Robert Kampka signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Werder Bremen! Yuya Osako treffer mål, men keeper redder.
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Niklas Schmidt (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    9'
    Robert Kampka tildeler Hannover 96 en corner. Sebastian Kerk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    I Bremen slår Sebastian Kerk en corner fra venstre.
    13'
    Marvin Ducksch
    Sjanse! Hannover 96 avanserer forover, men Marvin Ducksch avslutter utenfor.
    17'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til Hannover 96.
    19'
    20'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Bremen slår Niklas Schmidt en corner fra venstre.
    22'
    Florent Muslija
    På Weserstadion skyter Florent Muslija (Hannover 96) rett i tverrliggeren!
    25'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Hannover 96 like utenfor Werder Bremen-området.
    27'
    Yuya Osako
    Sjanse til Werder Bremen! Yuya Osako er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Frispark Hannover 96.
    33'
    Yuya Osako
    Målsjanse! Yuya Osako (Werder Bremen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    35'
    Dommer Robert Kampka venter med å sette i gang spillet fordi Niklas Hult ligger nede.
    37'
    Niklas Hult er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    43'
    Sebastian Kerk (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    45'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark Werder Bremen.
    47'
    Gult kort til Hannover 96
    Sebastian Ernst
    Sebastian Ernst (Hannover 96) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Yuya Osako
    Werder Bremen angriper. Yuya Osako får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Robert Kampka tildeler Werder Bremen en corner. Niklas Schmidt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Hannover 96 scorer selvmål!
    Werder Bremen 1 - 0 Hannover 96
    Mål: Simon Falette
    49'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    51'
    Niklas Schmidt
    Niklas Schmidt (Werder Bremen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Marvin Ducksch skyter i stolpen! Nære på for Hannover 96.
    53'
    54'
    Mål for Hannover 96!
    Werder Bremen 1 - 1 Hannover 96
    Mål: Marvin Ducksch
    Målgivende: Sei Muroya
    Utligning! Marvin Ducksch setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Sei Muroya.
    55'
    58'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    65'
    65'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Hendrik Weydandt
    Ut: Sebastian Kerk
    Jan Zimmermann (Hannover 96) gjør sitt første bytte for dagen. Hendrik Weydandt erstatter Sebastian Kerk.
    67'
    Inn: Linton Maina
    Ut: Florent Muslija
    Hannover 96 bytter ut Florent Muslija med Linton Maina.
    68'
    69'
    Robert Kampka tildeler Hannover 96 en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Frisparket tildelt Hannover 96 er farlig nær Werder Bremens målområde.
    70'
    Gult kort til Werder Bremen
    Maximilian Eggestein
    Dommer Robert Kampka gir Maximilian Eggestein (Werder Bremen) et gult kort.
    70'
    74'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Romano Schmid
    Ut: Felix Agu
    Bytte for Werder Bremen. Romano Schmid kommer inn for Felix Agu på Weserstadion.
    74'
    76'
    En av Hannover 96s spillere går i offside.
    77'
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    78'
    Inn: Philipp Ochs
    Ut: Sebastian Stolze
    Jan Zimmermann gjør dagens tredje bytte i Bremen, når han tar ut Sebastian Stolze og setter inn Philipp Ochs.
    78'
    Philipp Ochs
    Hannover 96 fosser forover og Philipp Ochs fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    I Bremen slår Marvin Ducksch en corner fra høyre.
    80'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Niclas Füllkrug
    Werder Bremen bytter ut Niclas Füllkrug med Nick Woltemade. Dette er det andre byttet som Markus Anfang gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Yuya Osako
    Werder Bremen gjør sitt tredje bytte. Yuya Osako erstattes av Johannes Eggestein.
    82'
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Marvin Ducksch går utenfor.
    82'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Hannover 96.
    83'
    Målsjanse på Weserstadion! Marvin Ducksch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.