Kampen har startet.
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    1'
    Vincent Sierro
    Sjanse til BSC Young Boys! Vincent Sierro er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de La Ceramica.
    4'
    BSC Young Boys angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Francis Coquelin
    Sjanse i Villarreal! Francis Coquelin (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra høyre.
    7'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til BSC Young Boys.
    11'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    13'
    18'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    21'
    23'
    Christian Fassnacht
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Christian Fassnacht går utenfor.
    25'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    28'
    Alfonso Pedraza
    Målsjanse! Alfonso Pedraza (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de La Ceramica.
    34'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Young Boys
    Mål: Etienne Capoue
    Etienne Capoue setter ballen i nettet og Villarreal CF leder nå 1-0.
    36'
    Frispark Villarreal CF.
    38'
    38'
    Gult kort til Villarreal
    Alfonso Pedraza (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de La Ceramica.
    38'
    39'
    Arnaut Danjuma
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de La Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    BSC Young Boys avanserer forover og Christian Fassnacht kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    49'
    49'
    I Villarreal slår Michel Aebischer en corner fra høyre.
    49'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Gult kort til Young Boys
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    53'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    Nicolas Moumi Ngamaleu (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    53'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Villarreal CF.
    54'
    Mario Gaspar
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Mario Gaspar (Villarreal CF) et gult kort.
    54'
    Målet til Young Boys sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Young Boys blir annullert
    57'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside på Estadio de La Ceramica.
    57'
    57'
    Fabian Rieder
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Yeremi Pino
    Villarreal CF gjør sitt første bytte. Yeremi Pino erstattes av Samuel Chukwueze.
    59'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Boulaye Dia
    Villarreal CF bytter ut Boulaye Dia med Manu Trigueros.
    59'
    61'
    Michel Aebischer
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raul Albiol (Villarreal CF) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Hjørnespark til Young Boys
    65'
    Raul Albiol er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de La Ceramica.
    65'
    65'
    66'
    68'
    Villarreal CF angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    70'
    Målsjanse på Estadio de La Ceramica! Arnaut Danjuma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de La Ceramica.
    74'
    Manu Trigueros
    Manu Trigueros (Villarreal CF) prøver å heade ballen i mål på Estadio de La Ceramica, men mislykkes.
    74'
    74'
    74'
    Etienne Capoue
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Etienne Capoue avslutter utenfor.
    74'
    Inn: Pervis Estupinan
    Ut: Alfonso Pedraza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Pervis Estupinan, mens Alfonso Pedraza tar plass på benken.
    75'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Francis Coquelin
    Francis Coquelin (Villarreal CF) erstattes av Alberto Moreno.
    75'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Vincent Sierro
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt første bytte for dagen. Felix Mambimbi erstatter Vincent Sierro.
    75'
    Inn: Quentin Maceiras
    Ut: Fabian Rieder
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) erstattes av Quentin Maceiras.
    75'
    Inn: Jordan Lefort
    Ut: Ulisses Garcia
    BSC Young Boys bytter ut Ulisses Garcia med Jordan Lefort. Dette er det tredje byttet som David Wagner gjør i dagens kamp.
    76'
    BSC Young Boys fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    76'
    78'
    Dani Parejo
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Dani Parejo (Villarreal CF) det gule kortet.
    78'
    81'
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Samuel Chukwueze avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    BSC Young Boys gjør sitt fjerde bytte. Nicolas Moumi Ngamaleu erstattes av Jordan Siebatcheu.
    82'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    83'
    Pau Torres
    Pau Torres (Villarreal CF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    83'
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal CF er nær straffområde.
    84'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    85'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Villarreal 2 - 0 Young Boys
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: Etienne Capoue
    Mål! Arnaut Danjuma gir Villarreal CF en komfortabel 2-0 ledelse. Etienne Capoue sto for den målgivende pasningen.