Christian Dingert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til RB Leipzig.
    6'
    Zlatko Junuzovic
    Werder Bremen avanserer forover i Bremen. Zlatko Junuzovic avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    8'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt Werder Bremenet.
    13'
    Zlatko Junuzovic (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    15'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    15'
    Gult kort til Werder Bremen
    Niklas Moisander
    Niklas Moisander (Werder Bremen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Bremen slår Max Kruse en corner fra høyre.
    20'
    Frispark RB Leipzig.
    20'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    24'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    28'
    Max Kruse
    Max Kruse (Werder Bremen) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Niklas Moisander
    Niklas Moisander setter ballen i nettet og Werder Bremen leder nå 1-0.
    28'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt RB Leipziget.
    31'
    34'
    Werder Bremen er på skuddhold på dette frisparket.
    35'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    39'
    Christian Dingert tildeler Werder Bremen en corner. Zlatko Junuzovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Milot Rashica
    Målsjanse til Werder Bremen! Milot Rashica treffer mål, men keeper redder.
    41'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    41'
    Målsjanse på Weserstadion! Zlatko Junuzovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Zlatko Junuzovic (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    41'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Dominik Kaiser
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Ademola Lookman, mens Dominik Kaiser tar plass på benken.
    46'
    Christian Dingert tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    48'
    Mål for RB Leipzig!
    Werder Bremen 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Ademola Lookman
    Målgivende: Stefan Ilsanker
    Ademola Lookman scorer og utligningen er et faktum på Weserstadion. 1-1. Flott spill fra Stefan Ilsanker før målet.
    50'
    Timo Werner
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Timo Werner går utenfor.
    52'
    Timo Werner
    Timo Werner (RB Leipzig) header mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    Max Kruse
    Sjanse i Bremen! Max Kruse (Werder Bremen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Max Kruse
    Werder Bremen angriper på Weserstadion. Max Kruse header utenfor.
    57'
    58'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Werder Bremen.
    60'
    Timo Werner
    Timo Werner (RB Leipzig) kommer til avslutning på Weserstadion, men headingen blir reddet.
    61'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Ishak Belfodil
    Ut: Milot Rashica
    Werder Bremen bytter ut Milot Rashica med Ishak Belfodil. Dette er det første byttet som Florian Kohfeldt gjør i dagens kamp.
    62'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    63'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    65'
    66'
    Werder Bremen angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    67'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    68'
    Emil Forsberg
    Emil Forsberg (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    69'
    70'
    Målsjanse! Emil Forsberg (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    RB Leipzig angriper i Bremen. Emil Forsberg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    74'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Kevin Kampl
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Kevin Kampl erstattes av Naby Keita.
    76'
    78'
    79'
    Inn: Jerome Gondorf
    Ut: Zlatko Junuzovic
    Florian Kohfeldt gjør dagens andre bytte i Bremen, når han tar ut Zlatko Junuzovic og setter inn Jerome Gondorf.
    79'
    Jerome Gondorf
    Werder Bremen angriper i Bremen. Jerome Gondorf fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    82'
    84'
    Thomas Delaney
    Thomas Delaney (Werder Bremen) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    84'
    Timo Werner
    RB Leipzig angriper. Timo Werner får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Ishak Belfodil
    Sjanse til Werder Bremen! Ishak Belfodil er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Werder Bremen angriper og Niklas Moisander får avsluttet. Headingen treffer ikke RB Leipzig-målet.