Det er midlertidig stopp i spillet, mens Przemyslaw Szur (Ruch Chorzow) vrir seg av smerte i gresset.
    Mål for Ruch Chorzow!
    WKS Slask Wroclaw 0 - 3 Ruch Chorzow
    Mål: Michal Feliks
    Målgivende: Michal Feliks
    Mål! Michal Feliks øker Ruch Chorzows ledelse til 0-3 på Wroclaw Stadium. Michal Feliks var nest sist på ballen.
    75'
    Yegor Matsenko
    Slask Wroclaw avanserer forover i Wroclaw. Yegor Matsenko avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    73'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    73'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Maciej Sadlok
    Ut: Josema
    Bytte for Ruch Chorzow. Maciej Sadlok kommer inn for Josema på Wroclaw Stadium.
    72'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Krzysztof Kurowski
    Ut: Patryk Janasik
    Slask Wroclaw gjør sitt tredje bytte. Patryk Janasik erstattes av Krzysztof Kurowski.
    72'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    71'
    Inn: Michal Feliks
    Ut: Milosz Kozak
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) erstattes av Michal Feliks.
    67'
    Skudd utenfor mål, WKS Slask Wroclaw
    66'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Wroclaw Stadium.
    66'
    Ingen straffe til WKS Slask Wroclaw
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til WKS Slask Wroclaw
    66'
    Ruch Chorzow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    I Wroclaw slår Matias Nahuel en corner fra høyre.
    62'
    62'
    62'
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Patrick Olsen
    Slask Wroclaw bytter ut Patrick Olsen med Patryk Klimala. Dette er det andre byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    61'
    Ruch Chorzow fosser fremover, men Wojciech Myc blåser for offside på Wroclaw Stadium.
    61'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra venstre på Wroclaw Stadium.
    59'
    Wojciech Myc tildeler Slask Wroclaw en corner. Matias Nahuel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    56'
    51'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Skudd på mål, Ruch Chorzow
    46'
    Inn: Mateusz Bartolewski
    Ut: Lukasz Moneta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ruch Chorzow. Inn kommer Mateusz Bartolewski, mens Lukasz Moneta tar plass på benken.
    46'
    Inn: Yegor Matsenko
    Ut: Martin Konczkowski
    Jacek Magiera (Slask Wroclaw) gjør sitt første bytte for dagen. Yegor Matsenko erstatter Martin Konczkowski.
    46'
    Patryk Janasik
    Patryk Janasik (Slask Wroclaw) kommer til en målsjanse på Wroclaw Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    Petr Schwarz
    I Wroclaw header Petr Schwarz (Slask Wroclaw) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    43'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Wroclaw Stadium.
    41'
    40'
    Mateusz Zukowski
    Sjanse til Slask Wroclaw! Mateusz Zukowski er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Lukasz Moneta
    Dommer Wojciech Myc gir Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) et gult kort.
    36'
    Ruch Chorzow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Slask Wroclaw.
    36'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    36'
    En av Slask Wroclaws spillere går i offside.
    35'
    Wojciech Myc tildeler Slask Wroclaw en corner. Matias Nahuel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    33'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Alex Petkov
    Dommeren gir Alex Petkov (Slask Wroclaw) et gult kort.
    32'
    Frispark Ruch Chorzow.
    31'
    WKS Slask Wroclaw 0 - 2 Ruch Chorzow
    Mål: Tomasz Wojtowicz
    Ruch Chorzow går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Tomasz Wojtowicz.
    27'
    26'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Ruch Chorzow.
    25'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Dommer Wojciech Myc viser Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) det gule kortet.
    22'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    22'
    20'
    Juliusz Letniowski
    Ruch Chorzow fosser forover og Juliusz Letniowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    17'
    Sjanse i Wroclaw! Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    I Wroclaw slår Lukasz Moneta en corner fra høyre.
    14'
    WKS Slask Wroclaw 0 - 1 Ruch Chorzow
    Mål: Soma Novothny
    Målgivende: Milosz Kozak
    Soma Novothny header ballen i mål og Ruch Chorzow leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Milosz Kozak.