210
    I Watford har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Victor Torp
    Coventry City avanserer forover i Watford. Victor Torp avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Edo Kayembe
    Målsjanse til Watford FC! Edo Kayembe treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    En av Watford FCs spillere blir avblåst for offside på Vicarage Road.
    4'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    6'
    Robert Madley signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    7'
    Hjørnespark til Watford
    11'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd utenfor mål, Watford
    13'
    14'
    Ryan Andrews
    Ryan Andrews (Watford FC) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    14'
    Gult kort til Coventry City
    Liam Kelly
    Liam Kelly (Coventry City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Målsjanse på Vicarage Road! Ryan Andrews fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 0 Coventry City
    Mål: Ryan Porteous
    Målgivende: Ryan Andrews
    Watford FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Ryan Porteous. Ryan Andrews sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Victor Torp (Coventry City) slår en corner fra venstre side på Vicarage Road.
    22'
    Kasey Palmer
    Dommer Robert Madley gir Kasey Palmer (Coventry City) et gult kort.
    23'
    Gult kort til Watford
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (Watford FC) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    26'
    Frispark til Coventry City på halvdelen til Watford FC.
    26'
    Haji Wright
    Coventry City angriper. Haji Wright får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Robert Madley tildeler Watford FC en corner. Yaser Asprilla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Robert Madley signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    33'
    36'
    Frispark Watford FC.
    37'
    Frispark i en god posisjon for Coventry City!
    38'
    Straffe til Coventry City
    39'
    Coventry City scorer på straffe!
    Watford 1 - 1 Coventry City
    Mål: Haji Wright
    Mål! bortelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Haji Wright.
    40'
    Giorgi Chakvetadze vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    En av Watford FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Jake Bidwell
    Dommer Robert Madley viser Jake Bidwell (Coventry City) det gule kortet.
    45'+1
    Giorgi Chakvetadze er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Jake Bidwell (Coventry City) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    45'+6
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Vakoun Issouf Bayo
    Ut: Giorgi Chakvetadze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Vakoun Issouf Bayo, mens Giorgi Chakvetadze tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Milan Van Ewijk
    Ut: Liam Kelly
    Liam Kelly (Coventry City) erstattes av Milan Van Ewijk.
    46'
    Skudd på mål, Coventry City
    46'
    46'
    48'
    49'
    50'
    Watford FC angriper, men Robert Madley blåser for offside.
    51'
    Inn: Ben Sheaf
    Ut: Victor Torp
    Mark Robins gjør dagens andre bytte i Watford, når han tar ut Victor Torp og setter inn Ben Sheaf.
    58'
    Inn: Callum O`Hare
    Ut: Kasey Palmer
    Coventry City bytter ut Kasey Palmer med Callum O`Hare. Dette er det tredje byttet som Mark Robins gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    61'
    Robert Madley signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Coventry City-området.