Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    11'
    SK Rapid Vienna scorer på straffe!
    Wolfsberger AC 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Marco Grull
    Marco Grull dundrer inn et straffespark på Lavanttal Arena. Stillingen er nå 0-1.
    12'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    13'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til Wolfsberg på egen banehalvdel.
    13'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    15'
    Adis Jasic
    Wolfsberg fosser forover og Adis Jasic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    17'
    19'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Sandro Altunashvili
    Dommer Christian-Petru Ciochirca gir Sandro Altunashvili (Wolfsberg) et gult kort.
    19'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Leopold Querfeld
    Leopold Querfeld (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til Wolfsberg.
    22'
    Ervin Omic
    Målsjanse til Wolfsberg! Ervin Omic treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Hjørnespark til Wolfsberger AC
    25'
    26'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    28'
    Leopold Querfeld (SK Rapid Vienna) kommer til avslutning på Lavanttal Arena, men headingen blir reddet.
    28'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    32'
    Frispark i en god posisjon for Wolfsberg!
    33'
    Wolfsberg angriper i Wolfsberg, men blir avblåst for offside.
    34'
    Lukas Grgic
    Lukas Grgic (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    37'
    Frispark til Wolfsberg på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    37'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Lavanttal Arena.
    47'
    47'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Nikolas Veratschnig vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Lukas Ibertsberger
    Ut: Nikolas Veratschnig
    Nikolas Veratschnig (Wolfsberg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Lukas Ibertsberger.
    50'
    55'
    Bernhard Zimmermann
    Sjanse til Wolfsberg! Bernhard Zimmermann er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    58'
    Jonathan Scherzer (Wolfsberg) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    58'
    Florian Rieder
    Sjanse! Wolfsberg avanserer forover, men Florian Rieder avslutter utenfor.
    59'
    Lukas Ibertsberger
    Lukas Ibertsberger (Wolfsberg) får et gult kort av dommer Christian-Petru Ciochirca.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for SK Rapid Vienna er nær straffområde.
    62'
    Frispark for Wolfsberg på egen banehalvdel.
    65'
    Christian-Petru Ciochirca tildeler SK Rapid Vienna en corner. Marco Grull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Leopold Querfeld (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Lavanttal Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    I Wolfsberg slår Marco Grull en corner fra venstre.
    68'
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    68'
    71'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Isak Jansson
    Ut: Christoph Lang
    Bytte for SK Rapid Vienna. Isak Jansson kommer inn for Christoph Lang på Lavanttal Arena.
    72'
    Inn: Moritz Oswald
    Ut: Nikolas Sattlberger
    SK Rapid Vienna gjør sitt andre bytte. Nikolas Sattlberger erstattes av Moritz Oswald.
    72'
    Inn: Michael Morgenstern
    Ut: Florian Rieder
    Wolfsberg bytter ut Florian Rieder med Michael Morgenstern.
    73'
    Inn: Thomas Sabitzer
    Ut: Bernhard Zimmermann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberg. Inn kommer Thomas Sabitzer, mens Bernhard Zimmermann tar plass på benken.
    73'
    Wolfsberg angriper, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside.
    73'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    Wolfsberger AC 0 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Fally Mayulu
    Målgivende: Marco Grull
    Mål! SK Rapid Vienna øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Fally Mayulu på Lavanttal Arena. Det er en fin assist fra Marco Grull.
    75'
    Inn: Terence Kongolo
    Ut: Jonas Auer
    Jonas Auer (SK Rapid Vienna) erstattes av Terence Kongolo.
    77'
    Inn: Maximilian Scharfetter
    Ut: Thierno Mamadou Lamarana Ballo
    Manfred Schmid (Wolfsberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maximilian Scharfetter erstatter Thierno Mamadou Lamarana Ballo.
    79'
    Inn: Pascal Muller
    Ut: Dominik Baumgartner
    Wolfsberg gjør sitt femte bytte. Dominik Baumgartner erstattes av Pascal Muller.
    79'
    Marco Grull
    SK Rapid Vienna angriper. Marco Grull får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Jovan Zivkovic
    Ut: Marco Grull
    SK Rapid Vienna bytter ut Marco Grull med Jovan Zivkovic. Dette er det fjerde byttet som Robert Klauss gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Roman Kerschbaum
    Ut: Lukas Grgic
    Robert Klauss gjør dagens femte bytte i Wolfsberg, når han tar ut Lukas Grgic og setter inn Roman Kerschbaum.
    88'
    89'
    90'+2
    Jovan Zivkovic
    Målsjanse! Jovan Zivkovic (SK Rapid Vienna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Wolfsberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+4
    Jonathan Scherzer
    Målsjanse på Lavanttal Arena! Jonathan Scherzer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.