Mål for RKS Radomiak Radom!
    Widzew Lodz 0 - 1 RKS Radomiak Radom
    Mål: Mateusz Grzybek
    Målgivende: Filipe Nascimento
    Mål! Mateusz Grzybek gir Radomiak Radom ledelsen 0-1 i Lodz. Det er en fin assist fra Filipe Nascimento.
    2'
    Ernest Terpilowski (Widzew Lodz) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Widzewa.
    5'
    Marek Hanousek
    Sjanse! Widzew Lodz avanserer forover, men Marek Hanousek avslutter utenfor.
    5'
    Frispark i en god posisjon for Radomiak Radom!
    6'
    Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Widzew Lodz.
    11'
    Frispark for Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    12'
    Widzew Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Radomiak Radom på halvdelen til Widzew Lodz.
    18'
    19'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Widzew Lodz.
    20'
    Marek Hanousek ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    I Lodz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Widzew Lodz slipper å klare seg uten Marek Hanousek som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Juliusz Letniowski
    Widzew Lodz angriper. Juliusz Letniowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Pawel Raczkowski tildeler Widzew Lodz en corner. Juliusz Letniowski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Mateusz Zyro
    Målsjanse på Stadion Widzewa! Mateusz Zyro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dawid Abramowicz (Radomiak Radom) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Dawid Abramowicz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Widzewa.
    26'
    Juliusz Letniowski (Widzew Lodz) slår en corner fra høyre side på Stadion Widzewa.
    27'
    Widzew Lodz 0 - 2 RKS Radomiak Radom
    Mål: Lisandro Semedo
    Mål! Lisandro Semedo øker Radomiak Radoms ledelse til 0-2 på Stadion Widzewa. Filipe Nascimento sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Bartlomiej Pawlowski
    Widzew Lodz angriper, men avslutningen til Bartlomiej Pawlowski går utenfor.
    30'
    31'
    Widzew Lodz angriper i Lodz. Bartlomiej Pawlowski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    I Lodz slår Juliusz Letniowski en corner fra venstre.
    33'
    Serafin Szota
    Widzew Lodz avanserer forover på Stadion Widzewa og Serafin Szota kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Radomiak Radom.
    33'
    33'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet på Stadion Widzewa er stoppet midlertidig fordi Mateusz Zyro ligger nede.
    34'
    Mateusz Zyro er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Widzewa.
    35'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Radomiak Radom.
    36'
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Filipe Nascimento
    Filipe Nascimento (Radomiak Radom) pådrar seg et gult kort.
    37'
    41'
    Ernest Terpilowski
    Widzew Lodz fosser forover og Ernest Terpilowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Widzew Lodz angriper i Lodz. Bartlomiej Pawlowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) kommer seg fri på Stadion Widzewa, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Frispark til Widzew Lodz på halvdelen til Radomiak Radom.
    45'+1
    Pedro Justiniano Almeida Gomes
    Dommer Pawel Raczkowski gir Pedro Justiniano Almeida Gomes (Radomiak Radom) et gult kort.
    45'+2
    Widzew Lodz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    I Lodz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Spillerbytte - Widzew Lodz
    Inn: Dominik Kun
    Ut: Karol Danielak
    Widzew Lodz gjør sitt første bytte. Karol Danielak erstattes av Dominik Kun.
    46'
    46'
    47'
    Raphael Rossi Branco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Raphael Rossi Branco er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Frispark for Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for Widzew Lodz!
    Widzew Lodz 1 - 2 RKS Radomiak Radom
    Mål: Jordi Sanchez Ribas
    Målgivende: Ernest Terpilowski
    Mål! Widzew Lodz reduserer til 1-2 ved Jordi Sanchez Ribas. Ernest Terpilowski var nest sist på ballen.
    50'
    52'
    Pawel Raczkowski tildeler Widzew Lodz en corner. Juliusz Letniowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Martin Kreuzriegler
    Martin Kreuzriegler (Widzew Lodz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Juliusz Letniowski (Widzew Lodz) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Widzewa.
    54'
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Daniel Lukasik
    Ut: Jakub Nowakowski
    Jakub Nowakowski (Radomiak Radom) erstattes av Daniel Lukasik.
    56'
    56'
    Filipe Nascimento (Radomiak Radom) slår en corner fra høyre side på Stadion Widzewa.
    56'
    57'
    58'
    Mateusz Grzybek
    Mateusz Grzybek (Radomiak Radom) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Widzewa.
    58'
    Widzew Lodz avanserer forover i Lodz. Marek Hanousek avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    62'
    Patryk Stepinski
    Målsjanse! Patryk Stepinski (Widzew Lodz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lodz fordi Lisandro Semedo får behandling for en skade på banen.
    63'
    Inn: Dariusz Pawlowski
    Ut: Lisandro Semedo
    Mariusz Lewandowski (Radomiak Radom) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Dariusz Pawlowski erstatter Lisandro Semedo som sannsynligvis er skadet.
    64'
    Dawid Abramowicz
    Dommer Pawel Raczkowski viser Dawid Abramowicz (Radomiak Radom) det gule kortet.
    65'
    Jordi Sanchez Ribas
    Ernest Terpilowski (Widzew Lodz) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) avanserer forover på Stadion Widzewa. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) slår en corner fra høyre side på Stadion Widzewa.
    70'
    I Lodz får Martin Kreuzriegler (Widzew Lodz) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    71'
    73'
    Gabriel Kobylak
    Gabriel Kobylak (Radomiak Radom) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    74'
    Inn: Lukasz Zjawinski
    Ut: Ernest Terpilowski
    Janusz Niedzwiedz gjør dagens andre bytte i Lodz, når han tar ut Ernest Terpilowski og setter inn Lukasz Zjawinski.
    77'
    Målsjanse til Radomiak Radom! Filipe Nascimento treffer mål, men keeper redder.
    78'
    Widzew Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Dommer Pawel Raczkowski venter med å sette i gang spillet fordi Mateusz Grzybek ligger nede.
    80'
    Mateusz Grzybek ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lodz.
    81'
    Sjanse i Lodz! Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    I Lodz slår Juliusz Letniowski en corner fra høyre.
    81'
    Inn: Dominik Sokol
    Ut: Mateusz Grzybek
    Dominik Sokol (Radomiak Radom) erstatter Mateusz Grzybek som ser ut til å måtte forlate Stadion Widzewa med en skade.
    82'
    84'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) kommer til en målsjanse på Stadion Widzewa, men klarer ikke å score.
    85'
    86'
    Pedro Justiniano Almeida Gomes (Radomiak Radom) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    88'
    Inn: Juljan Shehu
    Ut: Juliusz Letniowski
    Widzew Lodz bytter ut Juliusz Letniowski med Juljan Shehu.
    89'
    Inn: Patryk Lipski
    Ut: Martin Kreuzriegler
    Widzew Lodz bytter ut Martin Kreuzriegler med Patryk Lipski. Dette er det fjerde byttet som Janusz Niedzwiedz gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Mato Milos
    Ut: Patryk Stepinski
    Janusz Niedzwiedz (Widzew Lodz) gjør sitt femte bytte for dagen. Mato Milos erstatter Patryk Stepinski.
    90'
    Widzew Lodz 1 - 3 RKS Radomiak Radom
    Mål: Luis Machado
    Målgivende: Maurides Roque Junior
    Luis Machado setter ballen i mål og øker Radomiak Radoms ledelse til 1-3 i Lodz. Flott spill fra Maurides Roque Junior før målet.