1-1
104
123
    Gerard Moreno
    I Villarreal header Gerard Moreno (Villarreal CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    Ramon Terrats
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Ramon Terrats avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Gult kort til Real Betis
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    9'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    11'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Real Betis Balompie.
    13'
    Frispark Villarreal CF.
    15'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Villarreal slår Sergio Canales en corner fra høyre.
    21'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    28'
    Hjørnespark til Real Betis
    30'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Villarreal CF angriper, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside.
    34'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    35'
    Frispark Real Betis Balompie.
    36'
    Mål for Real Betis!
    Villarreal 0 - 1 Real Betis
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Rodri
    Borja Iglesias setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 0-1. Flott spill fra Rodri før målet.
    38'
    Gult kort til Villarreal
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias gir Gerard Moreno (Villarreal CF) et gult kort.
    40'
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juan Miranda (Real Betis Balompie) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Juan Miranda er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de la Ceramica.
    43'
    43'
    Hjørnespark til Villarreal
    44'
    45'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Paul Akouokou
    Ut: Guido Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Paul Akouokou, mens Guido Rodriguez tar plass på benken.
    46'
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino (Villarreal CF) header ballen mot mål, men Real Betis Balompie klarerer.
    48'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    52'
    Samuel Chukwueze ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Samuel Chukwueze som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    53'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 1 Real Betis
    Mål: Yeremi Pino
    Målgivende: Ramon Terrats
    Yeremi Pino scorer og utligner dermed til 1-1. Ramon Terrats var nest sist på ballen.
    55'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Villarreal blir stående
    57'
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Sergio Canales
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) erstattes av Luiz Henrique.
    59'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alex Baena
    Ut: Manu Trigueros
    Quique Setien gjør dagens første bytte i Villarreal, når han tar ut Manu Trigueros og setter inn Alex Baena.
    60'
    Rodri
    Sjanse til Real Betis Balompie! Rodri er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Alex Baena
    Alex Baena får gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias, og må dermed stå over en kamp for Villarreal CF.
    63'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Sjanse i Villarreal! Ramon Terrats (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Inn: Juanmi
    Ut: Ayoze Perez
    Real Betis Balompie bytter ut Ayoze Perez med Juanmi. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Yeremi Pino
    Bytte for Villarreal CF. Jose Luis Morales kommer inn for Yeremi Pino på Estadio de la Ceramica.
    72'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Alfonso Pedraza
    Quique Setien (Villarreal CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alberto Moreno erstatter Alfonso Pedraza.
    72'
    73'
    Pau Torres
    Dommeren gir Pau Torres (Villarreal CF) et gult kort.
    76'
    76'
    Ramon Terrats (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    79'
    Dani Parejo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Youssouf Sabaly
    Ut: Aitor Ruibal
    Bytte for Real Betis Balompie. Youssouf Sabaly kommer inn for Aitor Ruibal på Estadio de la Ceramica.
    82'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt femte bytte for dagen. Willian Jose erstatter Borja Iglesias.
    82'
    Dani Parejo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    85'
    Villarreal CF angriper, men blir avblåst for offside.
    88'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno med Giovani Lo Celso. Dette er det fjerde byttet som Quique Setien gjør i dagens kamp.
    89'
    Luiz Henrique
    Luiz Henrique må stå over en kamp for Real Betis Balompie etter å ha fått gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias.
    89'
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Ramon Terrats
    Villarreal CF gjør sitt femte bytte. Ramon Terrats erstattes av Nicolas Jackson.
    90'
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.