Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell, Rice, Soucek, FOrnals, Benrahma, Bowen, Antonio
    Brentford XI: Raya, Zanka, Jansson, Pinnock, Canos, Baptiste, Nørgaard, Janelt, Henry, Mbeumo, Toney
    Kampen har startet.
    Dommer Peter Bankes ser at linjemannen løfter flagget, og West Ham United FCs Jarrod Bowen blåses av for offside.
    1'
    I London slår Ivan Toney en corner fra venstre.
    2'
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) kommer til en målsjanse på London Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    5'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til West Ham United FC.
    9'
    Mathias Jørgensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    10'
    Sergi Canos
    Målsjanse til Brentford FC! Sergi Canos treffer mål, men keeper redder.
    10'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mathias Jørgensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    13'
    Peter Bankes tildeler West Ham United FC en corner. Aaron Cresswell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Kurt Zouma
    Målsjanse! Kurt Zouma (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Mål for Brentford!
    West Ham United 0 - 1 Brentford
    Mål: Bryan Mbeumo
    Dramatikk i London! Bryan Mbeumo sklir ballen over streken etter å ha kommet først på en retur. Ballen er akkurat de nødvendige centimeterne over linja!
    20'
    I London slår Aaron Cresswell en corner fra høyre.
    20'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    23'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Brentford FC.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Shandon Baptiste (Brentford FC) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Shandon Baptiste
    Brentford FC bytter ut Shandon Baptiste som ikke ser ut til å kunne fortsette. Thomas Frank blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Mathias Jensen.
    29'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Peter Bankes tildeler West Ham United FC en corner. Aaron Cresswell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Kan Brentford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Gult kort til West Ham United
    Kurt Zouma
    Kurt Zouma (West Ham United FC) får et gult kort av dommer Peter Bankes.
    35'
    38'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Said Benrahma
    Said Benrahma (West Ham United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Brentford FC angriper, men Peter Bankes blåser for offside.
    43'
    Offside! Ivan Toney (Brentford FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    43'
    45'
    Frank Onyeka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    En av West Ham United FCs spillere går i offside.
    45'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    45'+1
    Frank Onyeka kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på London Stadium.
    45'+2
    45'+5
    Frispark West Ham United FC.
    48'
    49'
    50'
    52'
    I London slår Mathias Jørgensen en corner fra venstre.
    53'
    Vladimir Coufal
    West Ham United FC avanserer forover i London. Vladimir Coufal avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    58'
    West Ham United FC angriper. Vladimir Coufal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    63'
    Michail Antonio
    Sjanse! West Ham United FC avanserer forover, men Michail Antonio avslutter utenfor.
    64'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    67'
    Gult kort til Brentford
    Christian Nørgaard
    Christian Nørgaard (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    69'
    Mathias Jensen
    Sjanse til Brentford FC! Mathias Jensen er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    73'
    74'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    77'
    I London slår Mathias Jensen en corner fra venstre.
    78'
    80'
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 1 Brentford
    Mål: Jarrod Bowen
    Jarrod Bowen scorer og utligner dermed til 1-1.
    80'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC gjør sitt andre bytte. Bryan Mbeumo erstattes av Yoane Wissa.
    81'
    Inn: Mads Bidstrup
    Ut: Frank Onyeka
    Frank Onyeka (Brentford FC) erstattes av Mads Bidstrup.
    82'
    Frispark Brentford FC.
    83'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Brentford FC.
    84'
    Sergi Canos
    Dommeren gir Sergi Canos (Brentford FC) et gult kort.
    84'
    Mathias Zanka Jørgensen
    Mathias Jørgensen (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Det blir farlig! Frispark for West Ham United FC er nær straffområde.
    86'
    86'
    90'+1
    90'+2
    Dommer Peter Bankes venter med å sette i gang spillet fordi Declan Rice ligger nede.
    90'+2
    Declan Rice
    Declan Rice (West Ham United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på London Stadium.
    90'+3
    Declan Rice ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    90'+3
    90'+4
    West Ham United 1 - 2 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Yoane Wissa dundrer ballen i mål og Brentford FC tar ledelsen 1-2 på London Stadium.