Skudd på mål, Young Violets FK Austria Wien
    3'
    Vorwarts Steyr, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Florian Fischerauer (Young Violets FK Austria Wien) løfter inn en corner fra høyre på LIWEST Arena.
    3'
    Kan Young Violets FK Austria Wien utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    5'
    Skudd utenfor mål, Young Violets FK Austria Wien
    6'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Vorwarts Steyr på egen banehalvdel.
    8'
    Florian Kopp
    Sjanse! Young Violets FK Austria Wien avanserer forover, men Florian Kopp avslutter utenfor.
    8'
    Frispark til Young Violets FK Austria Wien på halvdelen til Vorwarts Steyr.
    9'
    Thomas Frohlacher tildeler Young Violets FK Austria Wien en corner. Dario Kreiker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Vorwarts Steyr tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skade: Vorwarts Steyr
    15'
    I Steyr har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Tilbake fra skade: Vorwarts Steyr
    16'
    Gult kort til Vorwarts Steyr
    Alem Pasic
    Alem Pasic (Vorwarts Steyr) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Frispark Young Violets FK Austria Wien.
    19'
    Frispark for Vorwarts Steyr på egen banehalvdel.
    20'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Young Violets FK Austria Wien.
    22'
    Oliver Filip
    Sjanse i Steyr! Oliver Filip (Vorwarts Steyr) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Young Violets FK Austria Wien, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Hjørnespark til Vorwarts Steyr
    24'
    Frispark Vorwarts Steyr.
    24'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Vorwarts Steyr.
    24'
    Frispark for Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    24'
    Florian Fischerauer
    Young Violets FK Austria Wien fosser forover og Florian Fischerauer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    27'
    Murat Satin
    Målsjanse på LIWEST Arena! Murat Satin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    I Steyr slår Florian Fischerauer en corner fra høyre.
    28'
    29'
    33'
    Frispark til Vorwarts Steyr på halvdelen til Young Violets FK Austria Wien.
    34'
    Vorwarts Steyr angriper, men Thomas Frohlacher blåser for offside.
    36'
    En av Vorwarts Steyrs spillere går i offside.
    39'
    Sven Sprangler
    Dommeren gir Sven Sprangler (Vorwarts Steyr) et gult kort.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Young Violets FK Austria Wien er nær straffområde.
    40'
    Florian Fischerauer (Young Violets FK Austria Wien) kommer seg fri på LIWEST Arena, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enis Safin (Young Violets FK Austria Wien) vrir seg av smerte i gresset.
    42'
    Young Violets FK Austria Wien slipper å klare seg uten Enis Safin som kommer tilbake på banen i Steyr.
    42'
    Murat Satin (Vorwarts Steyr) slår en corner fra venstre side på LIWEST Arena.
    44'
    I Steyr har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Vorwarts Steyr angriper i Steyr, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Kubilay Yilmaz
    Kubilay Yilmaz (Vorwarts Steyr) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Spillerbytte - Young Violets FK Austria Wien
    Inn: Csaba Mester
    Ut: Dario Kreiker
    Harald Suchard (Young Violets FK Austria Wien) gjør sitt første bytte for dagen. Csaba Mester erstatter Dario Kreiker.
    46'
    46'
    Vorwarts Steyr angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    Vorwarts Steyr fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    52'
    Florian Fischerauer (Young Violets FK Austria Wien) avanserer forover på LIWEST Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Spillerbytte - Vorwarts Steyr
    Inn: Dragan Marceta
    Ut: Noah Bitsche
    Noah Bitsche (Vorwarts Steyr) erstattes av Dragan Marceta.
    54'
    Frisparket tildelt Young Violets FK Austria Wien er farlig nær Vorwarts Steyrs målområde.
    54'
    57'
    57'
    58'
    58'
    Gult kort til Young Violets FK Austria Wien
    Florian Fischerauer (Young Violets FK Austria Wien) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Young Violets FK Austria Wien tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Ibrahima Drame
    Young Violets FK Austria Wien angriper, men avslutningen til Ibrahima Drame går utenfor.
    61'
    Armand Smrcka
    Young Violets FK Austria Wien avanserer forover i Steyr. Armand Smrcka avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Vorwarts Steyr!
    65'
    Murat Satin
    Sjanse til Vorwarts Steyr! Murat Satin er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    65'
    65'
    Mål for Vorwarts Steyr!
    Vorwarts Steyr 1 - 0 Young Violets FK Austria Wien
    Mål: Kubilay Yilmaz
    I Steyr tar Vorwarts Steyr ledelsen 1-0 etter et mål av Kubilay Yilmaz.
    66'
    Inn: Tolga Gunes
    Ut: Murat Satin
    Daniel Madlener gjør dagens andre bytte i Steyr, når han tar ut Murat Satin og setter inn Tolga Gunes.
    67'
    Thomas Frohlacher tildeler Vorwarts Steyr en corner. Tolga Gunes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Skudd utenfor mål, Vorwarts Steyr
    69'
    En av Vorwarts Steyrs spillere blir avblåst for offside.
    72'
    73'
    74'
    Inn: Denis Dizdarevic
    Ut: Ibrahima Drame
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Young Violets FK Austria Wien. Inn kommer Denis Dizdarevic, mens Ibrahima Drame tar plass på benken.
    74'
    Inn: Josef Pross
    Ut: Armand Smrcka
    Young Violets FK Austria Wien gjør sitt tredje bytte. Armand Smrcka erstattes av Josef Pross.
    74'
    76'
    77'
    Enis Safin
    Enis Safin får gult kort av dommer Thomas Frohlacher, og må dermed stå over en kamp for Young Violets FK Austria Wien.
    77'
    78'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    78'
    Denis Dizdarevic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Tolga Gunes
    Målsjanse til Vorwarts Steyr! Tolga Gunes treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Denis Dizdarevic er tilbake i kampen igjen.
    80'
    80'
    Dragan Marceta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Dragan Marceta kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på LIWEST Arena.
    81'
    83'
    Tolga Gunes ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Spillet på LIWEST Arena er stoppet midlertidig fordi Enis Safin ligger nede.
    83'
    Enis Safin er på beina igjen og fortsetter kampen på LIWEST Arena.
    85'
    Tolga Gunes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Steyr.
    85'
    Vorwarts Steyr 2 - 0 Young Violets FK Austria Wien
    Mål: Tobias Pellegrini
    Målgivende: Kubilay Yilmaz
    Tobias Pellegrini øker Vorwarts Steyrs ledelse til 2-0! Flott spill fra Kubilay Yilmaz før målet.
    86'
    Inn: Dejan Radonjic
    Ut: Enis Safin
    Enis Safin (Young Violets FK Austria Wien) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dejan Radonjic.
    88'
    Inn: Silvio Apollonio
    Ut: Oliver Filip
    Vorwarts Steyr bytter ut Oliver Filip med Silvio Apollonio.
    89'
    Inn: Oguzhan Sivrikaya
    Ut: Kubilay Yilmaz
    Vorwarts Steyr gjør sitt fjerde bytte. Kubilay Yilmaz erstattes av Oguzhan Sivrikaya.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Tobias Pellegrini
    Målsjanse! Tobias Pellegrini (Vorwarts Steyr) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Vorwarts Steyr like utenfor Young Violets FK Austria Wien-området.