AC.
    32'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Joelinton
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Joelinton går utenfor.
    36'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    37'
    43'
    Joelinton
    Målsjanse til SK Rapid Vienna! Joelinton treffer mål, men keeper redder.
    43'
    Philipp Schobesberger
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Philipp Schobesberger avslutter utenfor.
    44'
    46'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Aleksandar Kostic
    Ut: Thanos Petsos
    Goran Djuricin (SK Rapid Vienna) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandar Kostic erstatter Thanos Petsos.
    46'
    Sjanse i Wolfsberg! Veton Berisha (SK Rapid Vienna) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt Wolfsberger ACet.
    49'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Dominik Ouschan signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    53'
    Dominik Ouschan tildeler SK Rapid Vienna en corner. Veton Berisha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    I Wolfsberg slår Veton Berisha en corner fra venstre.
    55'
    Stefan Schwab
    SK Rapid Vienna angriper i Wolfsberg. Stefan Schwab avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Veton Berisha (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Lavanttal-Arena.
    56'
    Joelinton
    Joelinton (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Lavanttal-Arena, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Målsjanse! Philipp Schobesberger (SK Rapid Vienna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Daniel Offenbacher (Wolfsberger AC) kommer seg fri på Lavanttal-Arena, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Dominik Ouschan signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna like utenfor Wolfsberger AC-området.
    64'
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Stefan Schwab går utenfor.
    65'
    67'
    Aleksandar Kostic
    Aleksandar Kostic (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Lavanttal-Arena, men klarer ikke å score.
    69'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Alexander Ranacher
    Ut: Dominik Frieser
    Wolfsberger AC bytter ut Dominik Frieser med Alexander Ranacher.
    69'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt SK Rapid Viennaet.
    72'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men Stefan Schwab går rett i offsidefella.
    74'
    Offside! Stephan Palla (Wolfsberger AC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    77'
    Inn: Joshua Steiger
    Ut: Bernd Gschweidl
    Robert Ibertsberger gjør dagens andre bytte i Wolfsberg, når han tar ut Bernd Gschweidl og setter inn Joshua Steiger.
    77'
    80'
    Inn: Kelvin Arase
    Ut: Philipp Schobesberger
    Philipp Schobesberger (SK Rapid Vienna) erstattes av Kelvin Arase.
    80'
    82'
    Offside! Majeed Ashimeru (Wolfsberger AC) er alene igjennom, men dommer Dominik Ouschan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    85'
    Veton Berisha ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    SK Rapid Vienna slipper å klare seg uten Veton Berisha som kommer tilbake på banen i Wolfsberg.
    86'
    Inn: Christoph Rabitsch
    Ut: Sasa Jovanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberger AC. Inn kommer Christoph Rabitsch, mens Sasa Jovanovic tar plass på benken.
    86'
    Målsjanse på Lavanttal-Arena! Issiaka Ouedraogo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    I Wolfsberg slår Daniel Offenbacher en corner fra høyre.
    87'
    Wolfsberger AC angriper i Wolfsberg. Daniel Offenbacher fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    89'
    Christopher Wernitznig (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra venstre på Lavanttal-Arena.
    90'+1
    Majeed Ashimeru
    Sjanse til Wolfsberger AC! Majeed Ashimeru er nær ved å score, men keeper redder.