Dagens dommer, Markus Hameter, blåser i gang kampen.
    Mål for Wolfsberger AC!
    Wolfsberger AC 1 - 0 FC Salzburg
    Mål: Matthaus Taferner
    Målgivende: Michael Liendl
    Mål! Matthaus Taferner gir Wolfsberger AC ledelsen 1-0 i Wolfsberg. Det er en fin assist fra Michael Liendl.
    2'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Wolfsberger AC like utenfor FC Salzburg-området.
    4'
    Markus Hameter tildeler Wolfsberger AC en corner. Michael Liendl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    I Wolfsberg slår Michael Liendl en corner fra høyre.
    7'
    Michael Liendl
    Målsjanse til Wolfsberger AC! Michael Liendl treffer mål, men keeper redder.
    7'
    7'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Lavanttal Arena.
    8'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    9'
    Dario Vizinger
    Dario Vizinger (Wolfsberger AC) kommer til en målsjanse på Lavanttal Arena, men klarer ikke å score.
    9'
    Offside! Karim Adeyemi (FC Salzburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    12'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    Skudd utenfor mål, Wolfsberger AC
    15'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Lavanttal Arena.
    17'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    17'
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lavanttal Arena.
    18'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Karim Adeyemi
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) tar ut Karim Adeyemi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Noah Okafor.
    19'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Markus Hameter tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Wolfsberger AC.
    33'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Lavanttal Arena.
    34'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Wolfsberger AC.
    37'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    FC Salzburg angriper, men Markus Hameter blåser for offside.
    40'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    I Wolfsberg slår Michael Liendl en corner fra venstre.
    44'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    49'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    51'
    Offside! Brendan Aaronson (FC Salzburg) er alene igjennom, men dommer Markus Hameter ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    Wolfsberger AC fosser fremover, men Dario Vizinger går rett i offsidefella.
    52'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til Wolfsberger AC.
    53'
    53'
    Wolfsberger AC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Salzburg.
    54'
    I Wolfsberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Maximilian Wober
    FC Salzburg angriper og Maximilian Wober får avsluttet. Headingen treffer ikke Wolfsberger AC-målet.
    56'
    Markus Hameter tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    60'
    60'
    61'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Eliel Peretz
    Dommer Markus Hameter gir Eliel Peretz (Wolfsberger AC) et gult kort.
    61'
    Andreas Ulmer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Andreas Ulmer er på beina igjen og fortsetter kampen på Lavanttal Arena.
    63'
    Inn: Maurits Kjaergaard
    Ut: Luka Sucic
    Matthias Jaissle gjør dagens andre bytte i Wolfsberg, når han tar ut Luka Sucic og setter inn Maurits Kjaergaard.
    63'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Chukwubuike Adamu
    Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) erstattes av Benjamin Sesko.
    63'
    Brenden Aaronson
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Brendan Aaronson avslutter utenfor.
    64'
    65'
    66'
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Lavanttal Arena.
    67'
    67'
    68'
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Lavanttal Arena.
    71'
    Kan FC Salzburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Thai Baribo
    Ut: Thorsten Rocher
    Wolfsberger AC bytter ut Thorsten Rocher med Thai Baribo. Dette er det første byttet som Robin Dutt gjør i dagens kamp.
    73'
    Mål for FC Salzburg!
    Wolfsberger AC 1 - 1 FC Salzburg
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: Rasmus Kristensen
    Benjamin Sesko utligner til 1-1 på Lavanttal Arena. Flott spill fra Rasmus Kristensen før målet.
    77'
    81'
    Dominik Baumgartner
    Dominik Baumgartner (Wolfsberger AC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    83'
    83'
    Nicolas Seiwald
    FC Salzburg angriper i Wolfsberg. Nicolas Seiwald avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    I Wolfsberg slår Nicolas Seiwald en corner fra høyre.
    86'
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Dario Vizinger ligger nede.
    89'
    Inn: Nikolas Veratschnig
    Ut: Dario Vizinger
    Dario Vizinger, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nikolas Veratschnig kommer inn for Wolfsberger AC.
    90'
    Maurits Kjaergaard
    Målsjanse! Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Nikolas Veratschnig
    Dommeren gir Nikolas Veratschnig (Wolfsberger AC) et gult kort.
    90'+3
    1. ekstraomgang
    En av FC Salzburgs spillere går i offside.
    92'
    93'
    Gult kort til FC Salzburg
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    93'
    96'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    99'
    I Wolfsberg slår Nicolas Seiwald en corner fra venstre.
    99'
    Spillet på Lavanttal Arena er stoppet midlertidig fordi Jonathan Scherzer ligger nede.
    100'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Jonathan Scherzer
    Wolfsberger AC bytter ut Jonathan Scherzer som ikke ser ut til å kunne fortsette. Robin Dutt blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Christopher Wernitznig.
    100'
    104'
    105'
    2. ekstraomgang
    Inn: Bernardo
    Ut: Andreas Ulmer
    FC Salzburg bytter ut Andreas Ulmer med Bernardo.
    106'
    Inn: Antoine Bernede
    Ut: Nicolas Capaldo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Antoine Bernede, mens Nicolas Capaldo tar plass på benken.
    106'
    108'
    Eliel Peretz (Wolfsberger AC) kommer seg fri på Lavanttal Arena, men avslutningen går utenfor.
    109'
    111'
    114'
    115'
    116'
    117'
    Rødt kort til FC Salzburg
    Benjamin Sesko
    Utvisning! FC Salzburg må klare seg uten Benjamin Sesko resten av kampen etter et direkte rødt kort.