Bartosz Nowak (Czestochowa) kommer seg fri på Wroclaw Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    I Wroclaw slår Sonny Kittel en corner fra høyre.
    11'
    Bogdan Racovitan
    I Wroclaw får Bogdan Racovitan (Czestochowa) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    11'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Mateusz Zukowski
    Sjanse i Wroclaw! Mateusz Zukowski (Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    16'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    WKS Slask Wroclaw 0 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Sonny Kittel
    Målgivende: Fran Tudor
    Mål! Sonny Kittel gir Czestochowa ledelsen 0-1 i Wroclaw. Flott spill fra Fran Tudor før målet.
    24'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Wroclaw Stadium.
    32'
    Spillet på Wroclaw Stadium er stoppet midlertidig fordi Lukasz Bejger ligger nede.
    34'
    Slask Wroclaw slipper å klare seg uten Lukasz Bejger som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    38'
    Lukasz Bejger ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Czestochowa.
    45'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Aleksander Paluszek
    Ut: Lukasz Bejger
    Aleksander Paluszek (Slask Wroclaw) erstatter Lukasz Bejger som muligens er skadet.
    45'
    Frispark Slask Wroclaw.
    45'+1
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    45'+2
    Sjanse! Czestochowa avanserer forover, men Bartosz Nowak avslutter utenfor.
    45'+3
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    45'+5
    Inn: Martin Konczkowski
    Ut: Yegor Matsenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Slask Wroclaw. Inn kommer Martin Konczkowski, mens Yegor Matsenko tar plass på benken.
    46'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til Slask Wroclaw.
    47'
    50'
    Efstratios Svarnas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    Czestochowa slipper å klare seg uten Efstratios Svarnas som kommer tilbake på banen i Wroclaw.
    51'
    52'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Srdan Plavsic
    Srdan Plavsic (Czestochowa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Szymon Marciniak tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Sonny Kittel (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    54'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Czestochowa.
    57'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    58'
    Petr Schwarz
    Slask Wroclaw avanserer forover i Wroclaw. Petr Schwarz avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Ben Lederman
    Ut: Vladyslav Kochergin
    Czestochowa bytter ut Vladyslav Kochergin med Ben Lederman.
    62'
    Inn: Marcin Cebula
    Ut: Sonny Kittel
    Czestochowa gjør sitt andre bytte. Sonny Kittel erstattes av Marcin Cebula.
    62'
    67'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    WKS Slask Wroclaw 1 - 1 Rakow Czestochowa
    Mål: Piotr Samiec-Talar
    Målgivende: Aleksander Paluszek
    Piotr Samiec-Talar utligner til 1-1 på Wroclaw Stadium. Aleksander Paluszek var nest sist på ballen.
    67'
    Målet til WKS Slask Wroclaw sjekkes av VAR
    68'
    Målet til WKS Slask Wroclaw blir stående
    69'
    Skade: Rakow Czestochowa
    69'
    Tilbake fra skade: Rakow Czestochowa
    69'
    Ante Crnac
    Ante Crnac (Czestochowa) kommer til en målsjanse på Wroclaw Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: John Yeboah
    Ut: Bartosz Nowak
    Bartosz Nowak (Czestochowa) erstattes av John Yeboah.
    72'
    Inn: Lukasz Zwolinski
    Ut: Ante Crnac
    Ante Crnac (Czestochowa) erstattes av Lukasz Zwolinski.
    73'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    74'
    74'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) avanserer forover på Wroclaw Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Szymon Marciniak tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    80'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    81'
    81'
    Inn: Deian Cristian Sorescu
    Ut: Srdan Plavsic
    Dawid Szwarga gjør dagens femte bytte i Wroclaw, når han tar ut Srdan Plavsic og setter inn Deian Cristian Sorescu.
    82'
    En av Slask Wroclaws spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wroclaw fordi Peter Pokorny får behandling for en skade på banen.
    86'
    Inn: Daniel Lukasik
    Ut: Peter Pokorny
    Det virker som Peter Pokorny ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Daniel Lukasik.
    88'
    I Wroclaw slår John Yeboah en corner fra høyre.
    89'
    90'
    90'
    90'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) mottar sitt første gule kort for dagen på Wroclaw Stadium.
    90'
    Deian Cristian Sorescu
    Czestochowa angriper på Wroclaw Stadium. Deian Cristian Sorescu header utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Michal Rzuchowski
    Ut: Patrick Olsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Slask Wroclaw. Inn kommer Michal Rzuchowski, mens Patrick Olsen tar plass på benken.