En av Valencia CFs spillere går i offside.
    6'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    6'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    8'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Villarreal
    Kiko Femenia
    Kiko Femenia (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    12'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Villarreal CF.
    13'
    Bertrand Traore
    Villarreal CF fosser forover og Bertrand Traore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sjanse til Villarreal CF! Bertrand Traore er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    14'
    Jorge Cuenca
    Jorge Cuenca (Villarreal CF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    19'
    Hugo Duro
    Sjanse! Valencia CF avanserer forover, men Hugo Duro avslutter utenfor.
    20'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Ceramica.
    21'
    23'
    25'
    Valencia CF angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    26'
    27'
    Sergi Canos
    Målsjanse til Valencia CF! Sergi Canos treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Pepelu (Valencia CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    32'
    Francis Coquelin
    Dommeren gir Francis Coquelin (Villarreal CF) et gult kort.
    35'
    35'
    Straffe til Villarreal
    36'
    Gult kort til Valencia
    Jose Gaya
    Jose Gaya (Valencia CF) får et gult kort av dommer Jorge Figueroa Vazquez.
    36'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Villarreal CF et straffespark på Estadio de la Ceramica. Alex Baena går fram ...og bommer!
    39'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Thierry Correia
    Ut: Jose Gaya
    Valencia CF gjør sitt første bytte. Jose Gaya erstattes av Thierry Correia.
    40'
    Alex Baena
    Alex Baena (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de la Ceramica.
    41'
    43'
    43'
    Hjørnespark til Villarreal
    45'+3
    Inn: Peter Gonzalez
    Ut: Sergi Canos
    Valencia CF bytter ut Sergi Canos med Peter Gonzalez.
    46'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Dani Parejo
    Ut: Francis Coquelin
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt femte bytte for dagen. Dani Parejo erstatter Francis Coquelin.
    46'
    Javier Guerra Moreno
    Valencia CF angriper. Javier Guerra Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Peter Gonzalez
    Valencia CF angriper. Peter Gonzalez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Jorge Cuenca (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Valencia CF.
    52'
    Santi Comesana
    Sjanse til Villarreal CF! Santi Comesana er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Alexander Sørloth
    Villarreal CF fosser forover og Alexander Sørloth fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    54'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Valencia
    Mål: Jorge Cuenca
    Mål! Jorge Cuenca header ballen i mål og gir Villarreal CF ledelsen 1-0 på Estadio de la Ceramica.
    54'
    Javier Guerra Moreno (Valencia CF) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    55'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Villarreal CF.
    61'
    62'
    Hjørnespark til Valencia
    64'
    Cenk Ozkacar
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Cenk Ozkacar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Dommer Jorge Figueroa Vazquez venter med å sette i gang spillet fordi Santi Comesana ligger nede.
    65'
    Kiko Femenia (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Hugo Duro
    Målsjanse til Valencia CF! Hugo Duro treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Santi Comesana som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Goncalo Guedes
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Gerard Moreno erstatter Goncalo Guedes.
    67'
    Inn: Carlos Romero
    Ut: Jorge Cuenca
    Bytte for Villarreal CF. Carlos Romero kommer inn for Jorge Cuenca på Estadio de la Ceramica.
    67'
    69'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Aissa Mandi
    Aissa Mandi (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Inn: Francisco Perez Martinez
    Ut: Roman Yaremchuk
    Valencia CF bytter ut Roman Yaremchuk med Francisco Perez Martinez. Dette er det tredje byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Jesus Vazquez
    Ut: Dimitri Foulquier
    Bytte for Valencia CF. Jesus Vazquez kommer inn for Dimitri Foulquier på Estadio de la Ceramica.
    71'
    I Villarreal slår Bertrand Traore en corner fra høyre.
    74'
    Gerard Moreno
    Målsjanse! Gerard Moreno (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Bertrand Traore
    Villarreal CF bytter ut Bertrand Traore med Etienne Capoue. Dette er det tredje byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    76'
    Hugo Duro
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Hugo Duro går utenfor.
    77'
    79'
    Gerard Moreno (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Villarreal CF en corner. Alex Baena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Yerson Mosquera
    Yerson Mosquera (Villarreal CF) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    81'
    81'
    Inn: Andre Almeida
    Ut: Javier Guerra Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Valencia CF. Inn kommer Andre Almeida, mens Javier Guerra Moreno tar plass på benken.