Garcia56' (Str.)
1-0
    Mathias Tomas
    Panseraikos FC avanserer forover i Volos. Mathias Tomas avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Volos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Panseraikos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Volos.
    4'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    5'
    Kosta Aleksic
    Kosta Aleksic (Panseraikos FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    7'
    Volos NPS, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark til Volos på halvdelen til Panseraikos FC.
    7'
    Kan Volos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    8'
    Nemanja Glavcic
    Volos angriper. Nemanja Glavcic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Spyridon Zampalas tildeler Panseraikos FC en corner. Amr Warda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Frispark Panseraikos FC.
    12'
    Facundo Bertoglio
    Volos fosser forover og Facundo Bertoglio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Frispark for Volos på egen banehalvdel.
    15'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Volos på egen banehalvdel.
    16'
    Målsjanse på Panthessaliko! Facundo Bertoglio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    17'
    Sjanse i Volos! Kosta Aleksic (Panseraikos FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Volos er nær straffområde.
    18'
    Christos Sielis
    I Volos header Christos Sielis (Volos) mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    23'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    25'
    25'
    I Volos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    30'
    Mathias Tomas (Panseraikos FC) kommer til en målsjanse på Panthessaliko, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Maximiliano Moreira
    Panseraikos FC angriper i Volos. Maximiliano Moreira fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    33'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Mathias Tomas (Panseraikos FC) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Kosta Aleksic (Panseraikos FC) kommer seg fri på Panthessaliko, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kostas Pileas (Panseraikos FC) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    I Volos slår Nemanja Glavcic en corner fra høyre.
    39'
    Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    39'
    Maximiliano Gabriel Comba
    Volos angriper på Panthessaliko. Maximiliano Gabriel Comba header utenfor.
    39'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark Volos.
    41'
    42'
    Gult kort til Volos NPS
    Dommer Spyridon Zampalas viser Maximiliano Gabriel Comba (Volos) det gule kortet.
    42'
    45'
    Juan Manuel Garcia
    Volos angriper. Juan Manuel Garcia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Zisis Chatzistravos
    Ut: Mathias Tomas
    Pablo Gabriel Garcia Perez gjør dagens første bytte i Volos, når han tar ut Mathias Tomas og setter inn Zisis Chatzistravos.
    46'
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Alexis Trouillet
    Ut: Nemanja Glavcic
    Bytte for Volos. Alexis Trouillet kommer inn for Nemanja Glavcic på Panthessaliko.
    46'
    Juan Manuel Garcia (Volos) avanserer forover på Panthessaliko. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    I Volos slår Jasin Assehnoun en corner fra venstre.
    46'
    47'
    Alexis Trouillet
    Alexis Trouillet (Volos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Jasin Assehnoun
    Målsjanse på Panthessaliko! Jasin Assehnoun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til Volos NPS
    52'
    Dommeren dømmer straffe til Volos NPS
    55'
    Straffe til Volos NPS
    55'
    Volos NPS scorer på straffe!
    Volos NPS 1 - 0 Panseraikos FC
    Mål: Juan Manuel Garcia
    Volos går opp i en 1-0 ledelse etter at Juan Manuel Garcia setter straffesparket sikkert i mål på Panthessaliko.
    56'
    57'
    Amr Warda (Panseraikos FC) slår en corner fra venstre side på Panthessaliko.
    58'
    59'
    Zisis Chatzistravos
    Zisis Chatzistravos (Panseraikos FC) kommer til en målsjanse på Panthessaliko, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Christos Sielis (Volos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    I Volos slår Jasin Assehnoun en corner fra høyre.
    62'
    Kaiyne Woolery
    Sjanse! Panseraikos FC avanserer forover, men Kaiyne Woolery avslutter utenfor.
    64'
    Jasin Assehnoun (Volos) kommer seg fri på Panthessaliko, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    Inn: Panagiotis Moraitis
    Ut: Facundo Bertoglio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Volos. Inn kommer Panagiotis Moraitis, mens Facundo Bertoglio tar plass på benken.
    68'
    Volos angriper i Volos. Jasin Assehnoun fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    72'
    Frisparket tildelt Volos er farlig nær Panseraikos FCs målområde.
    73'
    Inn: Savvas Mourgos
    Ut: Kaiyne Woolery
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Panseraikos FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Savvas Mourgos erstatter Kaiyne Woolery.
    74'
    74'
    I Volos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    76'
    Panagiotis Moraitis
    Panagiotis Moraitis (Volos) mottar sitt første gule kort for dagen på Panthessaliko.
    76'
    Inn: Tasos Tsokanis
    Ut: Joeri De Kamps
    Volos bytter ut Joeri De Kamps med Tasos Tsokanis. Dette er det tredje byttet som Christos Kontis gjør i dagens kamp.
    78'
    Jasin Assehnoun (Volos) slår en corner fra høyre side på Panthessaliko.
    79'
    Tasos Tsokanis
    Målsjanse! Tasos Tsokanis (Volos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Marios Sofianos
    Ut: Kostas Pileas
    Panseraikos FC gjør sitt tredje bytte. Kostas Pileas erstattes av Marios Sofianos.
    80'
    Inn: Angelos Oikonomou
    Ut: Paschalis Staikos
    Bytte for Panseraikos FC. Angelos Oikonomou kommer inn for Paschalis Staikos på Panthessaliko.
    80'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Volos.
    81'
    Panseraikos FC angriper i Volos. Zisis Chatzistravos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    I Volos slår Amr Warda en corner fra høyre.
    84'
    Panseraikos FC avanserer forover i Volos. Kosta Aleksic avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    85'
    Inn: Georgios Mygas
    Ut: Maximiliano Gabriel Comba
    Maximiliano Gabriel Comba (Volos) erstattes av Georgios Mygas.
    86'
    87'
    Dommer Spyridon Zampalas gir Tasos Tsokanis (Volos) et gult kort.
    87'
    88'
    Inn: Alexandros Maskanakis
    Ut: Amr Warda
    Panseraikos FC bytter ut Amr Warda med Alexandros Maskanakis. Dette er det femte byttet som Pablo Gabriel Garcia Perez gjør i dagens kamp.
    88'
    89'
    89'
    Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til Volos.
    90'
    Jasin Assehnoun (Volos) løfter inn en corner fra høyre på Panthessaliko.
    90'+2
    Georgios Mygas
    Volos angriper i Volos. Georgios Mygas fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    90'+4
    90'+6
    Daniel Kovacs
    Dommeren gir Daniel Kovacs (Volos) et gult kort.
    90'+6
    Rødt kort til Panseraikos FC
    Angelos Oikonomou
    Panseraikos FC må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Spyridon Zampalas viser Angelos Oikonomou det røde kortet.