Kampen er i gang på Stadio Comunale Di Chiavari.
    Mål for Virtus Entella!
    Virtus Entella 1 - 0 Chievo
    Mål: Matteo Mancosu
    Målgivende: Leonardo Morosini
    Matteo Mancosu setter ballen i nettet og Virtus Entella leder nå 1-0. Leonardo Morosini var nest sist på ballen.
    1'
    I Chiavari har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Andrea Marcucci
    Andrea Marcucci (Virtus Entella) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Hjørnespark til Chievo
    7'
    Mål for Chievo!
    Virtus Entella 1 - 1 Chievo
    Mål: Guillaume Gigliotti
    Målgivende: Francesco Renzetti
    Mål! Guillaume Gigliotti (AC Chievo Verona) utligner med en heading på Stadio Comunale Di Chiavari. Francesco Renzetti sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Matteo Mancosu
    Virtus Entella avanserer forover i Chiavari. Matteo Mancosu avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Francesco Margiotta
    AC Chievo Verona fosser forover og Francesco Margiotta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Virtus Entella, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    AC Chievo Verona fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    AC Chievo Verona fosser fremover, men Matteo Marchetti blåser for offside på Stadio Comunale Di Chiavari.
    15'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til AC Chievo Verona.
    19'
    Gult kort til Virtus Entella
    Gabriel Cleur
    Dommer Matteo Marchetti viser Gabriel Cleur (Virtus Entella) det gule kortet.
    19'
    Frispark til AC Chievo Verona på halvdelen til Virtus Entella.
    21'
    Spillerbytte - Virtus Entella
    Inn: Alejandro Rodriguez
    Ut: Matteo Mancosu
    Matteo Mancosu (Virtus Entella) erstattes av Alejandro Rodriguez.
    21'
    25'
    Frispark AC Chievo Verona.
    28'
    Matteo Marchetti tildeler AC Chievo Verona en corner. Francesco Margiotta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Virtus Entella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Luigi Canotto
    AC Chievo Verona angriper i Chiavari. Luigi Canotto fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Virtus Entella på egen banehalvdel.
    30'
    I Chiavari slår Simone Andreis en corner fra høyre.
    32'
    Alejandro Rodriguez
    Sjanse til Virtus Entella! Alejandro Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    Chievo, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Hjørnespark til Virtus Entella
    33'
    I Chiavari har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Frispark for AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark Virtus Entella.
    37'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    38'
    Leonardo Morosini
    Målsjanse på Stadio Comunale Di Chiavari! Leonardo Morosini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Marco Brescianini
    Målsjanse til Virtus Entella! Marco Brescianini treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    41'
    Virtus Entella 1 - 2 Chievo
    Mål: Antonio Di Gaudio
    Målgivende: Massimo Bertagnoli
    Mål! AC Chievo Verona tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Antonio Di Gaudio på Stadio Comunale Di Chiavari. Det er en fin assist fra Massimo Bertagnoli.
    43'
    45'
    Virtus Entella angriper. Alejandro Rodriguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    AC Chievo Verona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Massimo Bertagnoli
    AC Chievo Verona fosser forover og Massimo Bertagnoli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    47'
    Skudd på mål, Chievo
    48'
    48'
    Virtus Entella 1 - 3 Chievo
    Mål: Luigi Canotto
    Målgivende: Luca Garritano
    Luigi Canotto setter ballen i mål og øker AC Chievo Veronas ledelse til 1-3 i Chiavari. Flott spill fra Luca Garritano før målet.
    51'
    Francesco Renzetti
    Sjanse til AC Chievo Verona! Francesco Renzetti er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Luca Garritano
    Målsjanse! Luca Garritano (AC Chievo Verona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Frispark til Virtus Entella på halvdelen til AC Chievo Verona.
    56'
    Dommer Matteo Marchetti gir Alejandro Rodriguez (Virtus Entella) et gult kort.
    57'
    58'
    60'
    60'
    Sjanse! Virtus Entella avanserer forover, men Leonardo Morosini avslutter utenfor.
    62'
    63'
    63'
    Inn: Ilias Koutsoupias
    Ut: Simone Andreis
    Bytte for Virtus Entella. Ilias Koutsoupias kommer inn for Simone Andreis på Stadio Comunale Di Chiavari.
    64'
    Inn: Alessandro Capello
    Ut: Andrea Marcucci
    Virtus Entella bytter ut Andrea Marcucci med Alessandro Capello.
    65'
    66'
    Offside! Luca Garritano (AC Chievo Verona) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Spillerbytte - Chievo
    Inn: Michael Fabbro
    Ut: Francesco Margiotta
    AC Chievo Verona gjør sitt første bytte. Francesco Margiotta erstattes av Michael Fabbro.
    67'
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Luca Garritano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Chievo Verona. Inn kommer Mattia Viviani, mens Luca Garritano tar plass på benken.
    67'
    68'
    AC Chievo Verona angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    Matteo Marchetti tildeler Virtus Entella en corner. Vlad Dragomir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Sauli Vaisanen
    Ut: Guillaume Gigliotti
    Alfredo Aglietti (AC Chievo Verona) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sauli Vaisanen erstatter Guillaume Gigliotti.
    75'
    Inn: Samuele Vignato
    Ut: Antonio Di Gaudio
    AC Chievo Verona bytter ut Antonio Di Gaudio med Samuele Vignato. Dette er det fjerde byttet som Alfredo Aglietti gjør i dagens kamp.
    75'
    I Chiavari slår Vlad Dragomir en corner fra venstre.
    77'
    81'
    I Chiavari header Alejandro Rodriguez (Virtus Entella) mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    Inn: Emanuele Zuelli
    Ut: Luca Palmiero
    Alfredo Aglietti gjør dagens femte bytte i Chiavari, når han tar ut Luca Palmiero og setter inn Emanuele Zuelli.
    82'
    83'
    83'
    84'
    85'
    Inn: Stefano Reali
    Ut: Gabriel Cleur
    Gennaro Volpe gjør dagens fjerde bytte i Chiavari, når han tar ut Gabriel Cleur og setter inn Stefano Reali.
    86'
    87'
    Vlad Dragomir (Virtus Entella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Comunale Di Chiavari.