Semedo45'+4
0-3
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lodz fordi Mateusz Cichocki får behandling for en skade på banen.
    3'
    Mateusz Cichocki ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lodz.
    4'
    I Lodz slår Rafal Wolski en corner fra høyre.
    5'
    Rafal Wolski (Radomiak Radom) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Widzewa.
    6'
    I Lodz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Tomasz Musial tildeler Radomiak Radom en corner. Rafal Wolski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Rafal Wolski
    Målsjanse! Rafal Wolski (Radomiak Radom) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Hjørnespark til Widzew Lodz
    16'
    Tomasz Musial tildeler Widzew Lodz en corner. Fabio Nunes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Frispark til Widzew Lodz på halvdelen til Radomiak Radom.
    17'
    Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Widzew Lodz.
    27'
    Skudd på mål, Widzew Lodz
    31'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Gult kort til Widzew Lodz
    Mateusz Zyro
    Mateusz Zyro (Widzew Lodz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Hjørnespark til RKS Radomiak Radom
    34'
    Fabio Nunes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Fabio Nunes er tilbake på banen igjen.
    36'
    Frispark Radomiak Radom.
    37'
    Mål for RKS Radomiak Radom!
    Widzew Lodz 0 - 1 RKS Radomiak Radom
    Mål: Lisandro Semedo
    Mål! Radomiak Radom tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Lisandro Semedo på Stadion Widzewa.
    38'
    Radomiak Radom må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Widzew Lodz.
    44'
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Lisandro Semedo
    Dommer Tomasz Musial gir Lisandro Semedo (Radomiak Radom) et gult kort.
    44'
    Skudd utenfor mål, Widzew Lodz
    45'
    Frispark for Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    45'+2
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    45'+3
    Widzew Lodz 0 - 2 RKS Radomiak Radom
    Mål: Edi Semedo
    Målgivende: Pedro Henrique
    Mål! Radomiak Radom øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Edi Semedo. Pedro Henrique sto for den målgivende pasningen.
    45'+4
    Andrejs Ciganiks
    Widzew Lodz angriper, men avslutningen til Andrejs Ciganiks går utenfor.
    47'
    Rafal Wolski (Radomiak Radom) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Widzewa.
    49'
    Mateusz Cichocki
    Radomiak Radom angriper. Mateusz Cichocki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    Widzew Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Fran Alvarez
    Widzew Lodz angriper i Lodz. Fran Alvarez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    50'
    53'
    Skade: RKS Radomiak Radom
    54'
    Tilbake fra skade: RKS Radomiak Radom
    55'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    Antoni Klimek (Widzew Lodz) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Widzewa.
    58'
    Marek Hanousek
    Målsjanse til Widzew Lodz! Marek Hanousek treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    I Lodz slår Antoni Klimek en corner fra venstre.
    58'
    Frispark til Radomiak Radom på halvdelen til Widzew Lodz.
    59'
    Spillerbytte - Widzew Lodz
    Inn: Bartlomiej Pawlowski
    Ut: Dominik Kun
    Daniel Mysliwiec gjør dagens første bytte i Lodz, når han tar ut Dominik Kun og setter inn Bartlomiej Pawlowski.
    61'
    Inn: Dawid Tkacz
    Ut: Fabio Nunes
    Fabio Nunes (Widzew Lodz) erstattes av Dawid Tkacz.
    61'
    Inn: Imad Rondic
    Ut: Jordi Sanchez Ribas
    Widzew Lodz gjør sitt tredje bytte. Jordi Sanchez Ribas erstattes av Imad Rondic.
    61'
    Inn: Luis Silva
    Ut: Andrejs Ciganiks
    Daniel Mysliwiec (Widzew Lodz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Luis Silva erstatter Andrejs Ciganiks.
    61'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Radomiak Radom.
    62'
    Tomasz Musial tildeler Widzew Lodz en corner. Bartlomiej Pawlowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    64'
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Daniel Pik
    Ut: Lisandro Semedo
    Radomiak Radom bytter ut Lisandro Semedo med Daniel Pik. Dette er det første byttet som Maciej Kedziorek gjør i dagens kamp.
    65'
    66'
    68'
    69'
    Pawel Zielinski
    Pawel Zielinski skyter i stolpen! Nære på for Widzew Lodz.
    72'
    Widzew Lodz 0 - 3 RKS Radomiak Radom
    Mål: Rafal Wolski
    Rafal Wolski øker Radomiak Radoms ledelse til 0-3! Pedro Henrique var nest sist på ballen.
    74'
    Inn: Ignacy Dawid
    Ut: Fran Alvarez
    Bytte for Widzew Lodz. Ignacy Dawid kommer inn for Fran Alvarez på Stadion Widzewa.
    77'
    77'
    78'
    78'
    Inn: Leandro Rossi Pereira
    Ut: Edi Semedo
    Bytte for Radomiak Radom. Leandro Rossi Pereira kommer inn for Edi Semedo på Stadion Widzewa.
    80'
    Inn: Christos Donis
    Ut: Rafal Wolski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Radomiak Radom. Inn kommer Christos Donis, mens Rafal Wolski tar plass på benken.
    80'
    Inn: Leonardo Rocha
    Ut: Pedro Henrique
    Maciej Kedziorek (Radomiak Radom) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Leonardo Rocha erstatter Pedro Henrique.
    80'
    Frisparket tildelt Radomiak Radom er farlig nær Widzew Lodzs målområde.
    81'
    Christos Donis
    Sjanse i Lodz! Christos Donis (Radomiak Radom) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.