I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    13'
    Karim Benzema
    Real Madrid avanserer forover i Villarreal. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Madrid.
    15'
    Frispark Real Madrid.
    16'
    Gult kort til Villarreal
    Pau Torres
    Dommer Cesar Soto Grado gir Pau Torres (Villarreal CF) et gult kort.
    16'
    Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    20'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    21'
    Real Madrid angriper, men Cesar Soto Grado blåser for offside.
    22'
    Yeremi Pino
    Sjanse i Villarreal! Yeremi Pino (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Alex Baena
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Alex Baena avslutter utenfor.
    25'
    Alex Baena
    29'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Real Madrid.
    29'
    Frispark Villarreal CF.
    30'
    Cesar Soto Grado tildeler Villarreal CF en corner. Alberto Moreno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Alex Baena fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra høyre.
    33'
    I Villarreal slår Luka Modric en corner fra høyre.
    39'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    39'
    Vinicius Junior
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Vinicius Junior fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Dani Parejo
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Dani Parejo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Yeremi Pino
    Målgivende: Gerard Moreno
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-0 ved Yeremi Pino. Flott spill fra Gerard Moreno før målet.
    47'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Ceramica.
    48'
    50'
    Cesar Soto Grado tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Samuel Chukwueze avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    57'
    Straffe til Real Madrid
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    58'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Villarreal 1 - 1 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Karim Benzema setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    60'
    Straffe til Villarreal
    61'
    Villarreal scorer på straffe!
    Villarreal 2 - 1 Real Madrid
    Mål: Gerard Moreno
    Mål! Villarreal CF får et straffespark som Gerard Moreno setter i mål på Estadio de la Ceramica. Stillingen er dermed 2-1.
    63'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Real Madrid bytter ut Aurelien Tchouameni med Lucas Vazquez.
    64'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Ferland Mendy
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Villarreal, når han tar ut Ferland Mendy og setter inn Rodrygo.
    64'
    Antonio Rüdiger
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Antonio Rüdiger går utenfor.
    68'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Luka Modric erstattes av Eduardo Camavinga.
    70'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Villarreal CF-området.
    71'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Alberto Moreno
    Alberto Moreno (Villarreal CF) erstattes av Alfonso Pedraza.
    72'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    73'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Villarreal CF.
    74'
    Kan Real Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de la Ceramica.
    75'
    77'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Yeremi Pino
    Bytte for Villarreal CF. Jose Luis Morales kommer inn for Yeremi Pino på Estadio de la Ceramica.
    80'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de la Ceramica.
    80'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Federico Valverde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Marco Asensio, mens Federico Valverde tar plass på benken.
    82'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Cesar Soto Grado tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Real Madrid angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    87'
    Vinicius Junior (Real Madrid) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Inn: Arnaut Danjuma
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno med Arnaut Danjuma.
    89'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Francis Coquelin
    Villarreal CF gjør sitt fjerde bytte. Francis Coquelin erstattes av Manu Trigueros.
    89'
    Villarreal CF angriper. Samuel Chukwueze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.