Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.

West Ham United
    Uavgjort
    Gent
    Legg til i kupong

Det endte 1-1 i det første Europa Conference League -møtet i Gent. Denne kampen dreier seg om kvartfinale og andre kamp av to. «Hammers» tok føringen for en uke siden i Belgia, men formsterke Gent utlignet. Begge lag hadde sine muligheter til å vinne, men slik det står er denne returen forholdsvis åpen. Gjestene kan vise til en 4-2-0-form i hjemlig liga der laget holder til på 4.plass. Gent har scoret i 11 av 12 siste ligamatcher. Og i foregående ECL-utslagsrunder har laget danket ut Qarabag (Aserbadsjan) og Istanbul Basaksehir. West Ham har skaffet seg en fire poengs luke til Premier League-nedrykksstreken med sin 2-2-1-form på fem seneste oppgjør. Akkurat Europa Conference League har fungert som en hyggelig distraksjon for laget fra Londons østkant. Alle ti matcher ble vunnet før 1-1-resulltatet sist. Det kan faktisk være slik at denne turneringen vil være noe av det nærmeste laget er et trofé siden FA-cuptriumfen i 1980. I fjor stoppet det opp i ECL-semifinalene - men da var de gjenværende lagene sterkere enn i år, tror vi. Areola (k) vokter målet, men Ogbonna (f) soner. TV-kanal: Vsport 3.

Author avatarRolf Erik Brown
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    5'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    13'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    13'
    Kurt Zouma
    Kurt Zouma (West Ham United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    KAA Gent fosser fremover, men Orel Grinfeeld blåser for offside på London Stadium.
    15'
    15'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Gent
    Gift Emmanuel Orban
    Gift Emmanuel Orban (KAA Gent) får et gult kort av dommer Orel Grinfeeld.
    18'
    Nayef Aguerd (West Ham United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på London Stadium.
    19'
    Nayef Aguerd er på beina igjen og fortsetter kampen på London Stadium.
    19'
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Alessio Castro-Montes får behandling for en skade på banen.
    20'
    Spillet på London Stadium er stoppet midlertidig fordi Vladimir Coufal ligger nede.
    20'
    Alessio Castro-Montes er tilbake på banen igjen.
    23'
    West Ham United FC slipper å klare seg uten Vladimir Coufal som kommer tilbake på banen igjen.
    23'
    Mål for Gent!
    West Ham United 0 - 1 Gent
    Mål: Hugo Cuypers
    Målgivende: Matisse Samoise
    Hugo Cuypers dundrer ballen i mål og KAA Gent tar ledelsen 0-1 på London Stadium. Flott spill fra Matisse Samoise før målet.
    26'
    KAA Gent fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til KAA Gent.
    31'
    Emerson
    Emerson (West Ham United FC) avanserer forover på London Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    33'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    36'
    Kamil Piatkowski
    KAA Gent avanserer forover i London. Kamil Piatkowski avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Frispark i en god posisjon for West Ham United FC!
    36'
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 1 Gent
    Mål: Michail Antonio
    Målgivende: Jarrod Bowen
    Michail Antonio (West Ham United FC) header ballen i mål og utligner til 1-1 på London Stadium. Jarrod Bowen var nest sist på ballen.
    37'
    39'
    43'
    Orel Grinfeeld tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra venstre.
    45'+2
    48'
    Tomas Soucek
    West Ham United FC angriper på London Stadium og Tomas Soucek får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    49'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    50'
    Jarrod Bowen
    Målsjanse på London Stadium! Jarrod Bowen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Orel Grinfeeld tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Michail Antonio
    West Ham United FC angriper på London Stadium og Michail Antonio skyter i stolpen!
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til West Ham United
    53'
    Dommeren dømmer straffe til West Ham United
    54'
    Straffe til West Ham United
    55'
    West Ham United scorer på straffe!
    West Ham United 2 - 1 Gent
    Mål: Lucas Paqueta
    Mål! West Ham United FC tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Lucas Paqueta.
    56'
    West Ham United 3 - 1 Gent
    Mål: Declan Rice
    Mål! Declan Rice øker ledelsen til 3-1.
    58'
    Sjanse! KAA Gent avanserer forover, men Gift Emmanuel Orban avslutter utenfor.
    61'
    61'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    62'
    West Ham United 4 - 1 Gent
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Mål! Michail Antonio øker West Ham United FCs ledelse til 4-1 på London Stadium. Det er en fin assist fra Lucas Paqueta.
    63'
    Nurio Fortuna
    KAA Gent angriper i London. Nurio Fortuna fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    Frispark West Ham United FC.
    69'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Flynn Downes
    Ut: Declan Rice
    West Ham United FC bytter ut Declan Rice med Flynn Downes.
    70'
    Inn: Danny Ings
    Ut: Michail Antonio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Danny Ings, mens Michail Antonio tar plass på benken.
    70'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Kurt Zouma
    West Ham United FC bytter ut Kurt Zouma med Thilo Kehrer. Dette er det tredje byttet som David William Moyes gjør i dagens kamp.
    70'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Vadis Odjidja-Ofoe
    Ut: Julien De Sart
    KAA Gent gjør sitt første bytte. Julien De Sart erstattes av Vadis Odjidja-Ofoe.
    71'
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Hyeon-seok Hong
    Hein van Haezebrouck gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Hyeon-seok Hong og setter inn Laurent Depoitre.
    71'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Gift Emmanuel Orban
    Gift Emmanuel Orban (KAA Gent) erstattes av Tarik Tissoudali.
    71'
    73'
    West Ham United FC angriper. Jarrod Bowen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    75'
    Joseph Okumu
    KAA Gent angriper på London Stadium, men Joseph Okumu header utenfor.
    75'
    Tarik Tissoudali (KAA Gent) vinkes av for offside i London.
    76'
    West Ham United FC angriper i London. Jarrod Bowen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Said Benrahma (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    77'
    Emerson
    Sjanse til West Ham United FC! Emerson er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Inn: Maxwel Cornet
    Ut: Jarrod Bowen
    West Ham United FC gjør sitt fjerde bytte. Jarrod Bowen erstattes av Maxwel Cornet.
    79'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Said Benrahma
    Said Benrahma (West Ham United FC) erstattes av Pablo Fornals.
    79'
    Orel Grinfeeld tildeler West Ham United FC en corner. Emerson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.