Jens Stage skyter i stolpen! Nesten mål for Werder Bremen.
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Bremen slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    11'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    12'
    Mål for FC Heidenheim!
    Werder Bremen 0 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Lennard Maloney
    Målgivende: Jan-Niklas Beste
    Lennard Maloney header ballen i mål og 1. FC Heidenheim leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Jan-Niklas Beste.
    12'
    Werder Bremen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Werder Bremen 0 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Jan-Niklas Beste.
    18'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Romano Schmid
    Målgivende: Senne Lynen
    Romano Schmid (Werder Bremen) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på Weserstadion. Senne Lynen var nest sist på ballen.
    19'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    23'
    25'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    27'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    31'
    Robert Schroder tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    33'
    34'
    36'
    38'
    38'
    Frispark Werder Bremen.
    39'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    40'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Julian Malatini
    Ut: Niklas Stark
    Ole Werner gjør dagens første bytte i Bremen, når han tar ut Niklas Stark og setter inn Julian Malatini.
    41'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    43'
    Lennard Maloney
    Lennard Maloney (1. FC Heidenheim) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Gult kort til Werder Bremen
    Olivier Deman
    Olivier Deman (Werder Bremen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til Werder Bremen.
    45'+1
    Werder Bremen angriper, men Robert Schroder blåser for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Adrian Beck
    Ut: Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) erstattes av Adrian Beck.
    46'
    Offside! Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim) er alene igjennom, men dommer Robert Schroder ser at linjemannen er oppe med flagget.
    46'
    En av 1. FC Heidenheims spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    48'
    48'
    Marvin Pieringer
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Marvin Pieringer avslutter utenfor.
    50'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrian Beck (1. FC Heidenheim) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    Adrian Beck er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    57'
    Offside! Justin Njinmah blir vinket av og Werder Bremen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    57'
    61'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Justin Njinmah
    Bytte for Werder Bremen. Nick Woltemade kommer inn for Justin Njinmah på Weserstadion.
    66'
    Inn: Rafael Borre
    Ut: Olivier Deman
    Werder Bremen bytter ut Olivier Deman med Rafael Borre.
    67'
    Kan Werder Bremen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Werder Bremen
    69'
    Ingen straffe til Werder Bremen
    70'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    70'
    Werder Bremen fosser fremover, men Marvin Ducksch går rett i offsidefella.
    71'
    76'
    Lennard Maloney (1. FC Heidenheim) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Senne Lynen
    Werder Bremen angriper på Weserstadion og Senne Lynen skyter i stolpen!
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Werder Bremen er nær straffområde.
    77'
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) avanserer forover på Weserstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    78'
    Robert Schroder tildeler Werder Bremen en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    80'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Marvin Pieringer
    1. FC Heidenheim gjør sitt andre bytte. Marvin Pieringer erstattes av Kevin Sessa.
    81'
    Inn: Norman Theuerkauf
    Ut: Eren Dinkci
    1. FC Heidenheim bytter ut Eren Dinkci med Norman Theuerkauf. Dette er det tredje byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    81'
    86'
    I Bremen slår Jan-Niklas Beste en corner fra venstre.
    86'
    Sjanse til Werder Bremen! Marvin Ducksch er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Inn: Skelly Alvero
    Ut: Senne Lynen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Skelly Alvero, mens Senne Lynen tar plass på benken.
    87'
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Felix Agu
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt femte bytte for dagen. Dawid Kownacki erstatter Felix Agu.
    88'
    88'
    89'
    Inn: Stefan Schimmer
    Ut: Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim bytter ut Jan-Niklas Beste med Stefan Schimmer. Dette er det fjerde byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    89'
    Dawid Kownacki
    Dawid Kownacki (Werder Bremen) header mot mål - i stolpen!
    90'+2
    90'+2
    Inn: Tim Siersleben
    Ut: Omar Traore
    1. FC Heidenheim bytter ut Omar Traore med Tim Siersleben.
    90'+2
    90'+4
    90'+6
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.