Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Guimaraes.
    7'
    Claudio Falcao
    Farense angriper. Claudio Falcao får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mål for SC Farense!
    Vitoria SC 0 - 1 SC Farense
    Mål: Bruno Duarte
    Målgivende: David Samuel Custodio Lima
    Bruno Duarte header ballen i mål og Farense tar ledelsen 0-1 på Dom Afonso Henriques. Det er en fin assist fra David Samuel Custodio Lima.
    9'
    Tomas Handel (Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    11'
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Guimaraes.
    15'
    Mohamed Belloumi
    Sjanse til Farense! Mohamed Belloumi er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Tiago Silva
    Guimaraes angriper i Guimaraes. Tiago Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Gult kort til Vitoria SC
    Jorge Fernandes
    Jorge Fernandes (Guimaraes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    I Guimaraes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    17'
    Guimaraes angriper i Guimaraes, men blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark for Guimaraes på egen banehalvdel.
    20'
    Målet til Vitoria SC sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Vitoria SC blir annullert
    24'
    Guimaraes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    David Rafael Oliveira da Silva tildeler Guimaraes en corner. Tiago Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    I Guimaraes slår Tiago Silva en corner fra venstre.
    29'
    Rafael Barbosa
    Farense angriper i Guimaraes. Rafael Barbosa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    En av Farenses spillere går i offside.
    30'
    Sjanse i Guimaraes! Rafael Barbosa (Farense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Rafael Barbosa (Farense) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    32'
    Frispark til Guimaraes på halvdelen til Farense.
    35'
    Vitória de Guimarães kommer till avslut på Dom Afonso Henriques men Jorge Fernandes nickar utanför.
    35'
    Bruno Gaspar
    Målsjanse! Bruno Gaspar (Guimaraes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    40'
    Gult kort til SC Farense
    Claudio Falcao (Farense) mottar sitt første gule kort for dagen på Dom Afonso Henriques.
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Guimaraes fordi Joao Mendes får behandling for en skade på banen.
    42'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Nelson Oliveira
    Ut: Joao Mendes
    Alvaro Pacheco (Guimaraes) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Nelson Oliveira erstatter Joao Mendes som sannsynligvis er skadet.
    44'
    Toni Borevkovic
    Toni Borevkovic (Guimaraes) prøver å heade ballen i mål på Dom Afonso Henriques, men mislykkes.
    45'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+3
    Bruno Duarte
    Farense fosser forover og Bruno Duarte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Rafael Barbosa avslutter utenfor.
    45'+4
    45'+7
    Farense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guimaraes.
    45'+7
    Inn: Andre Andre
    Ut: Tomas Ribeiro
    Bytte for Guimaraes. Andre Andre kommer inn for Tomas Ribeiro på Dom Afonso Henriques.
    46'
    Inn: Nuno Valente Santos
    Ut: Kaio
    Guimaraes bytter ut Kaio med Nuno Valente Santos. Dette er det tredje byttet som Alvaro Pacheco gjør i dagens kamp.
    46'
    Andre Andre
    Andre Andre (Guimaraes) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    48'
    49'
    50'
    Joao Pedro Ferreira Silva (Guimaraes) kommer seg fri på Dom Afonso Henriques, men avslutningen går utenfor.
    55'
    David Rafael Oliveira da Silva tildeler Guimaraes en corner. Tomas Handel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Tiago Silva
    Tiago Silva (Guimaraes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Marco Matias
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Marco Matias avslutter utenfor.
    59'
    En av Guimaraess spillere blir avblåst for offside på Dom Afonso Henriques.
    60'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Mattheus
    Ut: Rafael Barbosa
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens første bytte i Guimaraes, når han tar ut Rafael Barbosa og setter inn Mattheus.
    62'
    Inn: Miguel Magalhaes
    Ut: Afonso Freitas
    Alvaro Pacheco (Guimaraes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Miguel Magalhaes erstatter Afonso Freitas.
    62'
    Guimaraes avanserer forover på Dom Afonso Henriques og Joao Pedro Ferreira Silva kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Farense.
    63'
    63'
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Guimaraes på egen banehalvdel.
    64'
    Dommer David Rafael Oliveira da Silva gir Bruno Duarte (Farense) et gult kort.
    66'
    66'
    Miguel Magalhaes
    Målsjanse på Dom Afonso Henriques! Miguel Magalhaes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Nelson Oliveira
    Guimaraes avanserer forover i Guimaraes. Nelson Oliveira avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Inn: Adrian Butzke
    Ut: Tomas Handel
    Bytte for Guimaraes. Adrian Butzke kommer inn for Tomas Handel på Dom Afonso Henriques.
    69'
    Tiago Silva (Guimaraes) slår en corner fra venstre side på Dom Afonso Henriques.
    71'
    73'
    Marco Matias vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Marco Matias kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Dom Afonso Henriques.
    77'
    77'
    Igor Rossi Branco ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Inn: Zach Muscat
    Ut: Mohamed Belloumi
    Farense bytter ut Mohamed Belloumi med Zach Muscat.
    80'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Igor Rossi Branco
    Igor Rossi Branco, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves kommer inn for Farense.
    80'
    Målsjanse! Joao Pedro Ferreira Silva (Guimaraes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Andre Andre
    Målsjanse til Guimaraes! Andre Andre treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Guimaraes angriper på Dom Afonso Henriques, men Joao Pedro Ferreira Silva header utenfor.
    84'
    Miguel Magalhaes (Guimaraes) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    86'
    87'
    David Samuel Custodio Lima
    David Samuel Custodio Lima (Farense) får et gult kort av dommer David Rafael Oliveira da Silva.
    89'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Marco Matias
    Elves Umar Balde (Farense) erstatter Marco Matias som ser ut til å måtte forlate Dom Afonso Henriques med en skade.
    89'
    Inn: Andre Seruca Oliveira
    Ut: Facundo Agustin Caseres
    Farense gjør sitt femte bytte. Facundo Agustin Caseres erstattes av Andre Seruca Oliveira.
    90'
    Guimaraes angriper, men David Rafael Oliveira da Silva blåser for offside.
    90'+2
    Det blir farlig! Frispark for Guimaraes er nær straffområde.
    90'+4
    Mattheus
    Dommer David Rafael Oliveira da Silva viser Mattheus (Farense) det gule kortet.
    90'+4
    90'+5
    Tiago Silva
    Sjanse til Guimaraes! Tiago Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+5
    Nuno Valente Santos (Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    90'+6
    Mål for Vitoria SC!
    Vitoria SC 1 - 1 SC Farense
    Mål: Jorge Fernandes
    Målgivende: Nuno Valente Santos
    Jorge Fernandes (Guimaraes) utligner med en heading på Dom Afonso Henriques. Stillingen er nå 1-1. Nuno Valente Santos sto for den målgivende pasningen.