1-1
2-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Mohammed Ihattaren
    Målsjanse på Gelredome! Mohammed Ihattaren fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    4'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra venstre side på Gelredome.
    8'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Jacob Rasmussen
    Målgivende: Maximilian Wittek
    Mål! Jacob Rasmussen (Vitesse Arnhem) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Gelredome. Flott spill fra Maximilian Wittek før målet.
    9'
    PSV Eindhoven fosser forover og Mohammed Ihattaren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    12'
    Bas Nijhuis tildeler Vitesse Arnhem en corner. Riechedly Bazoer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    14'
    Vitesse Arnhem fosser fremover, men Armando Broja går rett i offsidefella.
    15'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark PSV Eindhoven.
    19'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    24'
    28'
    Sondre Tronstad
    Sjanse i Arnhem! Sondre Tronstad (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Arnhem slår Philipp Max en corner fra høyre.
    37'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Riechedly Bazoer
    Målsjanse til Vitesse Arnhem! Riechedly Bazoer treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    40'
    Målsjanse! Mohammed Ihattaren (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    48'
    Philipp Max
    PSV Eindhoven angriper. Philipp Max får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    49'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    50'
    Bas Nijhuis tildeler PSV Eindhoven en corner. Philipp Max sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Vitesse 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Olivier Boscagli
    Målgivende: Philipp Max
    Mål! Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Philipp Max.
    50'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven angriper og Eran Zahavi får avsluttet. Headingen treffer ikke Vitesse Arnhem-målet.
    52'
    Philipp Max
    Sjanse til PSV Eindhoven! Philipp Max er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    Vitesse 2 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Lois Openda
    Mål! Lois Openda gir Vitesse Arnhem ledelsen 2-1 i Arnhem. Maximilian Wittek var nest sist på ballen.
    54'
    Målet til Vitesse sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Vitesse blir stående
    57'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Eran Zahavi går utenfor.
    57'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Tomas Hajek
    Ut: Daan Huisman
    Daan Huisman (Vitesse Arnhem) erstattes av Tomas Hajek.
    60'
    Jorrit Hendrix
    PSV Eindhoven angriper i Arnhem. Jorrit Hendrix fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Ryan Thomas
    PSV Eindhoven bytter ut Ryan Thomas med Donyell Malen. Dette er det første byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    62'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Gelredome.
    63'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til PSV Eindhoven.
    64'
    Gult kort til Vitesse
    Dommer Bas Nijhuis viser Sondre Tronstad (Vitesse Arnhem) det gule kortet.
    65'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    66'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    66'
    Ikke rødt kort likevel
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lois Openda (Vitesse Arnhem) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Lois Openda ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Arnhem.
    68'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem like utenfor PSV Eindhoven-området.
    71'
    72'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    73'
    Inn: Thomas Buitink
    Ut: Lois Openda
    Lois Openda (Vitesse Arnhem) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Thomas Buitink.
    74'
    79'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    80'
    Thomas Buitink
    Thomas Buitink (Vitesse Arnhem) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    80'
    81'
    Inn: Enzo Cornelisse
    Ut: Maximilian Wittek
    Thomas Letsch gjør dagens tredje bytte i Arnhem, når han tar ut Maximilian Wittek og setter inn Enzo Cornelisse.
    82'
    Inn: Oussama Darfalou
    Ut: Armando Broja
    Bytte for Vitesse Arnhem. Oussama Darfalou kommer inn for Armando Broja på Gelredome.
    82'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    84'
    Eli Dasa
    Eli Dasa (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    87'
    Oussama Darfalou
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Oussama Darfalou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    89'
    Inn: Adrian Fein
    Ut: Noni Madueke
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt andre bytte for dagen. Adrian Fein erstatter Chukwunonso Madueke.
    89'
    PSV Eindhoven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vitesse Arnhem.