3-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Hjørnespark til Fortuna Sittard
    7'
    Robin Hensgens tildeler Fortuna Sittard en corner. Alen Halilovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Fortuna Sittard
    Deroy Duarte
    Dommer Robin Hensgens viser Deroy Duarte (Fortuna Sittard) det gule kortet.
    10'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    11'
    Paxten Aaronson
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) avanserer forover på Gelredome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hjørnespark til Vitesse
    15'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Siemen Voet
    Siemen Voet (Fortuna Sittard) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    18'
    Alen Halilovic
    Målsjanse! Alen Halilovic (Fortuna Sittard) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Sjanse i Arnhem! Alen Halilovic (Fortuna Sittard) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Kacper Kozlowski
    Vitesse Arnhem angriper. Kacper Kozlowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 0 Fortuna Sittard
    Mål: Paxten Aaronson
    Målgivende: Thomas Buitink
    Mål! Paxten Aaronson gir Vitesse Arnhem ledelsen 1-0 i Arnhem. Flott spill fra Thomas Buitink før målet.
    22'
    I Arnhem slår Alen Halilovic en corner fra venstre.
    23'
    Kaj Sierhuis
    Kaj Sierhuis (Fortuna Sittard) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) prøver å heade ballen i mål på Gelredome, men mislykkes.
    26'
    26'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Inigo Cordoba
    Fortuna Sittard fosser forover og Inigo Cordoba fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Fortuna Sittard.
    29'
    Vitesse Arnhem angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Nathangelo Alexandro Markelo
    Dommer Robin Hensgens gir Nathangelo Alexandro Markelo (Fortuna Sittard) et gult kort.
    29'
    Målsjanse til Fortuna Sittard! Kaj Sierhuis treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    33'
    Gult kort til Vitesse
    Giovanni Van Zwam
    Giovanni Van Zwam (Vitesse Arnhem) pådrar seg et gult kort.
    35'
    35'
    Gyan de Regt
    Målsjanse på Gelredome! Gyan de Regt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Mitchell Dijks
    Fortuna Sittard angriper i Arnhem. Mitchell Dijks avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Fortuna Sittard avanserer forover og Kaj Sierhuis kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    38'
    38'
    40'
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nathangelo Alexandro Markelo (Fortuna Sittard) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Frispark Fortuna Sittard.
    42'
    Robin Hensgens tildeler Fortuna Sittard en corner. Alen Halilovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Nathangelo Alexandro Markelo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    42'
    Mål for Fortuna Sittard!
    Vitesse 1 - 1 Fortuna Sittard
    Mål: Inigo Cordoba
    Mål! Inigo Cordoba utligner til 1-1.
    44'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Rosier Loreintz
    Ut: Deroy Duarte
    Deroy Duarte (Fortuna Sittard) erstattes av Rosier Loreintz.
    46'
    Inn: Alessio Da Cruz
    Ut: Nathangelo Alexandro Markelo
    Danny Buijs gjør dagens andre bytte i Arnhem, når han tar ut Nathangelo Alexandro Markelo og setter inn Alessio Da Cruz.
    46'
    Straffe til Fortuna Sittard
    48'
    Ramon Hendriks
    Dommeren gir Ramon Hendriks (Vitesse Arnhem) et gult kort.
    48'
    Fortuna Sittard scorer på straffe!
    Vitesse 1 - 2 Fortuna Sittard
    Mål: Justin Lonwijk
    Mål! Fortuna Sittard får et straffespark som Justin Lonwijk setter i mål på Gelredome. Stillingen er dermed 1-2.
    50'
    51'
    Sjanse! Fortuna Sittard avanserer forover, men Inigo Cordoba avslutter utenfor.
    52'
    53'
    55'
    Alen Halilovic (Fortuna Sittard) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    57'
    Rodrigo Guth
    I Arnhem får Rodrigo Guth (Fortuna Sittard) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Marco Van Ginkel
    Ut: Thomas Buitink
    Vitesse Arnhem bytter ut Thomas Buitink med Marco Van Ginkel. Dette er det første byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Amine Boutrah
    Ut: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Bytte for Vitesse Arnhem. Amine Boutrah kommer inn for Anis Hadj Moussa Hadj Moussa på Gelredome.
    60'
    61'
    Amine Boutrah
    Amine Boutrah (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    65'
    Sjanse til Fortuna Sittard! Alen Halilovic er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    67'
    Alen Halilovic (Fortuna Sittard) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    67'
    Vitesse 2 - 2 Fortuna Sittard
    Mål: Marco Van Ginkel
    Målgivende: Amine Boutrah
    Marco Van Ginkel utligner til 2-2 på Gelredome. Det er en fin assist fra Amine Boutrah.
    68'
    Mica Pinto
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Mica Pinto avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Fortuna Sittard angriper i Arnhem. Kaj Sierhuis fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Fortuna Sittard er nær straffområde.
    75'
    Fortuna Sittard angriper, men avslutningen til Alen Halilovic går utenfor.
    75'
    76'
    76'
    Vitesse 3 - 2 Fortuna Sittard
    Målgivende: Kacper Kozlowski
    Mål! Vitesse Arnhem tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Paxten Aaronson på Gelredome. Kacper Kozlowski sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Kristoffer Peterson
    Ut: Inigo Cordoba
    Danny Buijs (Fortuna Sittard) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kristoffer Peterson erstatter Inigo Cordoba.
    79'
    Inn: Ragnar Oratmangoen
    Ut: Alen Halilovic
    Fortuna Sittard gjør sitt fjerde bytte. Alen Halilovic erstattes av Ragnar Oratmangoen.
    79'
    Andre gule kort til Vitesse
    Giovanni Van Zwam (Vitesse Arnhem) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    81'
    Inn: Enzo Cornelisse
    Ut: Gyan de Regt
    Vitesse Arnhem bytter ut Gyan de Regt med Enzo Cornelisse. Dette er det tredje byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    81'
    Frisparket tildelt Fortuna Sittard er farlig nær Vitesse Arnhems målområde.
    81'
    Justin Lonwijk
    Fortuna Sittard angriper, men avslutningen til Justin Lonwijk går utenfor.
    83'
    Kan Fortuna Sittard utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Fortuna Sittard like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    84'
    Mica Pinto
    Mica Pinto (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    85'
    Inn: Arcus Carlens
    Ut: Mathijs Tielemans
    Edward Sturing gjør dagens fjerde bytte i Arnhem, når han tar ut Mathijs Tielemans og setter inn Arcus Carlens.
    86'
    86'
    Vitesse Arnhem må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fortuna Sittard.
    87'
    Inn: Jayden Braaf
    Ut: Siemen Voet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortuna Sittard. Inn kommer Jayden Braaf, mens Siemen Voet tar plass på benken.