3-4
Kara90'+3 (Str.)
    Den første omgangen er nå i gang.
    Koya Kitagawa
    SK Rapid Vienna angriper i Wolfsberg. Koya Kitagawa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Ercan Kara
    SK Rapid Vienna angriper og Ercan Kara får avsluttet. Headingen treffer ikke Wolfsberger AC-målet.
    4'
    Wolfsberger AC angriper, men Stefan Ebner blåser for offside.
    5'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    6'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    9'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    10'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Marcel Ritzmaier
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Marcel Ritzmaier går utenfor.
    12'
    I Wolfsberg slår Marcel Ritzmaier en corner fra høyre.
    15'
    Maximilian Hofmann
    Maximilian Hofmann (SK Rapid Vienna) header utenfor.
    16'
    Wolfsberger AC fosser fremover, men Stefan Ebner blåser for offside på Lavanttal Arena.
    17'
    Filip Stojkovic
    Filip Stojkovic (SK Rapid Vienna) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til Wolfsberger AC.
    21'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    Wolfsberger AC 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Thorsten Schick
    Mål! Thorsten Schick gir SK Rapid Vienna en 0-1 ledelse.
    25'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC.
    26'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Koya Kitagawa (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Lavanttal Arena, men klarer ikke å score.
    32'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    35'
    Wolfsberger AC 0 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Koya Kitagawa
    Mål! Koya Kitagawa øker SK Rapid Viennas ledelse til 0-2 på Lavanttal Arena.
    35'
    38'
    38'
    Frispark Wolfsberger AC.
    39'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Dommer Stefan Ebner viser Maximilian Hofmann (SK Rapid Vienna) det gule kortet.
    39'
    41'
    42'
    Frispark i en god posisjon for Wolfsberger AC!
    42'
    43'
    45'
    Frisparket tildelt SK Rapid Vienna er farlig nær Wolfsberger ACs målområde.
    45'+1
    46'
    47'
    Mål for Wolfsberger AC!
    Wolfsberger AC 1 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Dominik Baumgartner
    Mål! Wolfsberger ACet reduserer til 1-2 etter en heading av Dominik Baumgartner.
    47'
    Hjørnespark til Wolfsberger AC
    52'
    Wolfsberger AC 2 - 2 SK Rapid Vienna
    Dominik Baumgartner (Wolfsberger AC) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Lavanttal Arena.
    52'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Mateo Barac
    Ut: Leo Greiml
    SK Rapid Vienna gjør sitt første bytte. Leo Greiml erstattes av Mateo Barac.
    57'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    57'
    Maximilian Hofmann (SK Rapid Vienna) header mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Eliel Peretz
    Wolfsberger AC bytter ut Eliel Peretz med Christopher Wernitznig.
    58'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Marc Andre Schmerbock
    Bytte for Wolfsberger AC. Dejan Joveljic kommer inn for Marc Andre Schmerbock på Lavanttal Arena.
    58'
    Thorsten Schick (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    59'
    I Wolfsberg slår Thorsten Schick en corner fra venstre.
    60'
    61'
    Skudd utenfor mål, Wolfsberger AC
    62'
    62'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Michael Liendl
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Inn: Jonathan Scherzer
    Ut: Mario Pavelic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberger AC. Inn kommer Jonathan Scherzer, mens Mario Pavelic tar plass på benken.
    65'
    SK Rapid Vienna angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Wolfsberger AC 3 - 2 SK Rapid Vienna
    Mål: Cheikhou Dieng
    Mål! Wolfsberger AC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Cheikhou Dieng på Lavanttal Arena.
    67'
    69'
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    69'
    72'
    73'
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cheikhou Dieng (Wolfsberger AC) vrir seg av smerte i gresset.
    73'
    Cheikhou Dieng er på beina igjen og fortsetter kampen på Lavanttal Arena.
    75'
    Marcel Ritzmaier (SK Rapid Vienna) slår en corner fra høyre side på Lavanttal Arena.