Pelle Clement (Sparta) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    Mål: Shunsuke Mito
    Mål! Sparta tar ledelsen 0-1 ved Shunsuke Mito.
    7'
    Paxten Aaronson
    Vitesse Arnhem fosser forover og Paxten Aaronson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Arnhem slår Mathijs Tielemans en corner fra høyre.
    11'
    Mica Pinto
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Mica Pinto fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    12'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Anis Hadj Moussa Hadj Moussa avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Vitesse 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Pelle Clement
    Målgivende: Koki Saito
    Sparta går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Pelle Clement. Koki Saito sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark Sparta.
    22'
    Tobias Lauritsen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen (Sparta) erstattes av Charles-Andreas Brym.
    25'
    Sparta slipper å klare seg uten Tobias Lauritsen som kommer tilbake på banen i Arnhem.
    26'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    31'
    Koki Saito
    Koki Saito (Sparta) kommer seg fri på Gelredome, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Koki Saito
    Koki Saito (Sparta) avanserer forover på Gelredome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Edwin Van de Graaf tildeler Vitesse Arnhem en corner. Mathijs Tielemans sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Mathijs Tielemans (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    39'
    Vitesse 0 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Koki Saito
    Målgivende: Djevencio Van der Kust
    I Arnhem øker Sparta ledelsen til 0-3 takket være et mål av Koki Saito. Det er en fin assist fra Djevencio Van der Kust.
    43'
    Sjanse! Vitesse Arnhem avanserer forover, men Anis Hadj Moussa Hadj Moussa avslutter utenfor.
    44'
    I Arnhem slår Anis Hadj Moussa Hadj Moussa en corner fra høyre.
    45'+1
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Kacper Kozlowski
    Målgivende: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Mål! Vitesse Arnhem reduserer til 1-3 på Gelredome. Kacper Kozlowski raget høyest og headet ballen i mål. Flott spill fra Anis Hadj Moussa Hadj Moussa før målet.
    45'+1
    Marco Van Ginkel
    Målsjanse på Gelredome! Marco Van Ginkel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Marco Van Ginkel (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Koki Saito
    Sjanse til Sparta! Koki Saito er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    47'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    50'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Sparta.
    52'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    54'
    Shunsuke Mito
    Sparta angriper. Shunsuke Mito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Edwin Van de Graaf tildeler Sparta en corner. Pelle Clement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Gult kort til Vitesse
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) får et gult kort av dommer Edwin Van de Graaf.
    57'
    Vitesse 1 - 4 Sparta Rotterdam
    Mål: Mike Eerdhuijzen
    Målgivende: Pelle Clement
    Mål! Mike Eerdhuijzen (Sparta) header inn 1-4. Pelle Clement var nest sist på ballen.
    58'
    Arno Verschueren
    Arno Verschueren (Sparta) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    59'
    Inn: Rick Meissen
    Ut: Bart Vriends
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Rick Meissen, mens Bart Vriends tar plass på benken.
    61'
    Inn: Camiel Neghli
    Ut: Shunsuke Mito
    Bytte for Sparta. Camiel Neghli kommer inn for Shunsuke Mito på Gelredome.
    61'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Gyan de Regt
    Ut: Marco Van Ginkel
    Vitesse Arnhem bytter ut Marco Van Ginkel med Gyan de Regt. Dette er det første byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Andy Visser
    Ut: Thomas Buitink
    Edward Sturing gjør dagens andre bytte i Arnhem, når han tar ut Thomas Buitink og setter inn Andy Visser.
    61'
    Inn: Giovanni Van Zwam
    Ut: Arcus Carlens
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt tredje bytte for dagen. Giovanni Van Zwam erstatter Arcus Carlens.
    62'
    62'
    VAR sjekker om det er straffe
    64'
    Ingen straffe
    65'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    70'
    Målsjanse til Vitesse Arnhem! Paxten Aaronson treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Andy Visser
    Sjanse i Arnhem! Andy Visser (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    Hjørnespark til Vitesse
    74'
    Edwin Van de Graaf tildeler Sparta en corner. Arno Verschueren sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Sparta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    Inn: Amine Boutrah
    Ut: Kacper Kozlowski
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amine Boutrah erstatter Kacper Kozlowski.
    80'
    Inn: Rayvien Rosario
    Ut: Koki Saito
    Sparta gjør sitt fjerde bytte. Koki Saito erstattes av Rayvien Rosario.
    80'
    Inn: Jonathan De Guzman
    Ut: Metinho
    Bytte for Sparta. Jonathan De Guzman kommer inn for Metinho på Gelredome.
    80'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Sparta.
    83'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Gelredome.
    89'
    Sjanse til Vitesse Arnhem! Paxten Aaronson er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Pelle Clement (Sparta) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    90'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    90'+1
    Djevencio Van der Kust
    Sjanse i Arnhem! Djevencio Van der Kust (Sparta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.