5'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Christoph Knasmüllner
    SK Rapid Vienna avanserer forover i Wolfsberg. Christoph Knasmüllner avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Frispark til Wolfsberger AC på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    10'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    10'
    SK Rapid Vienna angriper i Wolfsberg. Robert Ljubicic fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Lavanttal Arena.
    12'
    I Wolfsberg slår Michael Liendl en corner fra høyre.
    14'
    SK Rapid Vienna angriper, men Bernhard Zimmermann vinkes av for offside.
    16'
    Wolfsberger AC fosser fremover, men Thorsten Rocher går rett i offsidefella.
    16'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    19'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Wolfsberger AC.
    20'
    Skudd utenfor mål, Wolfsberger AC
    21'
    Frispark i en god posisjon for SK Rapid Vienna!
    22'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) vinkes av for offside i Wolfsberg.
    24'
    Christoph Knasmüllner (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Lavanttal Arena, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    30'
    34'
    34'
    35'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    Wolfsberger AC 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Marco Grull
    Målgivende: Emanuel Aiwu
    I Wolfsberg tar SK Rapid Vienna ledelsen 0-1 etter et mål av Marco Grull. Emanuel Aiwu var nest sist på ballen.
    35'
    Frisparket tildelt Wolfsberger AC er farlig nær SK Rapid Viennas målområde.
    37'
    Thai Baribo
    Wolfsberger AC angriper og Thai Baribo får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Rapid Vienna-målet.
    38'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Dario Vizinger
    Ut: Eliel Peretz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberger AC. Inn kommer Dario Vizinger, mens Eliel Peretz tar plass på benken.
    38'
    Skudd på mål, Wolfsberger AC
    38'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Lavanttal Arena.
    40'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Dario Vizinger
    Dario Vizinger (Wolfsberger AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Thai Baribo
    Dommer Manuel Schuttengruber gir Thai Baribo (Wolfsberger AC) et gult kort.
    44'
    44'
    45'+2
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Wolfsberger AC like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    45'+3
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Skade: Wolfsberger AC
    49'
    Tilbake fra skade: Wolfsberger AC
    50'
    I Wolfsberg slår Michael Liendl en corner fra venstre.
    52'
    52'
    52'
    Marco Grull
    Målsjanse på Lavanttal Arena! Marco Grull fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Bernhard Zimmermann
    Sjanse til SK Rapid Vienna! Bernhard Zimmermann er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Martin Moormann
    Martin Moormann (SK Rapid Vienna) pådrar seg et gult kort.
    56'
    56'
    SK Rapid Vienna avanserer forover i Wolfsberg. Robert Ljubicic avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Inn: Adis Jasic
    Ut: Michael Novak
    Michael Novak (Wolfsberger AC) erstattes av Adis Jasic.
    58'
    59'
    Thai Baribo
    Thai Baribo (Wolfsberger AC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Robert Ljubicic går utenfor.
    61'
    Maximilian Hofmann (SK Rapid Vienna) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lavanttal Arena.
    62'
    62'
    Wolfsberger AC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Rapid Vienna.
    62'
    Maximilian Hofmann er tilbake på banen igjen.
    62'
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) slår en corner fra høyre side på Lavanttal Arena.
    63'
    64'
    Emanuel Aiwu
    Emanuel Aiwu (SK Rapid Vienna) mottar sitt første gule kort for dagen på Lavanttal Arena.
    66'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Manuel Schuttengruber tildeler Wolfsberger AC en corner. Michael Liendl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Oliver Strunz
    Ut: Christoph Knasmüllner
    Ferdinand Feldhofer gjør dagens første bytte i Wolfsberg, når han tar ut Christoph Knasmüllner og setter inn Oliver Strunz.
    72'
    Inn: Dragoljub Savic
    Ut: Thorsten Schick
    SK Rapid Vienna bytter ut Thorsten Schick med Dragoljub Savic.
    72'
    Mål for Wolfsberger AC!
    Wolfsberger AC 1 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Thai Baribo
    74'
    Wolfsberger AC 2 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Adis Jasic
    Målgivende: Dario Vizinger
    Mål! Adis Jasic gir Wolfsberger AC ledelsen 2-1 i Wolfsberg. Flott spill fra Dario Vizinger før målet.
    75'
    I Wolfsberg slår Marco Grull en corner fra høyre.
    78'
    78'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    80'
    Thorsten Rocher
    Thorsten Rocher (Wolfsberger AC) får et gult kort av dommer Manuel Schuttengruber.
    83'
    Inn: Yusuf Demir
    Ut: Martin Moormann
    SK Rapid Vienna bytter ut Martin Moormann med Yusuf Demir. Dette er det tredje byttet som Ferdinand Feldhofer gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Nicolas Binder
    Ut: Bernhard Zimmermann
    Bytte for SK Rapid Vienna. Nicolas Binder kommer inn for Bernhard Zimmermann på Lavanttal Arena.
    85'
    86'
    87'
    Inn: David Gugganig
    Ut: Michael Liendl
    Wolfsberger AC gjør sitt tredje bytte. Michael Liendl erstattes av David Gugganig.
    90'
    90'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    90'+2
    Sven Sprangler (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Lavanttal Arena.