Yokohama Marinos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Kobe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    7'
    Daiju Sasaki
    Vissel Kobe avanserer forover i Kobe. Daiju Sasaki avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Akihiko Ikeuchi signaliserer et frispark til Vissel Kobe.
    11'
    Daiju Sasaki (Vissel Kobe) kommer seg fri på Noevir Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Gult kort til Yokohama Marinos
    Ren Kato
    Ren Kato (Yokohama Marinos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Spillet på Noevir Stadium er stoppet midlertidig fordi Yoshinori Muto ligger nede.
    16'
    Vissel Kobe slipper å klare seg uten Yoshinori Muto som kommer tilbake på banen i Kobe.
    16'
    Taiki Watanabe
    Taiki Watanabe (Yokohama Marinos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frispark til Vissel Kobe på halvdelen til Yokohama Marinos.
    20'
    Skudd utenfor mål, Vissel Kobe
    22'
    Akihiko Ikeuchi tildeler Yokohama Marinos en corner. Tae Hee Nam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Vissel Kobe angriper i Kobe, men blir avblåst for offside.
    25'
    Frisparket tildelt Yokohama Marinos er farlig nær Vissel Kobes målområde.
    29'
    Kota Mizunuma
    Yokohama Marinos angriper i Kobe. Kota Mizunuma fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    33'
    Vissel Kobe fosser forover og Daiju Sasaki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Yokohama Marinos, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) slår en corner fra venstre side på Noevir Stadium.
    34'
    Akihiko Ikeuchi signaliserer et frispark til Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    35'
    Målsjanse! Kota Mizunuma (Yokohama Marinos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Kota Mizunuma (Yokohama Marinos) løfter inn en corner fra høyre på Noevir Stadium.
    44'
    45'
    I Kobe slår Tae Hee Nam en corner fra venstre.
    45'+1
    Skudd på mål, Yokohama Marinos
    45'+2
    Vissel Kobe, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Hjørnespark til Yokohama Marinos
    45'+2
    Yokohama Marinos avanserer forover i Kobe. Kota Mizunuma avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    47'
    Mål for Yokohama Marinos!
    Vissel Kobe 0 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Anderson Lopes
    Mål! Anderson Lopes gir Yokohama Marinos ledelsen 0-1 i Kobe.
    47'
    Ryo Miyaichi
    Ryo Miyaichi (Yokohama Marinos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Hjørnespark til Vissel Kobe
    52'
    Thuler
    Thuler (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Noevir Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Frispark Vissel Kobe.
    54'
    En av Vissel Kobes spillere går i offside.
    57'
    Spillerbytte - Yokohama Marinos
    Inn: Ryuta Koike
    Ut: Ken Matsubara
    Ken Matsubara (Yokohama Marinos) erstattes av Ryuta Koike.
    57'
    Inn: Yan Matheus Santos Souza
    Ut: Ryo Miyaichi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yokohama Marinos. Inn kommer Yan Matheus Santos Souza, mens Ryo Miyaichi tar plass på benken.
    58'
    Gult kort til Vissel Kobe
    Thuler
    Dommer Akihiko Ikeuchi viser Thuler (Vissel Kobe) det gule kortet.
    59'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Jean Patric
    Ut: Daiju Sasaki
    Takayuki Yoshida (Vissel Kobe) gjør sitt første bytte for dagen. Jean Patric erstatter Daiju Sasaki.
    61'
    62'
    63'
    63'
    63'
    Inn: Haruya Ide
    Ut: Yuya Osako
    Det virker som Yuya Osako ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Haruya Ide.
    65'
    Yuya Osako (Vissel Kobe) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Noevir Stadium.
    65'
    Mål for Vissel Kobe!
    Vissel Kobe 1 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Taisei Miyashiro
    Målgivende: Ryo Hatsuse
    Taisei Miyashiro (Vissel Kobe) header ballen i mål og utligner til 1-1. Ryo Hatsuse var nest sist på ballen.
    66'
    69'
    69'
    Taisei Miyashiro
    Vissel Kobe angriper i Kobe. Taisei Miyashiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Vissel Kobe angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Frispark for Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Carlos Eduardo Bendini Giusti
    Ut: Ren Kato
    Harold Kewell gjør dagens tredje bytte i Kobe, når han tar ut Ren Kato og setter inn Carlos Eduardo Bendini Giusti.
    72'
    73'
    Rødt kort til Vissel Kobe
    Daiya Maekawa
    Rødt kort! Daiya Maekawa (Vissel Kobe) blir utvist.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Yokohama Marinos
    76'
    Ingen straffe til Yokohama Marinos
    78'
    Inn: Shota Arai
    Ut: Yoshinori Muto
    Vissel Kobe bytter ut Yoshinori Muto med Shota Arai. Dette er det tredje byttet som Takayuki Yoshida gjør i dagens kamp.
    78'
    Kan Yokohama Marinos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    I Kobe slår Kota Mizunuma en corner fra venstre.
    81'
    Yan Matheus Santos Souza (Yokohama Marinos) slår en corner fra høyre side på Noevir Stadium.
    82'
    Inn: Jun Amano
    Ut: Kota Mizunuma
    Harold Kewell (Yokohama Marinos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jun Amano erstatter Kota Mizunuma.
    83'
    Inn: Asahi Uenaka
    Ut: Taiki Watanabe
    Yokohama Marinos bytter ut Taiki Watanabe med Asahi Uenaka.
    83'
    Vissel Kobe 1 - 2 Yokohama Marinos
    Mål: Yan Matheus Santos Souza
    Målgivende: Tae Hee Nam
    Mål! Yokohama Marinos tar ledelsen 1-2 ved Yan Matheus Santos Souza. Tae Hee Nam sto for den målgivende pasningen.