65

Werder Bremen angriper i Bremen, men blir avblåst for offside.
    6'
    Marvin Ducksch
    Werder Bremen avanserer forover i Bremen. Marvin Ducksch avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Werder Bremen 0 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Robin Hack
    Målgivende: Rocco Reitz
    Borussia MG leder 0-1 etter en scoring av Robin Hack. Rocco Reitz var nest sist på ballen.
    8'
    Målet til Borussia M'gladbach sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Borussia M'gladbach blir stående
    10'
    Kouadio Kone
    Målsjanse til Borussia MG! Kouadio Kone treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Timo Gerach tildeler Borussia MG en corner. Franck Honorat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Ko Itakura
    Ko Itakura (Borussia MG) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    12'
    12'
    Franck Honorat (Borussia MG) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    12'
    Skudd på mål, Borussia M'gladbach
    12'
    12'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Borussia MG.
    17'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    19'
    I Bremen slår Marvin Ducksch en corner fra høyre.
    22'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    23'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    28'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    30'
    Timo Gerach tildeler Werder Bremen en corner. Leonardo Bittencourt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    33'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    34'
    36'
    36'
    37'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    43'
    44'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Nick Woltemade
    Målgivende: Leonardo Bittencourt
    Nick Woltemade scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Leonardo Bittencourt før målet.
    45'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Tomas Cvancara
    Ut: Alassane Plea
    Alassane Plea (Borussia MG) erstattes av Tomas Cvancara.
    46'
    47'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    49'
    Rocco Reitz
    Rocco Reitz (Borussia MG) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Målsjanse på Weserstadion! Marvin Ducksch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    56'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    58'
    58'
    63'
    65'
    Werder Bremen 2 - 1 Borussia M'gladbach
    Målgivende: Marvin Ducksch
    Nick Woltemade header ballen i mål og Werder Bremen leder dermed 2-1. Det er en fin assist fra Marvin Ducksch.
    65'
    70'
    70'
    Rocco Reitz
    Borussia MG angriper i Bremen. Rocco Reitz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Robin Hack
    Robin Hack (Borussia MG) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Kouadio Kone
    Borussia MG gjør sitt andre bytte. Kouadio Kone erstattes av Nathan N`Goumou Minpole.
    71'
    Inn: Florian Neuhaus
    Ut: Franck Honorat
    Borussia MG bytter ut Franck Honorat med Florian Neuhaus. Dette er det tredje byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Stefan Lainer
    Ut: Marvin Friedrich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Stefan Lainer, mens Marvin Friedrich tar plass på benken.
    71'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til Borussia MG.
    73'
    En av Borussia MGs spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    75'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Jens Stage
    Ut: Nick Woltemade
    Bytte for Werder Bremen. Jens Stage kommer inn for Nick Woltemade på Weserstadion.
    76'
    Inn: Niklas Stark
    Ut: Anthony Jung
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt andre bytte for dagen. Niklas Stark erstatter Anthony Jung.
    76'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    77'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Rocco Reitz
    Gerardo Seoane gjør dagens femte bytte i Bremen, når han tar ut Rocco Reitz og setter inn Jordan Siebatcheu.
    79'
    Felix Agu
    Sjanse! Werder Bremen avanserer forover, men Felix Agu avslutter utenfor.
    80'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Bytte for Werder Bremen. Olivier Deman kommer inn for Leonardo Bittencourt på Weserstadion.
    84'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til Borussia M'gladbach
    89'
    Straffe til Borussia M'gladbach
    90'
    Dommeren dømmer straffe til Borussia M'gladbach
    90'+1
    Borussia M'gladbach scorer på straffe!
    Werder Bremen 2 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål: Florian Neuhaus
    Mål! bortelaget utligner til 2-2 takket være et straffespark av Florian Neuhaus.
    90'+1
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Marvin Ducksch
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dawid Kownacki erstatter Marvin Ducksch.
    90'+2
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor Borussia MG-området.