3 108

Kampen har startet.
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    1'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    2'
    Callum Wilson
    Newcastle United FC angriper og Callum Wilson får avsluttet. Headingen treffer ikke West Ham United FC-målet.
    4'
    En av Newcastle United FCs spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Stuart Attwell tildeler Newcastle United FC en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Federico Fernandez
    Federico Fernandez (Newcastle United FC) prøver å heade ballen i mål på London Stadium, men mislykkes.
    6'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    9'
    Offside! Jarrod Bowen (West Ham United FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    11'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til West Ham United FC.
    12'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Gult kort til Newcastle United
    Isaac Hayden
    Isaac Hayden (Newcastle United FC) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    13'
    Angelo Ogbonna
    Angelo Ogbonna (West Ham United FC) header rett i tverrliggeren!
    14'
    Frispark Newcastle United FC.
    15'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    Callum Wilson (Newcastle United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    22'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    22'
    Jonjo Shelvey
    Sjanse i London! Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    23'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    25'
    Andy Carroll
    Andy Carroll (Newcastle United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Michail Antonio
    West Ham United FC fosser forover og Michail Antonio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Tomas Soucek
    I London header Tomas Soucek (West Ham United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    33'
    Pablo Fornals
    Målsjanse! Pablo Fornals (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    I London slår Mark Noble en corner fra venstre.
    35'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    36'
    37'
    Jarrod Bowen
    West Ham United FC angriper i London. Jarrod Bowen fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Callum Wilson avslutter utenfor.
    39'
    Newcastle United FCs Andy Carroll blåses av for offside på London Stadium.
    41'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    49'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    51'
    54'
    Gult kort til West Ham United
    Ryan Fredericks
    Dommer Stuart Attwell gir Ryan Fredericks (West Ham United FC) et gult kort.
    54'
    Mål for Newcastle United!
    West Ham United 0 - 1 Newcastle United
    Mål: Callum Wilson
    Målgivende: Jeff Hendrick
    Callum Wilson dundrer ballen i mål og Newcastle United FC tar ledelsen 0-1 på London Stadium. Flott spill fra Jeff Hendrick før målet.
    56'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    59'
    59'
    Stuart Attwell tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Sebastian Haller
    Ut: Mark Noble
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Sebastian Haller erstatter Mark Noble.
    67'
    Inn: Andriy Yarmolenko
    Ut: Pablo Fornals
    Bytte for West Ham United FC. Andrey Yarmolenko kommer inn for Pablo Fornals på London Stadium.
    67'
    Javi Manquillo
    Javi Manquillo (Newcastle United FC) pådrar seg et gult kort.
    68'
    I London slår Aaron Cresswell en corner fra venstre.
    68'
    Frispark West Ham United FC.
    68'
    70'
    Andriy Yarmolenko
    Andrey Yarmolenko (West Ham United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på London Stadium.
    70'
    Allan Saint-Maximin
    Newcastle United FC angriper, men avslutningen til Allan Saint-Maximin går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Joelinton
    Ut: Allan Saint-Maximin
    Newcastle United FC bytter ut Allan Saint-Maximin med Joelinton.
    76'
    76'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    80'
    Andrey Yarmolenko (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    81'
    83'
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (West Ham United FC) avanserer forover på London Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    84'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Callum Wilson
    Callum Wilson (Newcastle United FC) erstattes av Miguel Almiron.
    85'
    Joelinton (Newcastle United FC) vinkes av for offside i London.
    86'
    West Ham United 0 - 2 Newcastle United
    Mål: Jeff Hendrick
    Målgivende: Miguel Almiron
    Mål! Jeff Hendrick øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Miguel Almiron.
    87'
    West Ham United FC fosser fremover, men Michail Antonio går rett i offsidefella.
    88'
    Inn: Sean Longstaff
    Ut: Andy Carroll
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Newcastle United FC. Inn kommer Sean Longstaff, mens Andy Carroll tar plass på benken.
    89'
    Inn: Felipe Anderson
    Ut: Jarrod Bowen
    West Ham United FC bytter ut Jarrod Bowen med Felipe Anderson. Dette er det tredje byttet som David Moyes gjør i dagens kamp.
    89'
    Andrey Yarmolenko (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    90'
    90'+2
    West Ham United FC angriper. Andrey Yarmolenko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.