Dagens dommer, Simon Hooper, blåser i gang kampen.
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 0 Brentford
    Mål: Jarrod Bowen
    Målgivende: Emerson
    West Ham United FC leder 1-0 etter en scoring av Jarrod Bowen. Emerson sto for den målgivende pasningen.
    5'
    West Ham United 2 - 0 Brentford
    Målgivende: Vladimir Coufal
    Mål! Jarrod Bowen øker West Ham United FCs ledelse til 2-0 på London Stadium. Vladimir Coufal var nest sist på ballen.
    7'
    Mål for Brentford!
    West Ham United 2 - 1 Brentford
    Mål: Neal Maupay
    Målgivende: Keane Lewis-Potter
    Brentford FC reduserer til 2-1 etter et mål av Neal Maupay. Flott spill fra Keane Lewis-Potter før målet.
    13'
    Brentford FC angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Lucas Paqueta
    Målsjanse! Lucas Paqueta (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    19'
    En av West Ham United FCs spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    20'
    Lucas Paqueta (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Mohammed Kudus
    Mohammed Kudus (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på London Stadium, men klarer ikke å score.
    22'
    Frisparket tildelt West Ham United FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    23'
    Gult kort til Brentford
    Sergio Reguilon
    Dommeren gir Sergio Reguilon (Brentford FC) et gult kort.
    23'
    Simon Hooper tildeler Brentford FC en corner. Sergio Reguilon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    26'
    En av Brentford FCs spillere går i offside.
    28'
    Målsjanse til West Ham United FC! Mohammed Kudus treffer mål, men keeper redder.
    34'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    West Ham United FC angriper i London. Mohammed Kudus fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Brentford FC.
    41'
    Tomas Soucek
    Tomas Soucek (West Ham United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    West Ham United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    West Ham United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    45'+1
    Brentford FC fosser fremover, men Simon Hooper blåser for offside på London Stadium.
    45'+3
    Simon Hooper signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    45'+3
    Frispark West Ham United FC.
    46'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ben Mee (Brentford FC) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Ben Mee er tilbake på banen igjen.
    51'
    52'
    Mathias Zanka Jørgensen
    Mathias Jørgensen (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    53'
    Keane Lewis-Potter
    Brentford FC angriper. Keane Lewis-Potter får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    I London slår Mathias Jensen en corner fra venstre.
    59'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Nathan Collins
    Ut: Ben Mee
    Nathan Collins (Brentford FC) erstatter Ben Mee som ser ut til å måtte forlate London Stadium med en skade.
    61'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    63'
    West Ham United 3 - 1 Brentford
    Målgivende: Mohammed Kudus
    Mål! West Ham United FC øker ledelsen til 3-1 etter en velplassert heading fra Jarrod Bowen. Det er en fin assist fra Mohammed Kudus.
    63'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) avanserer forover på London Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    I London slår Sergio Reguilon en corner fra venstre.
    67'
    West Ham United 4 - 1 Brentford
    Mål: Emerson
    Mål! Emerson øker ledelsen til 4-1.
    69'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Neal Maupay
    Neal Maupay (Brentford FC) erstattes av Yoane Wissa.
    73'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Sergio Reguilon
    Thomas Frank gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Sergio Reguilon og setter inn Mads Roerslev Rasmussen.
    74'
    Inn: Vitaly Janelt
    Ut: Frank Onyeka
    Bytte for Brentford FC. Vitaly Janelt kommer inn for Frank Onyeka på London Stadium.
    74'
    James Ward Prowse
    West Ham United FC angriper i London. James Ward Prowse avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    Sjanse til Brentford FC! Keane Lewis-Potter er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Michail Antonio
    Ut: Lucas Paqueta
    West Ham United FC bytter ut Lucas Paqueta med Michail Antonio.
    76'
    Inn: Mikkel Damsgaard
    Ut: Mathias Jensen
    Brentford FC bytter ut Mathias Jensen med Mikkel Damsgaard. Dette er det femte byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    77'
    Brentford FC avanserer forover i London. Mathias Jørgensen avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    West Ham United 4 - 2 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Mikkel Damsgaard
    Mål! Yoane Wissa holder Brentford FCet inne i kampen med en redusering til 4-2. Det er en fin assist fra Mikkel Damsgaard.
    82'
    Målet til Brentford sjekkes av VAR
    83'
    Målet til Brentford blir stående
    84'
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Mohammed Kudus går utenfor.
    87'
    Frispark Brentford FC.
    89'
    Gult kort til West Ham United
    Edson Alvarez
    Dommer Simon Hooper gir Edson Alvarez (West Ham United FC) et gult kort.
    89'
    En av Brentford FCs spillere blir avblåst for offside.
    90'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: Mohammed Kudus
    West Ham United FC gjør sitt andre bytte. Mohammed Kudus erstattes av Ben Johnson.
    90'+4
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+6
    90'+6
    Mikkel Damsgaard
    Målsjanse på London Stadium! Mikkel Damsgaard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    Keane Lewis-Potter (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    90'+7
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    90'+7
    Keane Lewis-Potter (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    90'+8
    Simon Hooper tildeler Brentford FC en corner. Keane Lewis-Potter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.