Slask Wroclaw angriper i Wroclaw. Piotr Samiec-Talar fyrer av et skudd som går utenfor.
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gult kort til Puszcza Niepolomice
    Wojciech Hajda
    Dommer Karol Arys viser Wojciech Hajda (Puszcza Niepolomice) det gule kortet.
    11'
    Karol Arys tildeler Slask Wroclaw en corner. Matias Nahuel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Patryk Klimala
    Patryk Klimala (Slask Wroclaw) header ballen mot mål, men Puszcza Niepolomice klarerer.
    13'
    Puszcza Niepolomice, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Wroclaw slår Matias Nahuel en corner fra venstre.
    15'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    15'
    VAR sjekker om det er straffe til WKS Slask Wroclaw
    15'
    Ingen straffe til WKS Slask Wroclaw
    15'
    Frispark til Puszcza Niepolomice på halvdelen til Slask Wroclaw.
    17'
    Karol Arys signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    18'
    Frispark for Puszcza Niepolomice på egen banehalvdel.
    19'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Puszcza Niepolomice
    22'
    Ingen straffe til Puszcza Niepolomice
    23'
    Kamil Zapolnik
    Kamil Zapolnik (Puszcza Niepolomice) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Puszcza Niepolomice angriper, men avslutningen til Wojciech Hajda går utenfor.
    28'
    Lukasz Solowiej
    Lukasz Solowiej (Puszcza Niepolomice) header ballen mot mål, men Slask Wroclaw klarerer.
    30'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Matias Nahuel
    Sjanse! Slask Wroclaw avanserer forover, men Matias Nahuel avslutter utenfor.
    30'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) kommer til en målsjanse på Wroclaw Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    36'
    36'
    38'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Sjanse i Wroclaw! Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Karol Arys signaliserer et frispark til Puszcza Niepolomice på egen banehalvdel.
    40'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Wroclaw Stadium.
    43'
    Alex Petkov
    Alex Petkov (Slask Wroclaw) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    43'
    43'
    43'
    Simeon Petrov
    Slask Wroclaw angriper på Wroclaw Stadium, men Simeon Petrov header utenfor.
    43'
    Jinhyung Lee (Puszcza Niepolomice) løfter inn en corner fra venstre på Wroclaw Stadium.
    45'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Patryk Janasik
    Ut: Lukasz Bejger
    Jacek Magiera gjør dagens første bytte i Wroclaw, når han tar ut Lukasz Bejger og setter inn Patryk Janasik.
    46'
    48'
    Wojciech Hajda ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Spillerbytte - Puszcza Niepolomice
    Inn: Jakub Serafin
    Ut: Wojciech Hajda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Puszcza Niepolomice. Inn kommer Jakub Serafin, mens Wojciech Hajda tar plass på benken.
    51'
    Puszcza Niepolomice slipper å klare seg uten Wojciech Hajda som kommer tilbake på banen i Wroclaw.
    52'
    52'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Dommeren gir Simeon Petrov (Slask Wroclaw) et gult kort.
    52'
    Frispark Slask Wroclaw.
    55'
    56'
    58'
    Slask Wroclaw angriper. Matias Nahuel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    59'
    Slask Wroclaw avanserer forover i Wroclaw. Patryk Klimala avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    60'
    Målsjanse på Wroclaw Stadium! Patryk Klimala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    64'
    66'
    Peter Pokorny
    Peter Pokorny (Slask Wroclaw) kommer seg fri på Wroclaw Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    Patryk Janasik
    Patryk Janasik (Slask Wroclaw) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Peter Pokorny (Slask Wroclaw) avanserer forover på Wroclaw Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Slask Wroclaw angriper i Wroclaw, men blir avblåst for offside.
    70'
    Inn: Petr Schwarz
    Ut: Patrick Olsen
    Patrick Olsen (Slask Wroclaw) erstattes av Petr Schwarz.
    72'
    Inn: Mateusz Zukowski
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Slask Wroclaw bytter ut Piotr Samiec-Talar med Mateusz Zukowski. Dette er det tredje byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    72'
    Konrad Stepien
    Målsjanse på Wroclaw Stadium! Konrad Stepien fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    En av Slask Wroclaws spillere blir avblåst for offside.
    74'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Puszcza Niepolomice.
    76'
    Målsjanse! Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Inn: Michal Koj
    Ut: Piotr Mrozinski
    Tomasz Tulacz (Puszcza Niepolomice) gjør sitt andre bytte for dagen. Michal Koj erstatter Piotr Mrozinski.
    78'
    Inn: Tomasz Wojcinowicz
    Ut: Lukasz Solowiej
    Bytte for Puszcza Niepolomice. Tomasz Wojcinowicz kommer inn for Lukasz Solowiej på Wroclaw Stadium.
    79'
    79'
    82'
    82'
    Inn: Thiago Rodrigues de Souza
    Ut: Jordan Majchrzak
    Tomasz Tulacz (Puszcza Niepolomice) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thiago Rodrigues de Souza erstatter Jordan Majchrzak.
    83'
    Inn: Hubert Tomalski
    Ut: Jinhyung Lee
    Puszcza Niepolomice bytter ut Jinhyung Lee med Hubert Tomalski.
    83'
    83'
    84'
    85'
    86'
    87'
    Artur Craciun
    Artur Craciun (Puszcza Niepolomice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    88'
    Hubert Tomalski
    Hubert Tomalski (Puszcza Niepolomice) får et gult kort av dommer Karol Arys.
    90'+1
    90'+2
    Thiago Rodrigues de Souza
    Målsjanse til Puszcza Niepolomice! Thiago Rodrigues de Souza treffer mål, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Jakub Serafin (Puszcza Niepolomice) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.