0-1
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    3'
    Tomasz Musial tildeler Stal Mielec en corner. Krystian Getinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    6'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    8'
    Gult kort til FKS Stal Mielec
    Mateusz Matras
    Dommer Tomasz Musial viser Mateusz Matras (Stal Mielec) det gule kortet.
    8'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    9'
    FKS Stal Mielec, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frisparket tildelt Slask Wroclaw er farlig nær Stal Mielecs målområde.
    10'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Stal Mielec.
    19'
    Slask Wroclaw angriper, men Tomasz Musial blåser for offside.
    20'
    Matias Nahuel
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) kommer seg fri på Wroclaw Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    I Wroclaw slår Maciej Domanski en corner fra venstre.
    29'
    Krystian Getinger (Stal Mielec) slår en corner fra høyre side på Wroclaw Stadium.
    29'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Rafa Santos
    Dommeren gir Rafa Santos (Stal Mielec) et gult kort.
    30'
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wroclaw Stadium.
    30'
    Erik Alexander Exposito Hernandez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wroclaw Stadium.
    31'
    I Wroclaw slår Krystian Getinger en corner fra høyre.
    35'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    40'
    Skade: FKS Stal Mielec
    41'
    Frispark Slask Wroclaw.
    41'
    Tilbake fra skade: FKS Stal Mielec
    42'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Frispark Stal Mielec.
    44'
    Mål for FKS Stal Mielec!
    WKS Slask Wroclaw 0 - 1 FKS Stal Mielec
    Mål: Ilia Shkurin
    Målgivende: Krystian Getinger
    I Wroclaw tar Stal Mielec ledelsen 0-1 etter et mål av Ilia Shkurin. Krystian Getinger sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Målet til FKS Stal Mielec sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til FKS Stal Mielec blir stående
    45'+2
    Tomasz Musial tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    45'+3
    45'+3
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra venstre på Wroclaw Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Patrick Olsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Slask Wroclaw. Inn kommer Patryk Klimala, mens Patrick Olsen tar plass på benken.
    46'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Stal Mielec på egen banehalvdel.
    47'
    Petr Schwarz
    Målsjanse på Wroclaw Stadium! Petr Schwarz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Wroclaw Stadium.
    53'
    Skudd utenfor mål, WKS Slask Wroclaw
    54'
    Spillerbytte - FKS Stal Mielec
    Inn: Krzysztof Wolkowicz
    Ut: Igor Strzalek
    Stal Mielec bytter ut Igor Strzalek med Krzysztof Wolkowicz. Dette er det første byttet som Kamil Kieres gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Matthew Guillaumier
    Ut: Rafa Santos
    Stal Mielec gjør sitt andre bytte. Rafa Santos erstattes av Matthew Guillaumier.
    56'
    60'
    Stal Mielec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Slask Wroclaw er nær straffområde.
    64'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Slask Wroclaw angriper i Wroclaw. Erik Alexander Exposito Hernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Bytte for Slask Wroclaw. Burak Ince kommer inn for Piotr Samiec-Talar på Wroclaw Stadium.
    66'
    Inn: Mateusz Zukowski
    Ut: Martin Konczkowski
    Martin Konczkowski (Slask Wroclaw) erstattes av Mateusz Zukowski.
    66'
    Frispark for Stal Mielec på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    I Wroclaw slår Mateusz Zukowski en corner fra høyre.
    76'
    78'
    Inn: Michal Rzuchowski
    Ut: Petr Schwarz
    Slask Wroclaw bytter ut Petr Schwarz med Michal Rzuchowski.
    82'
    Frispark til Stal Mielec på halvdelen til Slask Wroclaw.
    83'
    86'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Patryk Klimala
    Patryk Klimala (Slask Wroclaw) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Simeon Petrov
    Ut: Matias Nahuel
    Slask Wroclaw bytter ut Matias Nahuel med Simeon Petrov.
    87'
    88'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Stal Mielec like utenfor Slask Wroclaw-området.